görümce görümce görmeyeyim ömrümce!!

Allah esinize de esinizin ailesine de yardim etsin.onceki konulariniza baktim surekli sorun cikarip esinizi ailesine karsi doldurmaya calisiyorsunuz.

ben kimseyle anlaşamayan bir ailenin geliniyim hanımefendi. eşimin ailesi sorunlu olduğu için eşim nişanlısından ayrılmış zamanında. veya açtığım hangi konuda ben bi hata yapmışım hakaret etmişim. umarım siz karşılaşmazsınız böyle durumlarla. karşılaşmayın ki kimse de size bu kadar çirkin yorum yapmasın

ben bu konuyu açarken neden beni sevmiyo sevsin beni bağrına bassın demedim. ben bi soru sordum ben mi yanlış anlamışım diye. ben eşimle sorun yaşadım da napacam da ne edecem de dememişim. dipnot olarakta beni sevmek zorunda değil demişim. ha bu görümcem değil sokaktan geçen biri de ben seni sevmedim dese ben üzülürüm hele ki çaba harcadıysam daha çok üzülürüm

Ben de zaten bunlari dediğinizi iddia etmedim.
Zoruma gidiyor demissiniz, zorunuza gitmesinin gereksiz oldugunu söylüyorum. Ayni seyi siz de yapıyorsunuz cunku niye zorunuza gidiyor diyorum.
Ayy lafinin iyi niyetli ya da kötü niyetli olmasi bir seyi degistirmez, bir onemi de yok diyorum. Onca olay yasadiginiz birinin sizi artik sevmesini beklemek biraz utopik diyorum.
Ayrica kocanizla aranizda bu sorunun konusuldugunu soyleyen bir seyler yazmissiniz, ben de adami bu konuda doldurmaniza gerek yok gorumceye gitmeyiverin diyorum.
Sadece sordugunuz soruya mi yorum yapmam gerekiyordu? Sayfalarca yazdiginiz seylere cevap yazdim.

Diyorum da diyorum.

Anladigim kadariyla yasin kucuk.sen bu gorumceye fena takmissin.isin gucun yokmu kuzum madem seni istemiyor sende uzak dur hic biseye karisma.iyilikde yapma.hep soylerim nekadar mesafe okadar huzur.ikinizde biribirinizi sevmiyorsunuz meraba meraba bitti.sizi sevmek zorunda mi.hadi esinizle aranizi acsa da esiniz sizi terketse siddet vs olsa ayyyy pislik gorumce dicem de sizde ona takmis gibisiniz.kiskanclik sezdim ben sizde biraz.sevmesse sevmesin cok mu lazim.esinle iyiysen gerisi teferruat.
Cok pohpohlanmak istedin galiba ama mesafeli ol gelin ne yapsa yaranamaz.bende gorumceyim ve gelinim.ne gelinle ne eltiler le samimi degilim.hic polemik yasamiyorum niye mesafe ve sifir beklenti.ne kadar az beklenti okadar huzur getirir.
Ayrica mesaj okuman cok ayip birazda seviye meselesi tabi.kimse sizi sevmek zorunda degil.ana kizin ne yaptigi da sizi ilgilendirmez.kendinizi sevdirme cabasini birakin esinizide huzursuz etmeyin.biz gorumcelerde gelinlere bayilmiyoruz malesef idare ediyoruz..

yaşım küçük değil. görümceme takmış olsam yaptığı şeylerden sonra neden konuşayım onunla? veya kıskanacağım bi durum da yok. eşim beni terketmek isterse kendi kararıdır ayrılır. pohpohlanmaya gelince benim beni seven bi ailem var eşimin ailesi kendi çocukları dışında kimseyi sevmediği için böyle bir beklentim ilk 3 4 aydan sonra kalmadı.
eşimin ailesi beni huzursuz ediyorsa eşim de huzursuz olsun bi zahmet. bende görümce olacam allah içime insanlık versin de o kızı kardeşimiz diye görelim. kötü de olsa abimizin eşi diye saygısızlık yapmayalım. sizin gelinleriniz nasıldır bilmem ama ben bugüne kadar işittiğim onca hakarete rağmen terbiyesizlik yapmadım. ha seviye durumuna gelince bile bile açsaydım evet seviyesiz olabilirdim belki ama sırf götürmek için aldığım telefonda mesaj gördüm diye seviyesiz olmam .

Ben de zaten bunlari dediğinizi iddia etmedim.
Zoruma gidiyor demissiniz, zorunuza gitmesinin gereksiz oldugunu söylüyorum. Ayni seyi siz de yapıyorsunuz cunku niye zorunuza gidiyor diyorum.
Ayy lafinin iyi niyetli ya da kötü niyetli olmasi bir seyi degistirmez, bir onemi de yok diyorum. Onca olay yasadiginiz birinin sizi artik sevmesini beklemek biraz utopik diyorum.
Ayrica kocanizla aranizda bu sorunun konusuldugunu soyleyen bir seyler yazmissiniz, ben de adami bu konuda doldurmaniza gerek yok gorumceye gitmeyiverin diyorum.
Sadece sordugunuz soruya mi yorum yapmam gerekiyordu? Sayfalarca yazdiginiz seylere cevap yazdim.

