- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
aynen bi çöpüm bile kaybolsa aklıma bişey gelmesinden korkarım her zaman :26:
yok artık bişin kaybolsa ondanmı şüphelen,irsin yani. onun adına üzüldüm kusura bakma da yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bi çöpüm bile kaybolsa aklıma bişey gelmesinden korkarım her zaman :26:
Kendisi direkt isteseydi art niyet arayabilirdim ama yedeği falan kimsede yok mu demiş. İlla bana ver dememiş.
Ben anahtarın kimseye verilmemesi-alınmaması taraftarıyım. Ola ki bir şey kaybolur insanın aklına illa ki gelir.
yok artık bişin kaybolsa ondanmı şüphelen,irsin yani. onun adına üzüldüm kusura bakma da yani
bizim evin anahtarı kayıvalidem de var üstelik düğün olmadan ve bana sorulmadan yaptırmışlar .... habersiz girmez bir kere girdiler haber verip . aman kızım evde pek kirliymiş dedi gülerek :) öyledir dedim geçiştirfdim ..
rahatsız edici sonuçlar doğuruyor verme bence ...
konu öyle gelişmiş unut gitsin durup dururken de sormaz heralde, ay evet aslında olabilir de sorarsa anahtarı ki sanma sormaz,
unutuyourm çıkarmayı falan de geçiştir işte, vermek zorunda değilsin vermediğin için de suçlu hissetmek...
benm eşim de annesine vermişti bi anahtar bana sormadan!!!!!!
ne yaptım ne ettşm gerşi aldırdım eşime
şu ana kadar şüphe edecek bir durum olmadı çok şükür. ama mesafeliyim içli dışlı olmam pek.. o da verse anahtarını bana istemem açıkcası. ilerde birşey olur şüphelenmeye fırsat vermek istemem, günah almaktan korkarım her zaman. ne bileyim şimdi siz de böyle diyince vicdana düştüm açıkcası :18:
selamlar,
konuya nerden başlayayım bilmiyorum.. dün çamaşırlarımı astım balkona, bir de silikon yorganımı yıkadım o da balkondaydı. aksilik işte yağmur başlamış. benimde eşiminde işi evimize uzak. eşim aradı burda yağmur var bizim orda yağıyorsa çamaşırlarımız ıslandı dedi. bende görümcemi aradım o evimize yakın 20 dk mesafede kv ile aynı apartmandalar. yağmur var mı abla dedim çamaşırlar balkonda.. o da var dedi hemde çok yağıyor.. kimsede yok mu anahtarınız dedi. yok dedim kim de olucak (apartmanda birilerini kastetti sanırım) o da dedi ki anahtarınızı verin bize kalsın acil bişey olduğunda hemen gideriz. biliyorum iyi niyetli dediğini ama ben yine de bi tuhaf oldum bişey diyemedim olur dedim geçiştirdim.. ayrıca bişey olduğunda hemen gidecek tipler değiller. görümcemin küçük çocuğu var, kv de hastalık hastasıdır çok üşengeçtir. siz olsanız ne yapardınız? verir miydiniz evinizin anahtarını?
Ben sizi anlıyorum eşyalarınız kaybolacak falan diye değil rahat edemeyeceğiniz, özelinizi görmelerini istememenizden kaynaklanıyor. Görümceniz iyi niyetli olabilir ama aklınızın evde kalmaması için vermeyin derim. Kimi insan takmaz böyle şeyleri tuhafına gider ama bende sizin gibi rahatsız olurum. Tekrar konusu geçerse direk yok diyemezseniz bir ara çoğaltırız anahtarı gibisinden geçiştirin.
fikirine sagım var ama o akraba
eşimizin bacısı ne bileyim ben asla şüphelenmem![]()
Alır manasında elbette değil ama anahtar kimde vardı diye senin olmasa başkasının aklına gelir. Sadece vermek açısından düşünmemek lazım ben almam da aynı zamanda.
Güzel bir şekilde fikrini belirttiğin için de teşekkür ederim. KKda görmek istediğimiz hareketler bunlar. Bende düşüncene saygı duyuyorum.
Ne kadar art niyet arıyorsunuz herşeyin altında. Siz görümcenizi arayıp yağmur yağıyor mu çok mu demişsiniz o da evet demiş kimsede anahtar yok mu demiş siz yok deyince biri bizde bulunsun böyle durumlar için demiş ne var yani çamaşırların ıslanmasındansa ya da insanlık hali evde daha acil bir durumda olabilir işyerinizde uzakmış Allah korusun. Nereden biliyorsunuz özel eşyalarınızı karıştıracaklarını olmadı kilitlersiniz yatak odanızı zaten mutfakta oturma odasında özel ne olacak geldiklerinde bile gördükleri yerler. Ütünün fişi takılı kalabilir, elektirikleri kapamamış olabilirsiniz insanız sonuçta ve sadece 20 dk var arada. Bizim evin anahtarı var kaynanamda, onların evininde bizde var yani apartmanda tanımadığınız insanlara bırakmaktan daha iyidir. Uzak bir yerden gitmek yetişmek mi 20 dk lık yerden mi. Dünyanın binbir türlü hali var ben artniyet göremedim siz öyle deyince çamaşırlarım var diye doğal olan bunu sormaktır tabii ister verir ister vermezsiniz.
Alır manasında elbette değil ama anahtar kimde vardı diye senin olmasa başkasının aklına gelir. Sadece vermek açısından düşünmemek lazım ben almam da aynı zamanda.
Güzel bir şekilde fikrini belirttiğin için de teşekkür ederim. KKda görmek istediğimiz hareketler bunlar. Bende düşüncene saygı duyuyorum.
dialoğunuz öle ilerlemiş... iyi niyetle söylemiş...
benim takıldığım nokta zaten evinize ulaşamıyacaksınız, evinizin anahtarı kimsede yok, neden yağmur çok yağıyormu diye sorma gereği duydunuz ki?
evimizin anahtarı kendi annemde var sadece. burada çok takıldığım için k.valideye veremedim![]()