- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
-
Sorma ya ne bileyim salaklık ısteYa işte böyle insanlara nezaketen de olsa Birqz daha kal demeyeceksin. Nezaket nezaketli insana yapılır.
Ya esıme gore cok normal benim annem filan geldiğinde yalvarıyo kalın biraz daha biz hasret kalıyoruz fln diye ters bırsey söylediği an ikisinide gozumden görmeyecek bı yanım konuşma üç olursa konusunda dıyo ama sustukça çatlamak uzereyımCok basit. Ne benim ne senin kardesin omurluk kalmasinlar.
Insanin bir aile duzeni vardir.
Bilmiyorum ama esinle yatarken konusabilirsin. Neden bana is aradiginizi deme geregi duymadin diye. Soyleseydin ev bakardik kardesine filan derdin. Benim kv gelecek 4-5 hafta kalir. Ve ben bunalim...
Evet niyeti o gecen yıl dogum yaptıgımdada yeltendıGörümcen sizin yasadıgınız sehirde iş bulursa temelli mi sizde kalacak anlamadım o kısmı
Ya misafir diye kırmayayım dedım ama ıyıce tepeme cıkılıyo eşim neden boyle bişey istıyoBence caktirmadan gorumcene tavirlarinla belli et evin icinde
Evet niyeti o gecen yıl dogum yaptıgımdada yeltendı
Ya esıme gore cok normal benim annem filan geldiğinde yalvarıyo kalın biraz daha biz hasret kalıyoruz fln diye ters bırsey söylediği an ikisinide gozumden görmeyecek bı yanım konuşma üç olursa konusunda dıyo ama sustukça çatlamak uzereyım
Valla sinirden saçma yazmışım kusuruma bakmayın olur mu evet haklısın ama biz hıc bısey konuşamıyoruz ve cook sıkıldım mesela tartışırız sonra kendiliğinden Bü şekilde konuşmaya başlarız sorun neyse konuşalım derim of yok bı sorun det kacar ama bı kavgada ne bırıktırdıyse söyler bende sayarım ve tartışırız konuştuğum an diyecek ki ne olmuş aksamdan aksama gelir gecer yatar ve sorun su benim ailemden birisi gelse onada aynı davranırÇok karışık yazmışsın
Anladığım kadarıyla gorumcen 20 gündür sende birde is icin cv vermiş
Kabul etme esinle konuş
Rahatsız olduğunu burda nasıl yazdiysan konuş
Konuşun diyorum...
Ev ev üstüne olmaz deyin
Kendi kocanizla konuşun
Niye kendi kocasına anlatamaz bir kadın ?
Çok karışık anlatmışsın falat anladığım kadarıyla
Görümcen orda iş bulmaya muhtaç değil sanırım. Yaşadığı yerde de bulabilir. Muhtaç olmamasına rağmen şöyle ev ev üstüne mevzularından irite oluyorum. Allahım, bu kadar nefret ederken başıma verme.[/QUOTE
ALLAH VERMESİN CANIM :) hayır kendi kızlarına gorumcesk yerlesse kan cıkar yasadıgı Şehir gayet buyuk Bi yer hatta bugun iş üçün aradılar bile yasadıgı yerden haftaya gorusetım demiş
Valla kirmazssan kirilirsinYa misafir diye kırmayayım dedım ama ıyıce tepeme cıkılıyo eşim neden boyle bişey istıyo
Dogru diyorsun Aslında asırı sivri dıllıyımdır ılk kez tutuyorum kendimi benim kardesim gelip kalsa ve esim ne zaman gidiyorsun hadı fln dese cok fena yapardım sanırım beni durduran buValla kirmazssan kirilirsin
Valla güzellikle konuşuyorum donunce su kursa git vs diye dun esim demıskı ne yapacaksın donup kal hemde capfıcorna yardım edersin yoruluyo cocujla dıye sabah bana durup dururken dıyo ki arkadaşımla buluscam haftasonu abim boyle dedi burdan bi ise baktım tam aradığım gıbı ama olmaz ki iste yok baktım kasımda uzak biletleri 20tl ama Kasım gec olur cok durdum baktım suratına nette Kasım biletlerini actım bak Ekim ayıyla aynı hem dediğin gibi gec olur kursları fln kaçırma dedeım ne zaman gideceksin indirilirken al istersen dedım ağzını gererek bilmem artık bakarız dediKendi hayalerini ona karsi soylerek .. " og ne guzel kendi hayatin, cevren, evin barkin olacak calistinda " dersin .. Maasin olup neler yapardin kendi ozel yasaminda evinde vs vs gulumserek anlat.. Belki anlar
Bana soran olmadı ki daha yeni öğreniyorum esımle cv fln vermişler ve esim dıyo ki keske olsa rahat bı ısı olur hayatı kurtulurAy yok daha neler. İzin verme böyle bir seye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?