- 20 Mart 2008
- 142.064
- 214.197
- 1.423
- 60
ya sen mutluysan, O da aynıysa ne güzel. Allah muhabbetinizi arttırsın :) ama görümceyi duyunca ben biraz çekiniyorum. Okuldaki matematik hocası gibi oldu benim için görümceler
bide görümceye börülce deniyo bazen. bende görümce olcam ama varya kardesimin mutlulugundan basjka düşüncem olmaz yuvalarında mutlu olsunlar yeter bnmkiler gibi hain etme beni Yarabbim :26::26:
eeee milletin cektigi sıkıntı ne ozaman bak cogumuz sıkıntı cekiyoruzzz:26::26::26:
peki karşına,kocasının ailesiyle görüşmesinden rahatsız olan,telefonlarından bile nefret eden biri çıkarsa ne yaparsın
Görümceyi koruyo beni korumuyor. Yani onlara yaptıklarıyla sana yaptıklarını kıyaslamama yapmamak gerekiyormuş. Onlara öyle yapıyor daha çok seviyor vs gibi. Çünkü düşünsene onlar onun ailesi..30 yıldır iyi günde kötü günde açlıkta..Evlenince yeni oluyorrsun. O sana tam güvenicek, anlıcak, tanıcak..zaman lazım yani sabır sabır. Başlarda fazla beklenti yapmamak lazım. Zamanla. Zaten zor olan kısımda bu.
ailesine saygı gösterip onları kabul edince, erkekler kendilerine saygı gösterilmiş gibi hissediyorlar.
oooof bilmiorum yaaa hayat zor mu bana mı öyle geliyor
he işte bizim gelin öyle ablam hiç aramaz bende aynı yaşta çocuğumuz var arada bi onlarla ilgili görüşüyorum, kardeşimize hiç laf sokmuyoruz evinde mutlu olsun aman bizden kaynaklı bişey yaşamasınlar diye düşünüyoruz, bide gelin ne yaparsa çok beğendiğimizi söylüyor haklı olduğunu savunuyoruz, sonuçta görümcem kıskanıyor ,bak bak çekemedi demesin, ve birde yeğenimiz var bizim yüzümüzden bişey olsa ne onun günahına girelim diyoruz, ve inan hiç alınganlık gösterip kişisel algılamıyoruz, sonuçta adımız görümce kabak başımıza patlamasın
ah işte ,görümce olunca biraz daha kolay.ben de ablan gibi aramıyorum ama evlat olunca ,iş değişir.gelin ne kadar hoplayıp zıplasa da istemem diye ben evlatlarımı arayacağım
banada öyle geliyor gittikçe ağırlaşıyor hayat, gitmek görmek duymak ,şimdiki hamleleri ne diye düşünmek yordu beni, vurdum duymaz olucaksın, her söylenene gülüp geçicek bildiğini okuyacaksında pratikte çenemize vuruyor yapamıyoruz, bazen haklılığımı kanıtlayacağım diye kocama yaptığım dırdır adamın beynini imha eder diye düşünüyorum.
ne biçim insan bu gerçekten görme ömrünce.
Canım, bazı insanlar başkalarının mutsuzluğuyla beslenirler. Böylece kendi mutsuzluklarını normalleştirirler. Eğer mutsuzsan vve hayatıma bu insanlarla devam edemiyeceğim diyorsan ayrılmanda fayda var. Çünkü anladığım kadarıyla tamamen hayatından ıkarman mümkün değil. Bu hale gelen ilişkilerin sağlıklı yürüyeceğini düşünmüyorum doğrusu.
sen bunların hesabını yaparken,gıtgıde dunyanı kucultuyorsun..Şüpheyle yaklasmak yerıne yapılan davranısları yargıla..Somut delilleri değerlendir..Onları oyle kabul etmeye calıs.Zorlarsan sıkıntılı bı hayat senı beklıyor..Aileyi atamazsın.Eşinin ailesiyle gorusmesıne karısma.En zor durumlardan bırı kocanın durumu eşiyle ,ailesi arasında kalmak..Senın aılende onlar gıbı davranabılırdı gıbı dusun.Bunda esının bı sucu yok.Sonucta kımsenın davranıslarını kontrol edemez.bı sure sonra ıyıce sıkılacaktır bu durumdan..Konudan anladıgım kadarıyla yorumluyorum ama kımseye ıstedıgını verme..
eeee milletin cektigi sıkıntı ne ozaman bak cogumuz sıkıntı cekiyoruzzz:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?