- 13 Eylül 2015
- 21.898
- 68.796
- 598
- Konu Sahibi Gebere Jackson
-
Keşke deseydiniz ne zaman verdiniz peşinatı, benim neden haberim yok, ne alıyorsam kendi paramla alıyorum diye. Daha ev alınmadan tepenize çıkma hakkını kendinde görüyor. Cevabını çat çat vermezseniz sizi daha çok üzer. Allah yardımcınız olsun. Bu kadınla işiniz var.Aaaa olur muu kim benim işlerime burnumu sokacak yoksa ?
Orda burda yaptım ettim kim diyecek ?
Bizim verdiğimiz paşinatı bile, komşulara; peşinatı veriyoruz, gerisini ödesinler dedi ben şok.
Onu ne yapacağın sana kalmış,harcardın giderdi kaç kere,ellerini ayaklarını sokturma işine canım,bir adım geri,onlar bir adım ileri...Hep böyle oluyor...Ve asıl olayı söylüyorum.
Ben nişanımdan toplanan tüm paraları altınları bankaya attım.
10 bin falan var, çeyiz için harcamadım, kendim çalışıyorum taksitle ödüyorum.
O paranın üzerine biraz daha katıp 25 binlik falan araba almayı düşüyorum
Kv dün bana dediki sen o parayı da ver (10 bini) ev için koyalım arabayı biz size sonra alırız.
Bilmiyorum bu konuyu ailemle konuşmam lazım dedim, annem duyarsa o paraları ona yutturur
Dün yemek masasında hüngür hüngür ağladım.Keşke deseydiniz ne zaman verdiniz peşinatı, benim neden haberim yok, ne alıyorsam kendi paramla alıyorum diye. Daha ev alınmadan tepenize çıkma hakkını kendinde görüyor. Cevabını çat çat vermezseniz sizi daha çok üzer. Allah yardımcınız olsun. Bu kadınla işiniz var.
Benim bir parfümüm 425 tl ydi, abartmıyorum her ay makyaj malzemelerimi yeniliyodum.Onu ne yapacağın sana kalmış,harcardın giderdi kaç kere,ellerini ayaklarını sokturma işine canım,bir adım geri,onlar bir adım ileri...Hep böyle oluyor...
10 bin daha verdik evleri için,helalı hoş olsun derler çevrelerine....Ve asıl olayı söylüyorum.
Kv dün bana dediki sen o parayı da ver (10 bini) ev için koyalım arabayı biz size sonra alırız.
Bilmiyorum bu konuyu ailemle konuşmam lazım dedim, annem duyarsa o paraları ona yutturur
İki defa sordum cevap alamadım. Neden bu işler için nisanlinizin askerden dönmesini beklemiyorsunuz?Birde burdan bekar kızlarımıza sesleniyorum.
Ben bir hata yaptım.
Nişanlandım askere yolladım.
Gitsin askerliğini yapsın, gelsin nişanlanın.
Ben şimdiden bu ev için tek başıma savaşıyorum Allah sonumu hayır etsin.
Bu süreç genelde yıpratıcı oluyor,gider ayak yapacaklarını yapıyorlar ama en unutulmayacak günler bunlar,hesaba katmıyorlar.Ondan sonra herkes melek,gelinde pek suratsız,halbuki ne kadar iyiyiz biz ona karşı...Benim bir parfümüm 425 tl ydi, abartmıyorum her ay makyaj malzemelerimi yeniliyodum.
Her ayın 15i alışverişe çıkıyodum.
Sırf o para gitmesin diye kendi maaşımdan ödedim, kıstım, eve para verdim.
Niye bunun için mi ?
Ya ben ev parasını neden kendi hesabinizda biriktiremediginizi hala anlayamıyorum. Ev alınırken çeker verirdiniz.Ve asıl olayı söylüyorum.
Madem onun ailesi. Bırakın birazda o üzülsün. Benim annem 40 yıllık evli ve tansiyon hastası. Hep içine attığı için. Aman o üzülmesin aman bu üzülmesin. Giden sizden oluyor. Atmayın içinize. Cevap verip yüzgöz olmak istemiyorsanız nisanlınıza anlatın. Ailesiyle o muhatap olsun. Arada sıradada numara yapın. Sinirden , üzüntüden midem ağrıdı. Gece uyuyamadım diye. Az naza çekin kendinizi. Canınızın kıymetini bilin.Dün yemek masasında hüngür hüngür ağladım.
Neden susuyorum, ben kim susmak kim ?
Tamam nişanlım kırılmasın dedim üzülmesin asker dedim.
Eee ben paramparçayım.
Artı nişanlını çok düşünüyorsun ya üzülmesin diye,o kadar düşünme canım, senin kadar üzülmez,üzülürse de elinden geleni yapar,sen üzülüp oturuyorsun,elinden bir şey gelmiyor...Ben uyanık,dobra ve hazır cevap insanların hep bir saf yönü oldugunu düşünüyordum. Yanılmamışım Jeksın sen de öylesin işte...
Bu kadar yıpratma kendini. Kendi ihtiyaclarından kısarak birikim yapmaya çalışıyorsun ya, o kadar da helak etme kendini. Kıymetini bilmezler. kıymet bilinmez. Hic bir zaman göze gözükmez.
Hatırlanmaz. Yaşamayan bilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?