görümce görümce görmeyeyim ömrümce!!

Bi çenenizi tutun ya.Yememişsin içmemişsin hemen yetiştirmişsin.Şunu öğrenin kendi tarafıma çekecem diye

fitneci oluyorsunuz.Bırakın kendi anlasın görsün varsa birşey.Sen yetiştirmeye cırcır konuşmaya devam

ettikçe suçlu sen olacaksın.

Ben eşime gorumcemin yaptıklarını anlatmadım aynı şekilde kaynanama da ve suçlu tabiki ben oldum. Şimdiki aklım olsa ilk anda eşime herşeyi anlatırdım. İyiki anlatmış çünkü sonra yine sen suçlu oluyorsun. Gorumce anasını kendine alıyor ve birlikte senin üstüne geliyorlar.bence

günaydınlaaar :)

geçen gün uzuuuun bi aradan sonra kayınvalidem bizi yemeğe çağırdı. bende erken gittim oturalım biraz da diye. kayınvalidemle görümcem mesajlaşıyorlardı bunu bana söyledi. bi ara mutfağa gitti telefonun ışığı yanınca bende çaldı sanıp götürecektim ki bi baktım görümcemle mesajı. kayınvalidem kardeşingil akşam var demiş o da ayyyyyy yemeğe mi gelecekler zaten benim gelmem anca 8i bulur demiş. baktığıma bin pişman oldum keşke görmeseydim. biliyordum beni sevmediğini ama böyle görmek çok zoruma gitti ağlasam ağlayamadım gitsem gidemedim. eşime anlattım böyle böyle oldu geldiğinde bana sakın noldu deme dokunsan ağlarım dedim önce her zaman ki gibi bana hak verdi geldiğinde kendi de bakmış telefona daha eve giderken başladı zaten eminmisin ablamın istemediğine diye sormaya. neyse şimdi ben bide size sormak istedim. bu ayyyy sevgi sözcüğü değil demi? yani ben mi fesatlık yapıyorum inanın anlamadım.

dipnot: beni istemeyebilir sevmeyebilir eşime söyleme amacım bi daha gitmek istemediğimde neden diye sormasın istenmediğimi bilsin..

Yorum yapan arkadaşlar yaptıkları yorumlarla kendilerini aşmasınlar lütfen. Ben buraya konuyu açarken ben haklıyım görümcem kötü iğrenç yazmadım. Telefonu bile isteye de karistirmadim bunu yapmak isteseydim 1.5 yıl içinde yapardım. Veya kocamı kendi tarafıma nasıl çekerim gibi bi soru da sormadım. Beni haksız bulabilirsiniz ama bunu söylemenin bi üslubu var.
Görümcenizin ayyyyy demesindeki manayı soruyorsunuz, ama siz başkasının telefonunu karıştırıyorsunuz. Kayınvalideniz gelinim telefonumu karıştırıyor diye konu açsa fena paylanırsınız

Sen görüşmemek için bahane arıyorsun gibi geldi bana. Bu insanlar eşinin ailesi ve sen istersen de istemesen de hep hayatında olacaklar. Çok uç şeyler yaşarsın görüşmezsin ama bunlar görüşmeyi kesmek için yeterli sebepler değil. Yine görüşeceksin gideceksin ama daha mesafeli olacaksın. Ayrıca mesajdaki ayyyy kısmı bana garip gelmedi. Ben onu her anlamda kullanıyorum. Bı direk olarak senden nefret ettiği anlamına gelmez bence.
Ayrıca ilave olarak sizi yemeğe çağırmış sen niye erken gidiyorsun ne gerek var. Akşam eşin işten gelince beraber gidersiniz. Madem sevmiyorsun istemiyorsun erken gitmen çok gereksiz. Bak gitmişsin de nolmuş anca canın sıkılmış moralin bozulmuş

ayy yemegımı gelıyorlar ı ben kotu anlamda anlamadım acıkcası
mesela annem mesaj atıyor kuzenlerın bızde yemek yıyoruz ayyy gercekten mı dıyorum ımrenme duygusu oluyor hanı keske bende gelebılseydım anlamında

ayy nıye geldı anlamında soyledıgını sanmıyorum sız alınganlık etmıssınız bence

ayrıca da ne olursa olsun kımsenın telefonuna bakmamalısınız cok ayıp ekranda mesaj cıktı ısıgı yandı yalanını yemedık baya kurcalamıssınız ıste.

