- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
- Konu Sahibi Gebere Jackson
-
Açıkça bizim evimiz x abi
Üzerine olmaz diye
Tapu kredi çeken kişinin üzerine olur diye biliyorum.
Kusura bakmayın ama 10 yıl kredi ödeyeceğim bir evi eniştenin üzerine yapmam.
nasıl güveneceksınız?
asıl eniştenin krediyi çekmesi ne mana ,dışardan bakıldığında son derece saçma geliyor bana ..görümce kıllık yapabilir gibi geliyor evlendiğinizde ...bu kredi olayını içişlerine müdahale hakkı gibi görmesin..
10 sene borç ödeyeceksiniz tapu başkasının üzerine mi olacak?
Bu kadar lafı gider söylerim nişanlıma. Kimseye minnettar kalmak istemiyorum ben çekicem derim. Ezdirmeyin kendinizi babanız doğru söylemiş
Borcu siz ödeyeceksiniz ama tapu eniştenin üzerine olacak?!! Sana bir abla tavsiyesi: Bu devirde babana bile bu kadar güvenme canım.
Allah korusun evlendin ayrıldın veya Allah göstermesin eşine birşey oldu hiç bir hak iddia edemezsin. Farkındasın değil mi?
Bu sefer de paragöz gelin görüntüsü almak istemiyorum, tek başına bu işlerle uğraşmak çok zor, gerçekten zorBen olsam görümceye cevap vermem.
Bi bakış atar çekerim gözümü veya hiç duymamış gibi yaparım sallamadığımı anlar.
Bence konudaki tek sıkıntı tapu meselesi.
Nişanlımın arabası ve ikimizin birikmişi peşinat, aileden bir lira yok, istemiyoruz da çok şükür yetiyor bize
Evin tamamına kredi çekecektik önce bana o kadarı çıkmıyordu. Daha sonra arabayı saattık birikmişi ortaya koyduk yarısını tamamladık evin.O zaman malınıza sahip çıkın böyle saçmalık olur mu.
Güvenilirse kendine güvenilir olsun, tapuyu üstüne yapmak ne alaka.
Yani başta nasıl mevzu yapabildiniz ki, kredi bana zaten çıkıyor sağolun gerek yok diyemediniz mi?
Diyemediyseniz şimdi deyin.
Ortak soru neden eniştenin üstüne tapu ?
Bu eniştemiz Allahı var iyi biri bana çok yardımcı oldu.
Bu aile de o ne derse onun dediği oluyor gibi bişey.
Ben çekerim krediye diye 3287348437 kez söyledim her defasında konu geçiştirildi.
Malum ben de fazla ısrarlı gözükürsem, onlarda ne manaağğ dicekler.
Nişanlıma kalırsa kendini bile benim üstüme yaptırır o derece güvenir, ve bu konuları takmaz.
Aslına bakarsanız dün o laflar tokat gibi yüzüme vurulmasaydı bende farkında değildim bu durumun.
Şimdi de nasıl söylerim bilemiyorum..
Evin tamamına kredi çekecektik önce bana o kadarı çıkmıyordu. Daha sonra arabayı saattık birikmişi ortaya koyduk yarısını tamamladık evin.
Yüksek miktar çıkmıyordu ama bu rakam bana hayli hayli çıkar.
bu 10 sene içinde enişte ölse ne yapacaksınız?Tabiki de ben de istemem nişanlımın üstüne olsun, benim üstüme olmasın ona da eyvallah.
Dün annem laf arasında Gebere Jacksona maaş yazısı yazarım ben istediği krediyi çeker dedi.
Tamam benim kredi olmazsa ona çektiririz dedi enişte de.
Bir tapu masrafı 10 sene sonra bi tapu masrafı daha.
Evle ilgili her olayda eniştenin imzası gerekmesi de cabası.
Krediyi siz ödemeyeceksiniz hayli buyursunlar ceksınler kredıyı, alsınlar tapuyu sorun yok
kardeşim saf mısın sen? siz ödiyeceksiniz tapu eniştenin üzerine. yarin öbürgün o ev benim derse hiç ama hiç birşey yapamazsınız bunu biliyorsunuz demi?! bu zamanda babana güven bile olmaz mal mülk konusunda. hayatta eniştenin üzerine ev almam. kirada otururum daha iyi... ya cok safsın yada fazlasıyla ıyı niyetlıOrtak soru neden eniştenin üstüne tapu ?
Bu eniştemiz Allahı var iyi biri bana çok yardımcı oldu.
Bu aile de o ne derse onun dediği oluyor gibi bişey.
Ben çekerim krediye diye 3287348437 kez söyledim her defasında konu geçiştirildi.
Malum ben de fazla ısrarlı gözükürsem, onlarda ne manaağğ dicekler.
Nişanlıma kalırsa kendini bile benim üstüme yaptırır o derece güvenir, ve bu konuları takmaz.
Aslına bakarsanız dün o laflar tokat gibi yüzüme vurulmasaydı bende farkında değildim bu durumun.
Şimdi de nasıl söylerim bilemiyorum..
aynen öyle.... gercekten akıl işi değil...bu 10 sene içinde enişte ölse ne yapacaksınız?
eniştenın hanımı yok mu
direkt ona kalacak
dünyanın hali belli olmaz enişteye kredi işini unutun bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?