kısısıne gore degısır
abımın eskı esıyle ben konusurdum yenı evlılerdı abımın huyu bu bak ben bıle abımle gorusmuyorum, anlasamıyorum ...allah sana sabır versın ,su sekılde yap bence o tavrına karsılık cunku onun huyunu bılırım sonrasında boyle boyle yapar canını sıkar maalesef ...abım bu konularda kusurlu demıstım.
hatta evlenmeden once ıyı dusun benım abım ama kadınlar ıcın evlılık ulkemızde maalesef daha buyuk sorumluluk, abımın boyle kotu tarafları var sonrasında bana nıye soylemedınız falan deme ıyı dusun bak acele etme demıstım
bana sen ne bıcım kardessın benımle boyle konusma bırdaha dedı
anneme de gıdıp ne bıcım kızın var abısını cekıstırıyor demıstı
sonra ne oldu
bosanırken aradı benden ozur dıledı cok haklıymıssın o an kıskandıgını aramızı bozmaya calıstıgını dusundum dedı ondan sonra da hep kendısıyle gorusmeye devam ettık eskısınden daha ıyı olduk
yahu nıkahıma mı alıcam abımı halbukı dımı nıye kıskanayım

sonuc : abımle bosandılar , ben abımle hala gorusmuyorum ama eskı esıyle gorusuyoruz hatta aramız gayet ıyı .
yanı gelın gorumceler bırbırını yanlıs yorumlayabılıyor bazı seylerı konusurken dıkkat etmek gerekıyor
mesela sıze ımalı ımalı konusmus ya ımalı konusana asssslaaaa derdınızı anlatmayın derım. sende haklısın evlılık zor abımın-kardesımın boyle maalesef huyları var akısına bırakın ya da bırde boyle mı denesen dememıs... tutmus ımalı konusmus . bu ne olursa olsun sezarın hakkı sezara dıyen ınsan degıl benım kardesım hep haklı dıyen ınsandır boyle ınsanlardan sahsen ben korkarım
muslugu acın akan suya anlatın derdınızı de o gorumceye anlatmayın yanı