Diyorum da diyorum.

:)) tabi ki yazın. ama dediğim gibi dışardan biri de sevmiyorum dese ben üzülürüm. görümcem bekar olduğu için onun evi sayılıyor. eşime söylerken de aramızda kalması için söz verdirdim ben yani amacım doldurmak değil. eğer eşimi doldurmak isteseydim farklı yollar denerdim

ayyy unlemi hicbir sey ifade etmez. cok sacma bir seye takilmissiniz. bir de esinize mi yansittiniz mi bu kadarcik olayi

Insan doktor olur avukat olur kuafor olur cayci olur.. Ama gelin olmak nedir yahu tek sifatiniz bumu gelin diye insan kendjne niye nick alir kafayi gorumce kaynanayla bozmayin

Ahhh ahhh bu konu tam benlik oldu. 17yasinda bir kız gorumcelik tek yapmaz baktığınızda ama o yok mu o tam edepsiz hemde onca emeklerime rağmen nankor

Insan doktor olur avukat olur kuafor olur cayci olur.. Ama gelin olmak nedir yahu tek sifatiniz bumu gelin diye insan kendjne niye nick alir kafayi gorumce kaynanayla bozmayin

Muhasebeciyim evladim eşim kardeşim ama hic birisiyle derdim sıkıntım yok hic biri beni aglatmadi üzmedi. Mesela sizde bi konu açın bunu eleştirin buraya bunu yazmanizda ki saçmalık nedir?

Sizde onu sevmiyorsunuz.. O da buraya yazdığınız başlığı görse.. O da abisine anlatsa.. "Ayyy" kadar küçük de değil.. Herkes yapıyor yani.. Sizde, görümceniz de.. Bende, görümcelerim de.. Takılmayın..

ben kimseyle anlaşamayan bir ailenin geliniyim hanımefendi. eşimin ailesi sorunlu olduğu için eşim nişanlısından ayrılmış zamanında. veya açtığım hangi konuda ben bi hata yapmışım hakaret etmişim. umarım siz karşılaşmazsınız böyle durumlarla. karşılaşmayın ki kimse de size bu kadar çirkin yorum yapmasın
malesef basliginiz bile gosteriyor nasil kinlendiginizi.ve cok kucuk bi olay esinize tasimanin hic bi anlami yok

ya bide gitmiş iş yerindekilere anlatmış eşim. onlarda ayyy yazmasında ne var küfür mü etmiş sanki bize göre istememezlik de yok demiş.

Bi çenenizi tutun ya.Yememişsin içmemişsin hemen yetiştirmişsin.Şunu öğrenin kendi tarafıma çekecem diye

fitneci oluyorsunuz.Bırakın kendi anlasın görsün varsa birşey.Sen yetiştirmeye cırcır konuşmaya devam

ettikçe suçlu sen olacaksın.

İşin öncesini sonrasını bilmem. Ben bu konuda görümcesine takmış, nerden ne bulsam da ortalığı ayaklandırsam diyen bir gelin görüyorum. Zira ortada ele avuca gelen bir şey yok. Kadın "ayy" demişmiş, bu ne ya? Onları kötülüyorsunuz da siz de pek iyi niyetli gelmediniz bana. Kendinize görümceden başka meşgale edinin.

Ayrıca böyle bir şeyden dolayı iş yerinde huzursuz edilmiş bir adamın bunu iş arkadaşlarıyla paylaşması, sizin bunu buraya yazmanızdan daha mantıklı.

İşin öncesini sonrasını bilmem. Ben bu konuda görümcesine takmış, nerden ne bulsam da ortalığı ayaklandırsam diyen bir gelin görüyorum. Zira ortada ele avuca gelen bir şey yok. Kadın "ayy" demişmiş, bu ne ya? Onları kötülüyorsunuz da siz de pek iyi niyetli gelmediniz bana. Kendinize görümceden başka meşgale edinin.

Ayrıca böyle bir şeyden dolayı iş yerinde huzursuz edilmiş bir adamın bunu iş arkadaşlarıyla paylaşması, sizin bunu buraya yazmanızdan daha mantıklı.

Yahu iyimisiniz siz? Ben ne yazmışım siz neler yazmışsınız? Mesela ben ne yapmışım da kötü niyetliyim bana bunu bi soylermisiniz? Veya ben kocam nasıl gidip anlatır mı demişim? Ha görümcem o niyetle yazmamış olsun da ben yanlış anlamış olayim sevinirim ben buna. Bence bi insana bunları yazan siz kötüsünüz. Ben burda görümcem bunu demiş mi dememiş mi diyorum siz bana ağzınıza geleni sayıyorsunuz.

Yahu iyimisiniz siz? Ben ne yazmışım siz neler yazmışsınız? Mesela ben ne yapmışım da kötü niyetliyim bana bunu bi soylermisiniz? Veya ben kocam nasıl gidip anlatır mı demişim? Ha görümcem o niyetle yazmamış olsun da ben yanlış anlamış olayim sevinirim ben buna. Bence bi insana bunları yazan siz kötüsünüz. Ben burda görümcem bunu demiş mi dememiş mi diyorum siz bana ağzınıza geleni sayıyorsunuz.

