görümce görümce görmeyeyim ömrümce!!

Kimse kimseyi sevmek zorunda hep derim bunu ama saygi duymak zorunda gorumceniz ayip etmis eve gec gelecegini falan da demis ayyyy dan baska gormek istememis herkes kendine gore hakli demek ki bende bi gorumceyim sevmem fazla evet ama saygi duyarim abime seciminden dolayio srvmis evlemis bize soz dusmez derim benim gorumcem de benden 15 yaş büyük ama benden küçük gibi herse ye küser alınır hatta yazdan beri konuşmuyorduk şimdi yeni yeni merhabalasiyoruz böylesi daha iyi bence fazla samimiyete gerek yok çünkü bazı insanlara insanlık yaramıyo kendi kendine küsüp barisiyo ve ben çocuklarına bakıyordum düşünün oğlum yokken hatta varken bile .

yani beni sevmek zorunda değil ki bende ağzımın payını aldım bi daha da asla kötü zamanlarında da iyi zamanlarında da yanlarında olmayacam kendi kendimi salak durumuna düşürüyorum ben

Gorumceniz size- afedersiniz -geri zekalı falan demiş sanırım onceki konularda ..yani bu mesajda tam da sizin anladığıniz bir şey söz konusu biz burdan görüneni söyleriz siz orda size olan tepkileri bakışları vs bunlari birebir yaşayan kişisiniz o yuzden siz öyle anladiysaniz öyledir.. sizi sevmediğini soylemissiniz ne yaptıysam yaranamadim vs demissiniz yapmayin bir şey gormezden gelin.. cok sık gitmemeye calisin gittiginizde de kısa tutun madem.

Çoğu kişi yanlış anlamış olabileceğinizi söylüyor ama siz ısrarla hayır öyle değil diyorsunuz.
Madem sizin bildiğiniz gibi o zaman öyle olsun :)
Kardeşingil gelecek demiş.. Sadece sizden bahsetmemiş.
Canınızı sıkmaya değmeyecek kadar basit bir mesele sadece.

Ya siz zaten iyi anlasamiyormussunuz. Eski konularinizi bilmiyorum ama bir uye yazmis, bosanma asamasina kadar gelmissiniz ve gorumceniz size gerizekali demis galiba.
Simdi bunlari yasadiginiz birinin sizin arkanizdan konusmasi cok mu tuhaf? Ben bu noktayi anlamiyorum. Siz birbirinizi sevmiyorsunuz zaten. Eminim siz de bircok insana gorumce dedikodusu yapmissinizdir. Su anda da yapiyorsunuz. E o yapinca mi zorunuza gidiyor? Sizden sevgiyle bahsetmesi ikiyuzluluk olurdu zaten. Neye sasirip yikildiginizi anlamiyorum gercekten.
Zaten onun evine de gitmemissiniz, istemiyorsa gelmez, siz niye bir daha gitmicem diyorsunuz esinize? Gorumceye gitmeyin tamam iste.

günaydınlaaar :)

geçen gün uzuuuun bi aradan sonra kayınvalidem bizi yemeğe çağırdı. bende erken gittim oturalım biraz da diye. kayınvalidemle görümcem mesajlaşıyorlardı bunu bana söyledi. bi ara mutfağa gitti telefonun ışığı yanınca bende çaldı sanıp götürecektim ki bi baktım görümcemle mesajı. kayınvalidem kardeşingil akşam var demiş o da ayyyyyy yemeğe mi gelecekler zaten benim gelmem anca 8i bulur demiş. baktığıma bin pişman oldum keşke görmeseydim. biliyordum beni sevmediğini ama böyle görmek çok zoruma gitti ağlasam ağlayamadım gitsem gidemedim. eşime anlattım böyle böyle oldu geldiğinde bana sakın noldu deme dokunsan ağlarım dedim önce her zaman ki gibi bana hak verdi geldiğinde kendi de bakmış telefona daha eve giderken başladı zaten eminmisin ablamın istemediğine diye sormaya. neyse şimdi ben bide size sormak istedim. bu ayyyy sevgi sözcüğü değil demi? yani ben mi fesatlık yapıyorum inanın anlamadım.

dipnot: beni istemeyebilir sevmeyebilir eşime söyleme amacım bi daha gitmek istemediğimde neden diye sormasın istenmediğimi bilsin..
ayyyy demekte ne var... abartmisiniz

Anne-kız arasındaki mesajlaşma.
Gorduysenizde gormemezlikten gelin.
Bir de gidip esinize anlatmissiniz

Eşinize yüzüm asıksa vs cümleleri kurduğunuza göre

Aferin size
Uzuuuuun bir aradan sonra kV evine gidip, kadının suçu olmayan bir şeye surat yaptınız bir de kadına.

Bahane arıyorsunuz.
Rahat olun, işinize bakın-

Ya siz zaten iyi anlasamiyormussunuz. Eski konularinizi bilmiyorum ama bir uye yazmis, bosanma asamasina kadar gelmissiniz ve gorumceniz size gerizekali demis galiba.
Simdi bunlari yasadiginiz birinin sizin arkanizdan konusmasi cok mu tuhaf? Ben bu noktayi anlamiyorum. Siz birbirinizi sevmiyorsunuz zaten. Eminim siz de bircok insana gorumce dedikodusu yapmissinizdir. Su anda da yapiyorsunuz. E o yapinca mi zorunuza gidiyor? Sizden sevgiyle bahsetmesi ikiyuzluluk olurdu zaten. Neye sasirip yikildiginizi anlamiyorum gercekten.
Zaten onun evine de gitmemissiniz, istemiyorsa gelmez, siz niye bir daha gitmicem diyorsunuz esinize? Gorumceye gitmeyin tamam iste.

