Görümce görmeyeyim seni ömrümce !

[sanki biraz nerden ne yapacaklarını anlayamadığın bunun içinde kendini korumaya aldığından paranoya yapmaya başlamışsın gibi geldi, düşüne düşüne insan gerçeklerden kopabiliyor, erkekler genelde aileleri hakkında konuşan kadından uzaklaşıyor,bende bu hatayı yaptım kontrolümü onlar söz konusu olunca kaybediyorum, ama evliliklerde ne yaparsan yap kan kazanıyor, anne görümce vs.. korumak adına karısını çok çabuk harcayabiliyorlar. aslında sana deseki haklısın çok tuhaf kötü davranıyor seni anlıyorum,bende olsam çok sinirlenirdim, o cahil , sen duymamazlıktan gel idare et biraz mesafe koy, hiç sorun kalmıyacak ama direk korumaya geçiyorlar, öylelikle daha korunmasız sahip çıkılmamaış hissedip düşmanlığımızda büyüyor. erkekler idare etmeyi bilmiyor.

bendeki bugün yarın gelir ortalığı karıştırmak için, senede 1 hafta geliyor ama etkisi 11 ay sürüyor, ta yurt dışından laf sokmaya yetiişiyor maşallah, avrupalı ablada pek rağbet görür eşim tarafından

Bana çok güzel enerji veriyorsunuz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepinizin söylediği herşeyi aklımda tutucam bu sefer. Türkiye'de böyle aklı başında, kafası çalışan fedakar, ailesinin kıymetini bilen savaşçı kadınlar olduğunu bir kez daha anladım. Tabii bende onlardan biriyim Artık psikologda kar etmeyince acba bunlar bitek bana mı oluyor diye araştırmak istedim. Öyle buldum burayı. Keşke daha önce bulsaydım. Bakalım gidince beni ne maceralar bekliyor. Korkuyorum biraz.

görümce görmiyim seni ömrümce ne güzel laf dimi. Dua gibi.

Ne kadar süre giittin. Aile terapisti miydi

eşin ailesine bağımlı bu gayet açık ve net ortada..
bağımlılık ve zaaf hastalıklı duygulardır...
bunun normale dönmesi ömrünün yarısından fazlasını alır senden...
çok çok çok iyi anlıyorum seni...
eşimde böyleydi ben ne dersem diyeyim anlamadı hatta şimdi sizin olduğunuz duruma geldik ayrıldık..
sonra işte bi şekilde barıştık..
bi miras yani para işi olduda kendiliğinden anladı eşim...
sana gelinceee bence cesur ve doğru bi karar vermişsin..
çok olgun ve mantıklı olduğunu gördüm...
madem mutlusun ailenin evinde iyice düşün geri dönmeyi...
herşeye rağmen ben şimdi baktığımda keşke dönmeseydim kim verebilir bana stresle geçen 2 yılımı geri diye düşünüyorum...
allah yardım etsin...

Son düzenleme:

ahhh ahhh varya bi bilseler ne varsa o iteleyip kakaladıkları karılarında varrr herşey ama nerdeeeeeeeeeeee

ahhh ahhh varya bi bilseler ne varsa o iteleyip kakaladıkları karılarında varrr herşey ama nerdeeeeeeeeeeee

o iteledikleri kadınlar yaşlanınca artık bakıma muhtaç olunca en önemliside ailedekiler artık hakkın rahmetine kavuşunca kıymetli oluyor. babam öyle yaptı tecrübeyle sabittir.

ben olayi pek cozemedim
bu gorumce hastami
yoksa senmi cok kaprislisin,'benim kocam beni aldatti,onun kcasida onu aldatmasi lazim'" diye dusundugune nasil vardin?

tabi genel olrak gorumce hasta bu bi gercekte

o iteledikleri kadınlar yaşlanınca artık bakıma muhtaç olunca en önemliside ailedekiler artık hakkın rahmetine kavuşunca kıymetli oluyor. babam öyle yaptı tecrübeyle sabittir.

ama bizde ailesiyizz yaaa neden bunu hemen görmüyolarkiiii biz onların çekirdek aileleriyiz

Ne kadar süre giittin. Aile terapisti miydi

Yok ben aile terapistine gitmedim. Çünkü şöyle başladık, birgün bir kötü anımda eşimle bir sorunlu anımda alelacele başladım. Derdim eşimle idi. Bana başlayalım sonra karar verelim aile terapisi gerekip gerekmediğine dedi. Konuştukça aslında eşimle o anlık psoblemin çok önemli olmadığını gördük ama ben konu konuyu açtıkça çocuklupumdan gelen bazı şeylerin üztüne gitmeye karar verdim ve devam ettim. Valla 4 ay filan gittim herhalde. Ama baya aralıklı gittim son dönemde topla 6 kez filan gitmişimdir. Aam dediğim gibi ben hiç uğraştırmadım doktorumu. Herşeyi önüne serdim zaten, ondan biraz da kısa sürdü.

