Görücüler geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablamların, bizim de köyde evlerimiz var ama aylarca dağda kaldığımız olur. Çadırda da çok mutlu hayatlar ve zor olsa da güzel cinsellikler olabilir. İşte anlaşıp anlaşmamak açısından fikir ediniyorum, herkesi dikkate alıyorum. Sağ olun.
Evlenince nerde yaşayacaksınız

Cinsellik herkesle yaşanır ama şunlar herkesle yaşanamaz; size olan saygısı (bu 1 numara), sevgisi, fikirlerinize değer vermesi, kendi ailesinden gelecek arızalarda sizi koruyup kollaması, aynı zamanda dost olabilmeniz, empati kurmayı biliyor olması, her şeyi paylaşabilmeniz/konuşabilmeniz vs
Tabi bu arada kendisi de kompleksli olmamalı, öfke kontrolü çok çok önemli, nazik olmalı, kaybetmekten korkmalı yüzlerce madde var. İşte bunlara dikkat et.

Keşke evliliklerde seks her şeye yeterli gelseydi ama maalesef öyle bir dünya yok.
Valla hepsini aklımda tutucam ama inşallah bunları anlayabilirim de evlendikten sonra bir sürpriz olmaz. Burada yıllarca flört edip eşini tanıyamayan ve eşi çık değişik çıkan konular var.

Evlenince nerde yaşayacaksınız
İlçede yaşamaya ve çalışmaya devam ederiz gibime geliyor. Buradan ev kiralarız. Yeterli para kazandığım bir işim var. O da ben de ailelerimiz köyde olduğu halde ilçedeyiz. Ben otelin çalışan lojmanında kalıyorum, o ev tutmuş ya da kendilerinin ilçedeki evlerinde kalıyor.

Ben pozitif enerji aldım umarım her şey çok güzel olur hakkınızda hayırlısı 💐😘
Yaa evlenmek istiyorum, tabii ki tanıyarak da. Ben de olumluyum. Kız kardeşi lise arkadaşımdı, o da iyi bir arkadaştı. Yılda bir iki kere görüşürüz. Sağ olun güzel dileğiniz için.

Valla hepsini aklımda tutucam ama inşallah bunları anlayabilirim de evlendikten sonra bir sürpriz olmaz. Burada yıllarca flört edip eşini tanıyamayan ve eşi çık değişik çıkan konular var.
Yok canım, onlar evleneyim değişir diyerek örtbas edenler. Evlendikten sonra her şey x10 oluyor. O yüzden değişti diyorlar, hayır o zaten kendi sinyalini vermişti ama işte gelinlik giymek falan.. beni anladığını düşünüyorum.

Bir de sakın sakın özgüvensiz hareketler yapma, sakın. Kendine çok güveniyormuş gibi görün lütfen. Öz güvenin düşükse yükseltme çalışmaları yap. Hepimiz tek ve özeliz. İşte mutsuz olanlardan bir kısmı da kadınların zayıf taraflarını bu tiplere göstermesi, eş denecek şahsın da o zayıflıktan ego tatmini yapması zaten. Akıllı ol, ezik durma, kendini koru.

İlk defa ablamla biraz cinsellik de konuştuk. Cinsellikle ilgili güzel şeyler söyledi. Ablam da yaylada çadırda yaşıyor; iki çocukla birlikte aynı çadırda zor olsa da evliliğin en güzel tarafı fırsat buldukça cinsellik yaşamak olduğunu söyledi.
Darılmayın ama bu sohbet çok avam geldi :110:

Bir de sakın sakın özgüvensiz hareketler yapma, sakın. Kendine çok güveniyormuş gibi görün lütfen. Öz güvenin düşükse yükseltme çalışmaları yap. Hepimiz tek ve özeliz. İşte mutsuz olanlardan bir kısmı da kadınların zayıf taraflarını bu tiplere göstermesi, eş denecek şahsın da o zayıflıktan ego tatmini yapması zaten. Akıllı ol, ezik durma, kendini koru.
Öz güvenimi artırıyorum. Vücudumu olduğu gibi kabul edip barıştım. Biraz ablam da güzel ve olumlu şeyler de söyledi. Daha iyiyim. Ya şunu da anladım galiba, kimse değişmiyor, kötü özelliklerini saklıyor.

