Görümce görümceklik yapmaya mı başladı ?

Ben ankaradaydım, canım biz salonu tuttuk dedi, ben de tamam dedim.
Hee nişanlımın fikirlerine güvenirim, o beğendiyse problem yok.
Ama oda oldu bittiye geldi yani canım.
Anladım. Hiçbir konuda fikrin sorulmuyor ama farkında mısın? Sorar gibi yapip kendi bildiklerini okuyorlar. Bir de şu an çok seviyorsun biliyorum ama babana bile guvenme derler. Evlendikten sonra aynı onlar gibi davranmaya başlarsa elinde avucunda hiçbir şey olmaz. Mesela şu an kendi paranı da nisanlinin hesabına atmissin ya, onda da hak iddia edemezsin. Bu kadar guven bana aşırı geldi. İnşallah hayırlısı olur senin için.

İkimizde uzak yerden ev bakıcaz diye anlaştık ama nasıl yapıyorlar nasıl ediyorlar ikna oluyorum bir şekilde.
sakın ikna olma.
ikna olunca hemen bdv yi aç, kv görümce konularını oku, kendine gelirsin.

Tipik görümce tavırları. Rahatsız olmakta haklısınız, ama önlemini şimdiden almalısınız. Örnek vereyim kendi gelinimizden.

Erkek kardeşim yeni evlendi, evini görmeye gittik. Aaaa ne güzel , evin çok güzel kardeşim. Mutfağın, salonun çok güzel dediğimizde gelinimiz , evimmm, salonummmm..diye üstüne basarak düzeltme yaptı. Kasıt olmasa da bazan insan hata yapabiliyor. Bizim gelin gibi bekletmeden direk söyle. Anlayacaklardır. Bu konularda net olmalısın. Bazan art niyet yoktur, sadece alışkanlıklar. Ama sizin görümce biraz haddini bilmeyecek gibi, sizin adınıza kararlar alıyor. Yolun başında rengini belli etmelisin.

Evet çok seviyorum ama kendimden vazgeçecek kadar, kendimi ateşe atacak kadar değil.
Hatta iki gün önce bekar evim geldi aklıma orda yaşadıklarım deli dolu kıpır kıpır günler.
Şimdi ki durumumu düşündüm bide.
Eskiden giymeyecek bile olsam sırf beğendim diye bir sürü şey alırdım kendime, daha şimdiden kısıyorym.
Ya ev nedir ya para nedir ben nelerle uğraşıyorum.
Benim vizyonum bu mu buna mı hapolucam of.

Şimdii ben şunu anlamadım ve af dileyerek sormak istiyorum.
Ailem dediğin kişilerin içinde annen yokmu ve sadece annen olmadığu içinmi yurtlarda büyüdün?
Görümcekine gelelim.
Aynen öyle yaptıkları ve söyledikleri ilerisi için bi teminat çünkü sivri dilli.
Hiç çekme lafını ondan ve nişanlına çaktırma.
Ayrıca senin oturacağın evin senin durumun müsaitken başkasının üstüne kredi çekip tapuyuda ona verip ne münasebet yani?
Nişanlın ailesine jackson a güveniyorum biz ödüycez krediyide biz çekelim diyemezmi?
Bu kadar seviyolar ve benimsiyorlarsa neden senin üstüne tapu olmasından korkuyorlar?
Yanlış baştan bunlar bence.
Yeniden görümcekine geleyim ağzına küreği yapıştrmalık bi boş kafaymış kendisi.

sana yapacağını söylüyorum

evi bir türlü beğenmiyeceksin ve işler yetişmeyecek

nişanlının askerliği bitecek siz nikah yapacaksınız biter bitmez.

sonra ev bakacaksınız ve tapuyu ikinizin üstüne yapacaksınız.

sonra 1 ayda evi düzüp düğün yapıp yerleşeceksiniz.

başka kurtuluşun yok bunlardan. önce sevgilini ikna et onlardan uzak bir yerde önce onla konuş
sonra ailesine o diretsin.

ay bize de haber ver nolur
İçime dert oldu ev meselesi
Gerekirse 100.000 lirayı havaya saç kiraya çık
Ama görümceni ev sahibi yapma

Bence görümcen ileride olacaklarin provasini yapiyor herbkonuda soz sahibi olabilceklerini zannediyolar kendilerince. Ne munasebet yemegini evinde yersin, bebegini de kendin büyütürsün onlar sadece sevmeye gelir. Enistenin kredi cekmesi en saçma olay bu. Eşine bakiyo butun mesele kendi odediginiz ev nasil bi baskasinin ustune olur??? Canim benim en basta hayir demelisin yoksa cook suistimal ediyolar. Net olistemedigini aninda söyle

Benim aklım hiç almadı bu ev işini ya, daha önceki konunda da demiştim.
Ya ben oğluma terlik alacağım bugün ki kendisi 4 yaşında, o olmadan almıyorum , beğenmez belki giyecek olan o sonuçta. Siz nişanlınız olmadan nasıl ev alıyorsunuz?
O evi eniştenin üzerine yapmak da nesi? Bizim evimiz eşimin üzerine, ki ben ona bile arada alcam senden tapuyu diyorum ki eşi olarak hak kaybım yok.
Sizin işin hiç bir yanı makul gelmiyor, başkalarının konularında görüyorum sizi, aklı başında yorumlarınızı beğeniyorum, ama nasıl bu yola girdiniz anlayamıyorum.

+1

konuştunuz mu?

umarım konuşup halletmişsinizdir tapu işini.yoksa diğer türlü başınız daha çook ağrır.bu arada bir görümceniz daha var öyle değil mi

Sakın enistenin üzerine yapmayın tapuyu. Bu danışıklı dövüş benden demesi. Sen kredi çekerim ben demene rağmen bu ısrar. Gorumcenin yersiz konuşmaları. Ne alaka evi kim alıyor ise tapu onu üstüne olur. Bu konuda muhakkak diret. Hatta git bankaya kredi için yarın istekte bulun. Ok denirse süpriz bana çıktı kredi size süpriz yaptım de. Tatlı tatlı yani. Alacağım tepki cici enistenin gerçek yüzünü çıkaracak ortaya

Salaklastim demişsin ya,bende öyle oldum nişanlılık ve ilk evlilik günlerinde..Normalde de yırtarım aslında..

Alttan alttan laf söyleyip,aklınca yerleştirme ye çalışıyor ya.aferin babana ki susma!!! Demiş..Annen olsaydı aman kızım alttan al iyi insanlar derdi.

Ne söyleniyorsa sakaymis gibi cvbini ver sende.hsla aptalca gülümsüyordu tüm dişlerini gosterki ileride neden bu kadar sustum deme..Çünkü sen düştükçe sabrettim en tepene çıkıyor,ve üzerine b.. diye yazıyorlar..Sonra Ra herşeyi bırakıp kaçıp gidemeyebiliyorsun. Onlar bir söylüyorsa sen beş konuş! Yok öyle iyi gecinelim dünya bize mı kalacak derdim,biri kapıdan içeri giremiyor.tek bir hafta edemiyorlar.hakli olduğunu zamanında " anladıkları" dilden anlatması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…