günaydınlaaar :)
geçen gün uzuuuun bi aradan sonra kayınvalidem bizi yemeğe çağırdı. bende erken gittim oturalım biraz da diye. kayınvalidemle görümcem mesajlaşıyorlardı bunu bana söyledi. bi ara mutfağa gitti telefonun ışığı yanınca bende çaldı sanıp götürecektim ki bi baktım görümcemle mesajı. kayınvalidem kardeşingil akşam var demiş o da ayyyyyy yemeğe mi gelecekler zaten benim gelmem anca 8i bulur demiş. baktığıma bin pişman oldum keşke görmeseydim. biliyordum beni sevmediğini ama böyle görmek çok zoruma gitti ağlasam ağlayamadım gitsem gidemedim. eşime anlattım böyle böyle oldu geldiğinde bana sakın noldu deme dokunsan ağlarım dedim önce her zaman ki gibi bana hak verdi geldiğinde kendi de bakmış telefona daha eve giderken başladı zaten eminmisin ablamın istemediğine diye sormaya. neyse şimdi ben bide size sormak istedim. bu ayyyy sevgi sözcüğü değil demi? yani ben mi fesatlık yapıyorum inanın anlamadım.
dipnot: beni istemeyebilir sevmeyebilir eşime söyleme amacım bi daha gitmek istemediğimde neden diye sormasın istenmediğimi bilsin..
Yorum yapan arkadaşlar yaptıkları yorumlarla kendilerini aşmasınlar lütfen. Ben buraya konuyu açarken ben haklıyım görümcem kötü iğrenç yazmadım. Telefonu bile isteye de karistirmadim bunu yapmak isteseydim 1.5 yıl içinde yapardım. Veya kocamı kendi tarafıma nasıl çekerim gibi bi soru da sormadım. Beni haksız bulabilirsiniz ama bunu söylemenin bi üslubu var.