Görümce görümceklik yapmaya mı başladı ?

Tapu neden enistenin üzerine? Ilerde başın ağrır bu konu da soyliyim. Canli ornegi var hayatimda. Esimin mustakil bahçe icindeki evleri ve arsa dedesinin uzerine ( evi yaptiran maddi harcama yapan kp ama yani sekilde arsa alinirkende para katmis) Dede yasamiyor benim kp'de vefat edince kp'nin erkek kardesi ve kiz kardesi burasi babamizin yeri diye eve kadar konmaya kalkistilar hala mahkemelikler. Guvenmr kimseye tapunu almaya bak. Ondan sonra basin cok agrir

öncelikle konu sahibi lütfen su profil resimlerini nerden buluyorsun bir söyle
ayrıca ben seni cok yaratıcı gözü acık bişey sanmıstım takiii konu sahibinin sen oldugunu görene dek
yavrum sen aklınmı gitti ne oldu sana
bu devirde baskasının adına krediyle ev alınırmı babanın oglumu birde enişte adına dıgdının dıgdısı derler bizim burda pufff
yahu sehri kurt bastıda ortadamı kaldın otur lüx güzel eve sonra bütcen uygun olunca alırsın bu ne acele
biraz etraflıca düsün senin gibi birine bunu yakıstıramadım
bide senin yasın kuzucuk 24 muydu bende olgun bir bayan sanıyordum seni cıtırmıssın

Bir üye daha sormuş iki kez ama cevaplamamışsın.
Bir kez de ben sorayım.
Neden nişanlının askerden dönüşünü beklemiyorsun bu işler için?
Yani nedir bu evlilik merakı ben anlamadım. Hemen evlenmek için;
1. bir evi enişteye hibe ediyorsunuz.
2. nişanlını hiçbir şeye katmadan her şeye sen koşuyorsun

3 ay geç evlenin ne olacak?
Burada nişanlanmayın askerlik bitmeden diyorsun ama bence yanlış.
Bende sevgilimle o askere gitmeden nişanlanacağım.
Böylece askerlik süresi boş geçmemiş olacak.
Ve ayrıyetten nişanlılık için süre harcamayacağız.
O geldikten sonra da 4-5 ay da hazırlıkları tamamlayıp evleneceğiz inşallah.

Senin metodun doğru, ama sen çok acelecisin.
Ondan kaybediyorsun.
Nişanlıma süpriz yapıcam ev konusunda demişsin ama 300-400 milyarlık süpriz olmaz

100 bin tl'nin içinde kendi birikiminiz varsa onu bir bahane ile isteyin. Annemin para biriktirdigimden haberi vardı o parayı soruyor filan diyin. Nişanlınız size hakverecek, ailesiyle konuşunca ama sen yanlış anladın onlar bizim iyiliğimizi düşünüyorlar diyecek.

Kusura bakma ama insanın 40 yıllık kocası bile kazık atıyor siz nasıl güveniyorsunuz tapu için enişteye.

Evlendigimde takılarla araba aldık üstüme aldırdım benim altınlarım diye. Ev aldık peşinat olarak kalan diğer altınları verdim. Tapuyu alacağız eşim sağolsun senin adına alalım dedi, sormasa bile ben söylerdim benim adıma olsun diye. Allah'a şükür eşim şimdiye kadar beni hiç yanıltmadı ayrıca çok severim eşimi ama burada her gün ne konular okuyoruz. Çocuklarım var onları düşünmem lazım, kendimi garantiye almalıyım.

Gerekirse düğünü erteleyin. Düğünden önce ev alma fikrini bir kenara bırakın, düğünden sonra alırsınız kendi adınıza en azından ters bir durum olursa söz hakkınız olsun. Başkasının yanında ev aldık, düğün yapıyoruz derlerse cevabınızı da verin. Herşeyi kendimiz yapıyoruz siz ne aldınız diye söyleyin.

Şakın verme sakın

Daha evlenmeden 10 senelik borcun altına girmenin mantığı neydi ki tam olarak? Üstelik kvye 10 dakika mesafede bir ev için?? Üstelik elin adamının üstüne tapusu yapılacak bir ev için. Bu kararı nişanlınızla mı verdiniz? Açık konuşayım burdan pek parlak bir evlilik başlangıcı gibi durmuyor gidişat. Umarım yanılırım tabi...