Hanımefendi, siz o görümcenin o cümlesinden ne çıkardınız, onu yazın önce. Yani o cümleden ne gibi kötü anlam çıkar, benim hayal gücüm yetmedi. Yazın da bilelim. Ne yapmışsınız da kötü niyetlisiniz söyliyim, öyle bir sıradan cümleden olay çıkardığınız için kötü niyetlisiniz.

Bi çenenizi tutun ya.Yememişsin içmemişsin hemen yetiştirmişsin.Şunu öğrenin kendi tarafıma çekecem diye

fitneci oluyorsunuz.Bırakın kendi anlasın görsün varsa birşey.Sen yetiştirmeye cırcır konuşmaya devam

ettikçe suçlu sen olacaksın.

Bu nasıl saygısız bi yorum ne kadar çirkin bi tavır. Beni haklı bulmayın tabi ama güzel konuşmak diye bişey var hayatta. Kocamı kendi aileme karşı korurken de cırcır ötmüş oluyormuyum? Onunla her sorunumuzu oturup konuşurken?

Hanımefendi, siz o görümcenin o cümlesinden ne çıkardınız, onu yazın önce. Yani o cümleden ne gibi kötü anlam çıkar, benim hayal gücüm yetmedi. Yazın da bilelim. Ne yapmışsınız da kötü niyetlisiniz söyliyim, öyle bir sıradan cümleden olay çıkardığınız için kötü niyetlisiniz.

Konuyu tam okuyun lütfen bütünüyle. Kayinvalidem görümceme yemekte orda olduğumuzu yazıyor görümcem de ayyyyy yemeğe mi gelecekler zaten benim gelmem anca 8i bulur demiş. Burda sorum görümcem beni mi istememiş.
Yani bugüne kadar görümcem üstüme yürümüş hakaret etmiş beni bosandirma durumuna getirmiş ben kıza ağzımı açmamışım gitmişim aramı duzeltmisim siz gelmişsiniz bana ortalığı ayağa kaldırmaktan görümceme takmaktan bahsediyosunuz. Görümcemi haklı bulun ama beni de yapmadigim şeylerle suçlamayın. Ayağa kaldırmak isteseydim kavga çıkarırdım sanırım

günaydınlaaar :)

geçen gün uzuuuun bi aradan sonra kayınvalidem bizi yemeğe çağırdı. bende erken gittim oturalım biraz da diye. kayınvalidemle görümcem mesajlaşıyorlardı bunu bana söyledi. bi ara mutfağa gitti telefonun ışığı yanınca bende çaldı sanıp götürecektim ki bi baktım görümcemle mesajı. kayınvalidem kardeşingil akşam var demiş o da ayyyyyy yemeğe mi gelecekler zaten benim gelmem anca 8i bulur demiş. baktığıma bin pişman oldum keşke görmeseydim. biliyordum beni sevmediğini ama böyle görmek çok zoruma gitti ağlasam ağlayamadım gitsem gidemedim. eşime anlattım böyle böyle oldu geldiğinde bana sakın noldu deme dokunsan ağlarım dedim önce her zaman ki gibi bana hak verdi geldiğinde kendi de bakmış telefona daha eve giderken başladı zaten eminmisin ablamın istemediğine diye sormaya. neyse şimdi ben bide size sormak istedim. bu ayyyy sevgi sözcüğü değil demi? yani ben mi fesatlık yapıyorum inanın anlamadım.

dipnot: beni istemeyebilir sevmeyebilir eşime söyleme amacım bi daha gitmek istemediğimde neden diye sormasın istenmediğimi bilsin..

Yorum yapan arkadaşlar yaptıkları yorumlarla kendilerini aşmasınlar lütfen. Ben buraya konuyu açarken ben haklıyım görümcem kötü iğrenç yazmadım. Telefonu bile isteye de karistirmadim bunu yapmak isteseydim 1.5 yıl içinde yapardım. Veya kocamı kendi tarafıma nasıl çekerim gibi bi soru da sormadım. Beni haksız bulabilirsiniz ama bunu söylemenin bi üslubu var.
Ama sen buna karat veremezsin ki derdini yazan risk alır zaten
Küfür veya hakaret dışında tabiki de olumsuz eleştiriler gelecektir

Ama sen buna karat veremezsin ki derdini yazan risk alır zaten
Küfür veya hakaret dışında tabiki de olumsuz eleştiriler gelecektir

Ben neden olumsuz yorum yapıyorsunuz demiyorum hatta herkese de yazmaya çalışıyorum görümcemi haklı bulabilirsiniz diye ama bi yazmışlar eşinin ailesine de eşine de allah yardım etsin diye. Yani benim çevrem nasıl tahammül ediyosun bu aileye derken ben bu kadar şey yaşamışken insanların bana ara bozucusun fitnecisin demesi garip :)

Back
X