ne gergın bır ınsansın konu sahıbesı bıkac sayfa okuyayım dedım karnım kasıldı resmen
bır kaplıcaya mı gıdersınız masaja mı mı azıcık gevseyıp rahatlayın yahu

benim gelmem 8 i bulur ZATEN deyince ayyy biraz art niyetli durmuş gibi :)

ama takılmayın bunlara ya sizin hakkınızda ne düşündüğünün önemi varmı?

başkasının telefonlarına da bakmayın

geçen gün uzuuuun bi aradan sonra kayınvalidem bizi yemeğe çağırdı. bende erken gittim oturalım biraz da diye. kayınvalidemle görümcem mesajlaşıyorlardı bunu bana söyledi. bi ara mutfağa gitti telefonun ışığı yanınca bende çaldı sanıp götürecektim ki bi baktım görümcemle mesajı. kayınvalidem kardeşingil akşam var demiş o da ayyyyyy yemeğe mi gelecekler zaten benim gelmem anca 8i bulur demiş. baktığıma bin pişman oldum keşke görmeseydim. biliyordum beni sevmediğini ama böyle görmek çok zoruma gitti ağlasam ağlayamadım gitsem gidemedim. eşime anlattım böyle böyle oldu geldiğinde bana sakın noldu deme dokunsan ağlarım dedim önce her zaman ki gibi bana hak verdi geldiğinde kendi de bakmış telefona daha eve giderken başladı zaten eminmisin ablamın istemediğine diye sormaya. neyse şimdi ben bide size sormak istedim. bu ayyyy sevgi sözcüğü değil demi? yani ben mi fesatlık yapıyorum inanın anlamadım.

dipnot: beni istemeyebilir sevmeyebilir eşime söyleme amacım bi daha gitmek istemediğimde neden diye sormasın istenmediğimi bilsin..

Yorum yapan arkadaşlar yaptıkları yorumlarla kendilerini aşmasınlar lütfen. Ben buraya konuyu açarken ben haklıyım görümcem kötü iğrenç yazmadım. Telefonu bile isteye de karistirmadim bunu yapmak isteseydim 1.5 yıl içinde yapardım. Veya kocamı kendi tarafıma nasıl çekerim gibi bi soru da sormadım. Beni haksız bulabilirsiniz ama bunu söylemenin bi üslubu var.
bazı ınsanlar fıtne arar sızın gıbı

M muzdarip

ayyyy..zaten ben 8 gibi gelecegim derken oh be gelirlerse gelsinler ben gec geliyorum manasi var bence. İstememis yani

Ayyy.. ama ben 8 de gelecegim deseydi istedi ama orada olamadi anlami var sanki..

Bir kere kendi hayatını yaşamanın yolunu bul.o eşinin ailesi saygını kaybetme yeter

Valla hiç öyle telefon çaldı sandım falan demeyin yani bile siteye bakmışsınız mesaja kayınvalideniz görümcenle yazışıyoruz dediği için merak etmişsiniz. Çalma sesiyle mesaj ayırt edilir yani kaldı ki mesaj yazmış bile olaa açmadan mesajı göremezdiniz baktınız çalmamış mesaj gelmiş bırakırdınız içeriğine bakmazdınız ayrıca bir laf da göremedim yanii gelmiş yemişsiniz içmişsiniz akşam bir olayda olmadı demek ki sizin hüsnü kuruntunuz yüz yüze yaptığı birşey yok. Ayy demesinde ne var. İnsanların konuşmalarını okumamayı öğrenin bence. Kaynananız sizin eşinizle konuşmanızı okusa hoşunuza gider mi?

Siz neden üzülüp kafaya takıyorsunuz ki bırakın sevmiyorsa sevmesin dünyanın sonu değil ya eşinizle mutluysanız gerisi önemsiz bence :)

Back
X