+10000

benimle aynı fikirde olmayan insanlara karşı gayet güzel açıklamalar yapmışım zahmet edip yorumları okursanız. mesela size göre ufak tefek bana göre büyük bir olay ama ben buna ufak tefek mi? yazdığım da sizinle aynı fikirde olmadığım için siniriniz ortada :) ben size de gülerek cevap vermişim. ben burda eşimle sorun yaşıyorum napacam ne edecem de dememişim. eşimin düşüncesini nasıl değiştirsem de dememişim. ben bu aile yüzünden fazla ağladığım için niyetlerini biliyorum. yaptığım yorumlar hoşunuza gitmiyorsa da ne kendinizi sinirlendirin nede beni :) teşekkür ederim

"Ayyyyyy" sinirlendiğimi de nereden çıkardın tatlım? :))))

Anladigim kadariyla yasin kucuk.sen bu gorumceye fena takmissin.isin gucun yokmu kuzum madem seni istemiyor sende uzak dur hic biseye karisma.iyilikde yapma.hep soylerim nekadar mesafe okadar huzur.ikinizde biribirinizi sevmiyorsunuz meraba meraba bitti.sizi sevmek zorunda mi.hadi esinizle aranizi acsa da esiniz sizi terketse siddet vs olsa ayyyy pislik gorumce dicem de sizde ona takmis gibisiniz.kiskanclik sezdim ben sizde biraz.sevmesse sevmesin cok mu lazim.esinle iyiysen gerisi teferruat.
Cok pohpohlanmak istedin galiba ama mesafeli ol gelin ne yapsa yaranamaz.bende gorumceyim ve gelinim.ne gelinle ne eltiler le samimi degilim.hic polemik yasamiyorum niye mesafe ve sifir beklenti.ne kadar az beklenti okadar huzur getirir.
Ayrica mesaj okuman cok ayip birazda seviye meselesi tabi.kimse sizi sevmek zorunda degil.ana kizin ne yaptigi da sizi ilgilendirmez.kendinizi sevdirme cabasini birakin esinizide huzursuz etmeyin.biz gorumcelerde gelinlere bayilmiyoruz malesef idare ediyoruz..

Görümcenin yazdığı mesaj içeriğinden çok senin başkasına ait mesajları okuman çok çok kötü. Bir de eşine soylemissin. KV ve gorumcene acidim Allah yardımcıları olsun size cokk dikkat etsinler. Bence önce siz haddini zi bilin ve özel eşyalara dokunmayın!

Yo gayet iyi okuyorum, yeri gelir çok faydalı yorumlar da yaparım bizzat kendi yaşadıklarımdan örneklendirerek, elimden geldiğince. Kendimden 9 yaş küçük kardeşimin telefonuna mesaj gelse-biri arasa, telefonu kardeşime götürürken telefon ekrarına bakmam. Bilmem anlatabildim mi? Yani değil açılmış bir mesajı okumak, hani insan arayınca telefonda koca koca "X arıyor" yazısı çıkar ya, onu bile görmem-bakmam ve bu yüzden de iki soru sorarak başladım size:

Mesajı mı açıp okudunuz? Cevap: Hayır açıp okumadım, mesaj açılmış haliyle duruyordu gibi.
Niye bakıyorsunuz ki size ait olmayan telefona? Alışkanlıktan baktım, hep bakarım ekrana gayri ihtiyari, denk geldi gördüm.

Bakın, kendimde hiç yaşamadığım bir şeyden emin olmak için (Kazara(!) mesaj okuma gibi :) ), olası cevaplarınız için yine de sormuşum, siz yorumumu ne kadar iyi okudunuz? :)
Ki sorduğum halde görmeyip direkt genelleyerek savunma moduna geçiyorsunuz, görümceniz size "A" dese de batar, "B" dese de. Karşılıklı enerjinizin tutmadığı insanın, hakkınızda ne dediğini de kafanıza takmamanızı, çünkü keskin sirkenin küpüne zarar olduğunu da yazayım, gideyim bari.

Hiç polemik ve tekrar tekrar izah etme havamda değilim.
Kolay gelsin size.
+1000

Çoğu kişi yanlış anlamış olabileceğinizi söylüyor ama siz ısrarla hayır öyle değil diyorsunuz.
Madem sizin bildiğiniz gibi o zaman öyle olsun :)
Kardeşingil gelecek demiş.. Sadece sizden bahsetmemiş.
Canınızı sıkmaya değmeyecek kadar basit bir mesele sadece.

yanlış anladığımdan çok aaa nasıl telefona bakarsın diyenler var ama :) asıl soruyu geçip ona takılıyorlar

yani beni sevmek zorunda değil ki bende ağzımın payını aldım bi daha da asla kötü zamanlarında da iyi zamanlarında da yanlarında olmayacam kendi kendimi salak durumuna düşürüyorum ben
Aynene canim bende bazen kendimi öyle görüyorum hakettiğinden fazla değer vermeyeceksin kimseye bu hayatta

ben bu konuyu açarken neden beni sevmiyo sevsin beni bağrına bassın demedim. ben bi soru sordum ben mi yanlış anlamışım diye. ben eşimle sorun yaşadım da napacam da ne edecem de dememişim. dipnot olarakta beni sevmek zorunda değil demişim. ha bu görümcem değil sokaktan geçen biri de ben seni sevmedim dese ben üzülürüm hele ki çaba harcadıysam daha çok üzülürüm

Back
X