A Aysenimi

Merak ediyordun, görücülerim geldi. 😊

Siz gerçekten 30 yaşında mısınız ya, bazı mesajlarınız aşırı çocuksu geldi bana. 30 yaşında bir insan daha önce cinsellik yaşamamış olabilir ama cinselliği ilk ablasından duyuyormuş ve daha önce cinsellik hakkında hiç bilgisi yokmuş gibi davranmaz, siz tam olarak böyle davranıyorsunuz. Mental olarak 20'de kalmışsınız sanki, ilginç.

Darılmayın ama bu sohbet çok avam geldi :110:
Siz gerçekten 30 yaşında mısınız ya, bazı mesajlarınız aşırı çocuksu geldi bana. 30 yaşında bir insan daha önce cinsellik yaşamamış olabilir ama cinselliği ilk ablasından duyuyormuş ve daha önce cinsellik hakkında hiç bilgisi yokmuş gibi davranmaz, siz tam olarak böyle davranıyorsunuz. Mental olarak 20'de kalmışsınız sanki, ilginç
Cinsellikle ilgili bilgim var, bir erkekle ne arkadaşlığım oldu ne de yakınlaşmam. Evet, çok zeki olduğumu söyleyemeyeceğim. Ortalama atı bile olabilirim. Videolardan da kitaplardan da öğrendiğim cinsellik bilgim var. Arkadaşlarımdan veya ablamdan duyduklarım onların cinselliği gerçekten yaşıyor olmalarının getirdiği şaşırma halim.

Ya karşı tarafla herşey yolundaysa özel hayat tabi güzel olabilir ama beslenmeyen duygular saygısızlık anlayissizlik sonunda maalesef evliliğin en güzel tarafı olmaktan çıkan birşey oluyor özel hayatta. Hakkınizda hayırlısı olsun tek konu bu değil çok konu var evlilikte bu sizin bakış acinizla şekillenir. Aileler ilkte gelmesi de artık bana saçma geliyor önce bence evlenecek insanlar goruşmeli kasvetli geliyor diğer türlu bana):)

Ya karşı tarafla herşey yolundaysa özel hayat tabi güzel olabilir ama beslenmeyen duygular saygısızlık anlayissizlik sonunda maalesef evliliğin en güzel tarafı olmaktan çıkan birşey oluyor özel hayatta. Hakkınizda hayırlısı olsun tek konu bu değil çok konu var evlilikte bu sizin bakış acinizla şekillenir. Aileler ilkte gelmesi de artık bana saçma geliyor önce bence evlenecek insanlar goruşmeli kasvetli geliyor diğer türlu bana):)
Ablamla konuşurken konu oraya da geldi. Diğer bahsedilenlerin önemli olduğunun farkındayım. Sağ olun.

iki cocugun yaninda cadirda ne cinselligi yasiyormus, bunun nesini guzel bulmus da kardesiyle paylasmis?
konuya gelince hakkinda hayirlisi olsun. bu surecte "aman 30 oldum boyle basit şeylere takilmayayim, evlenince duzelir, simdi ailesine bagimli ama evlenince ailesi ben olacagim zaten bana da bagli olur" falan diye düşünme. hep buraya yaz her seyi olur mu? varsa bir büyük kusuru buradaki insanlar da yonlendirsin:)
Benim yarim akilli teyzem de cadirda yaylada kalirdi, cinselligi cok sevdigi ve sirf dogum kontrol yontemleri istegi azaltiyormus, kuruluk yapiyormus diye kullanmadigi icin bir suru cocuk yapti. Yayla havasinin aftodizyak etkisi var galiba 🤷

Cinsellikle ilgili bilgim var, bir erkekle ne arkadaşlığım oldu ne de yakınlaşmam. Evet, çok zeki olduğumu söyleyemeyeceğim. Ortalama atı bile olabilirim. Videolardan da kitaplardan da öğrendiğim cinsellik bilgim var. Arkadaşlarımdan veya ablamdan duyduklarım onların cinselliği gerçekten yaşıyor olmalarının getirdiği şaşırma halim.
Ablanın çocukları var ve seks yapmasına mı şaşırıyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X