Yo gayet iyi okuyorum, yeri gelir çok faydalı yorumlar da yaparım bizzat kendi yaşadıklarımdan örneklendirerek, elimden geldiğince. Kendimden 9 yaş küçük kardeşimin telefonuna mesaj gelse-biri arasa, telefonu kardeşime götürürken telefon ekrarına bakmam. Bilmem anlatabildim mi? Yani değil açılmış bir mesajı okumak, hani insan arayınca telefonda koca koca "X arıyor" yazısı çıkar ya, onu bile görmem-bakmam ve bu yüzden de iki soru sorarak başladım size:
Mesajı mı açıp okudunuz? Cevap: Hayır açıp okumadım, mesaj açılmış haliyle duruyordu gibi.
Niye bakıyorsunuz ki size ait olmayan telefona? Alışkanlıktan baktım, hep bakarım ekrana gayri ihtiyari, denk geldi gördüm.
Bakın, kendimde hiç yaşamadığım bir şeyden emin olmak için (Kazara(!) mesaj okuma gibi :) ), olası cevaplarınız için yine de sormuşum, siz yorumumu ne kadar iyi okudunuz? :)
Ki sorduğum halde görmeyip direkt genelleyerek savunma moduna geçiyorsunuz, görümceniz size "A" dese de batar, "B" dese de. Karşılıklı enerjinizin tutmadığı insanın, hakkınızda ne dediğini de kafanıza takmamanızı, çünkü keskin sirkenin küpüne zarar olduğunu da yazayım, gideyim bari.
Hiç polemik ve tekrar tekrar izah etme havamda değilim.
Kolay gelsin size.