Görümceniz ana sorundan uzak oraya takılmanız ilginç olmuş. Susmayın ona karşı da lütfen. Gerilmeden sakin sakin verin cevabınızı. Şakaya vurup giydirin yeri geldiğinde. sonra sonra çok vurursunuz başınızı ben bu noktaya nasıl getirdim bu insanlarla ilişkilerimi diye.

Askerden geliyor bir ay sonra düğün oluyor, yetişmemiz imkansız. Bu arada baktığım her evi ona da gönderiyorum ama o ev senin içine sinmeli sen daha çok vakit geçireceksin ehr şey istediğin gibi olsun dedi, top bende kaldı.
Bu arada para nişanlımın kartındaymış, ama kart eniştede, nişanlım dün geldi çok şükür

Canımsın güzel dostum..
Bugün büyük gün dün görmemin mutluğuyla açmadım bu konuyu ama bugün başbaşa olucaz konuşucam her şeyi.
Benim için hiçbir şey önemli değil tekrar söylüyorum, yeter ki o benden yana olsun

o halde nişanlına bu sözünü hatırlat ve sen kendi babanla hallet her şeyi.
evini kv den uzakta hatta fizan'da al.
onlarla da mesafe koy, belli ki karışacaklar.
bundan sonra resmi ol, kıymetin olsun.

Uhhhhh bee
Her kelimende ayrı ayrı haklısın

Normal şartlarda hayatım boyunca hiç susmadım canım, neyse lafı yapıştırdım.
Dün nişanlıma sarıldım geldiğinde baktım üçüncü bir kol görümcekte sarılmış, itekledim bende biraz.
Bugün de konuştuktan sonra ya buraya ağlayarak yazıcam yada gülerek..

Çok sinirendm sana ne rahatsın o gorumcen kim oluyor da sana bu kadar laf ediyor nasıl ezdirirsin kendini yaa bide gezmiş görmüş kızsın nasıl yaparsın bunu susarsin valla ben olsam onu laflarimla hareketlerimle döverim onu sirkelen kendine gel şimdiden boyleyse evlenince yandin sen !!

Canım hala savunuyorum nişanlanırsan da beni anlarsın, nişanlılık bi ilişkinin en güzel zamanları, yarı evlisin.
Ve bu zamanlarını tek geçiriyorsun 6 ay demek az bir zaman değil, yaşadım biliyorum.
Ev konusunda dediğim gibi konusucaz bugün ona göre belli olacak.

o halde nişanlına bu sözünü hatırlat ve sen kendi babanla hallet her şeyi.
evini kv den uzakta hatta fizan'da al.
onlarla da mesafe koy, belli ki karışacaklar.
bundan sonra resmi ol, kıymetin olsun.
İkimizde uzak yerden ev bakıcaz diye anlaştık ama nasıl yapıyorlar nasıl ediyorlar ikna oluyorum bir şekilde.

ne olursa olsun parayı ortak odeyecegınze gore evı karı koca ustune yapın
bız de evlendıkten sonra aldık ev benle esım uzerıne
eşim benım uzerıme olsa dese hayır ıkımızın uzerıne olacak derdım.eşime güvenmedgmnden paragoz oldugumdan degıl elbet. kım ne düşünrse düşünsün. evinizi karı koca üstüne yaptırın. hayat bu ne olcagı bellı olmaz.

Bu arada dün annem dedi ki, biz eve geçelim Gebere Jackson, sende çok geç kalmamak şartıyla biraz daha dur, sabah erken kalkıcaksın, haftasonu istediğin kadar kal burda dedi.
Görümcek atladı, ay ne bekliycen daha kardeşimin uykusu var dedi, nişanlımda evet yaa dedi.
Akşam ağzına kürekle vurucam, beni orda küçük düşürmek neymiş görecek.

Düğünü daha geç yapma şansınız yok muydu? Yetişmez tabi 1 ay sonra. Hatalı planlamanın acısını cekiyorsunuz şu an. Kartı istedi mi enisteden ? Gerçi istemesine bile gerek yok iptal ettirip yenisi çıkartabilir. Hesap nisanliniz üstüne olsun da.

Kızlar şu enişte konusunu akşam konuşacağım için ve aynı şeyler sürekli söylendiği için o konuyu daha alıntılamayacağım, yarın kesin bilgi ile size döneceğim.

Ben ankaradaydım, canım biz salonu tuttuk dedi, ben de tamam dedim.
Hee nişanlımın fikirlerine güvenirim, o beğendiyse problem yok.
Ama oda oldu bittiye geldi yani canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…