Bir de şöyle bir laf vardır

Görümce görümce ölürüm seni görünce

bide görümceye börülce deniyo bazen. bende görümce olcam ama varya kardesimin mutlulugundan basjka düşüncem olmaz yuvalarında mutlu olsunlar yeter bnmkiler gibi hain etme beni Yarabbim :26::26:

Bende görümceyim kardeşimin eşi bize gelecek artık gelin görümce oturur ne dertleşiriz varya sevmese o kadar yolu kalkıpta gelmez yani ama herşey karşılıklı diyorum ben

ben olayi pek cozemedim
bu gorumce hastami
yoksa senmi cok kaprislisin,'benim kocam beni aldatti,onun kcasida onu aldatmasi lazim'" diye dusundugune nasil vardin?

tabi genel olrak gorumce hasta bu bi gercekte

gorumce babası büyüdü, tek erkek kardeşi var. Birde annesi. Evliliği mutsuz, kocasını başka kadınla yakaladı. Çocuk yok. Yaş kemale erdi. Sence sorunlu mu? Sorunsuz mu? benim korkularım var. O benim korkularımı harekete geçirmeye uğraşıyor. Çözdü benim zayıflıklarımı. Çünkü korkunca kaçıp gitmek istiyorum, eşimle tartışıyorum vs. Durum bu yani. Ben çocukken travmatik şeyler yaşadığım için korkularım fazla. Aynı olaya başka biri daha z tepki verirken ben daha fazla tepki veriyordum (şuanda öyle değil düzeliyor, çünkü uğraşıyorum) Yani bilemiyorum hangimiz daha sorunluyuz kaprisliyiz. Durum bu
evime fotoğraf getirdi. Eşimin eski fotolarından sonradan anladım eşini başka kadınla yakaladığını söyleyince, tabii bu benim yorumum kesin değil, istedi ki demekki o kocasını gördü bende göriyiim. O mutsuzsa ben de onun gibi olmalıyım. Yani bana taktı kafayı kardeşinin mutlu olmasını istiyor. Derdi benimle. Çünkü benle yarışıyor

Son düzenleme:
Bende görümceyim kardeşimin eşi bize gelecek artık gelin görümce oturur ne dertleşiriz varya sevmese o kadar yolu kalkıpta gelmez yani ama herşey karşılıklı diyorum ben

ya sen mutluysan, O da aynıysa ne güzel. Allah muhabbetinizi arttırsın :) ama görümceyi duyunca ben biraz çekiniyorum. Okuldaki matematik hocası gibi oldu benim için görümceler

Yaramazmi cok yaradi:)) ben cok SIKINTILAR yasadim. Baslarda esim cok agresifti ailesi hakkinda konusmama hic musade etmezdi. Agzimi bile acamazdim. Kirip dökerdi.
Simdi hala sinirli ama bana karsi deil. Benim basimda beni korumakla yükümlü oldugunu hatirlattim hep. Faydasinida cok gördum. Mutlaka deneyin derim. Hic bisey kaybetmessin.
Bide evliligin zamanla oturmasinada bagli bu isler. Kadin fedakardir. Herzaman olmasada bazen alttan almak gerekir.
Bence kocani, çirkef gorumceye degisme...

ama bizde ailesiyizz yaaa neden bunu hemen görmüyolarkiiii biz onların çekirdek aileleriyiz

dr şunuda dedi: ailesine düşkün diye endişelenme çünkü bu tipler karılarna da çok düşkün olurlarmış yani çoluğuna çocuğuna..Ailesine düşkün olması iyi birşey aslında

dr şunuda dedi: ailesine düşkün diye endişelenme çünkü bu tipler karılarna da çok düşkün olurlarmış yani çoluğuna çocuğuna..Ailesine düşkün olması iyi birşey aslında

eeee milletin cektigi sıkıntı ne ozaman bak cogumuz sıkıntı cekiyoruzzz:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…