Yazılanların hepsini okuyorum ve yine toplu bir şekilde açıklıyorum sorulan soruları.
-Yarın ilk işim bankaya gidip skorumu sordurmak olacak, bunun için maaş yazısı vs başka bişey lazımmı bilgisi olan var mı ?
-Bugün başka bir ev gösterdim ansıl sizce diye, oooo taaa nerde dendi, (Kendilerine uzak )
-Peşinat ben ve nişanlımın arkadaşlar, bir lira hakları yok içinde.
-Bana ilk önce kredi çıkmıyor dendi, şimdi çıkıyor ama dediğim gibi duymuyorlar, lafı geçiştiriyorlar.
-Kiraya çıkın denmiş, kiraya çıkarsak biz düğün yapacak güçte değiliz bilezikleri, düğün salonunu onu bunu ordan harcayalım diyecekler 100binden de olucaz, bu topa giremiyorum.
-Enişteye karşı beni bağlayan hiçbir şey yok bi gebeliğim, mecburiyetim vs. ama adama tapıyorlar.
-Şu ev var bakalım diyorum orasını enişte istemiyor boşver deniliyor.
-Beni tanıyanlar ağzımın nasıl laf yaptığını, nasıl yerden yere vurabileceğimi biliyorlar, yapmyıorum kötülük çıksın istemiyorum ama zorluyorlar, patlamam yakındır.
-Benim haberim olmadan başka bir eve bakılmaya gidilmiş insan bi bekler, 5te çıkıyorum ölmezsiniz.
-Bu çalkantıda her şeyden soğumak, yanlış kararlar almak da istemiyorum.
-Neden acele ediliyor ev için denmiş. Az önce açıkladığım gibi oldu bittiye getirip bizi kiraya çıkarıp elimizdekileri düğüne harcamak 'oooo ne düğün yaptık ama be' demek.
-Birde bu aile değişik bir aile örneğin nişanlımın dayısının arabası Kp'nin üstüne, nişanlımın arabası Kp nin üstüne, diğer görümcemin evi Kv'nin üstüne, Teyzesinin evi dayısının üstüne. Yani bize garip gelen her şey bu ailede normal, o yüzden bu durumu çok normal karşılıyorlar.
-Bu arada güzel dilekleriniz için Allah bin kere razı olsun, Rabbim iyi düşünen herkese kat kat fazlasını versin.