- Konu Sahibi titanicesra
-
Arkadaşlar eşime ben artık ablan varken kayınvalidemlere gitmek istemiyorum o yokken gitmek istiyorum dedim. Sizcede daha iyi olmazmı? en azından moralim bozulmaz diye düşünüyorum onunla iletişim kurmayacağım için.
sakın haa çok yanlış yapıyorsun..bu kadarcık şey için görüşmeyelim olur mu idare ediceksin..
herzaman değil belki ama arada kalkıp sen de işin ucundan tut.. görümcenden iş bekleme
nasıl sen ona hizmet etmek zorunda değilsen o da sana hizmet etmek zorunda değil
kv gidince çay istiyorsan koy..açsanız yemek yap..
kimseden bir şey bekleme..kendi evinde ne yapıyorsan onu yap..bir süre sonra geçer bu durum dert etme
haklısın ama onun bana hizmet etmesini beklemiyorum ben yemek yemicektim zaten görümcemin ablası uzun yoldan gelmişti onun için yapabilirdi en azından ayrıca kendisi ve çocuklarıda yemek yememişti.
benım gourmcem agır kanlıdır...
kayınwalıdem bısey der mesela yapsın dıye anne yaparız bı dur der..
bende tez canlıyımdır...
tutarım kolundan kalk gız borulcem der kaldırırım :)
ama bızım samımıyetımız ayrı..
sız resmı oldugunuz ıcın bunu yapamazsın..
sende nabza gore seb-rbet wer kardesım ..
yapmazsa yapmasın..
sen yapıver senden gıtsın..
gelin=hizmetçi gözüyle bakanlara deli oluyorum.
aferin gayet guzel davranmıssın.
kaynanan ona demıs kalksın yapsın. sonra sen yardım edersın.
ayrıca bı kız anasının evınde herzaman anasının işini yapmalı bence. gelin var dıye nıye ondan beklıosun ki?
ben evın hanımıyım gelın hızmetcı!!!! zihniyete bak.
muhattap olma fazla. bısey dersede aldırıs etme bıldıgını oku. kalksın bı zahmet hanımefendı.
zaten sen duruşunu belli ettiginde artık zorlamayacaktır.
anlar bı sure sonra.
eşinde aslında haklı. sana hak verse sen belkı ılerde daha cok sey soyleyeceksın.
belkı onlarda senın hakkında bıseyler soyluyordur, onları da susturuyordur. olması gereken de o zaten.
ne sen ailesine laf edebıleceksın ne de ailesi sana.
Aynen benimkilerde öyle ağır kanlı kontes ikiside
süzüm süzüm süzülürler,ikisinide çok severim, çok samimiyiz
bende tez canlıyım hemen kalkarım girerim mutfağa karıştırırım, ne yemek yapalım falan derim
ama eğer sen gelinsin sen yapacaksın gibi bir tavırları olsa bende kendimi ağırdan satmaya çalışırım,
her işe zıplamam ( tabi durabilirsem)
gelin=hizmetçi gözüyle bakanlara deli oluyorum.
aferin gayet guzel davranmıssın.
kaynanan ona demıs kalksın yapsın. sonra sen yardım edersın.
ayrıca bı kız anasının evınde herzaman anasının işini yapmalı bence. gelin var dıye nıye ondan beklıosun ki?
ben evın hanımıyım gelın hızmetcı!!!! zihniyete bak.
muhattap olma fazla. bısey dersede aldırıs etme bıldıgını oku. kalksın bı zahmet hanımefendı.
zaten sen duruşunu belli ettiginde artık zorlamayacaktır.
anlar bı sure sonra.
eşinde aslında haklı. sana hak verse sen belkı ılerde daha cok sey soyleyeceksın.
belkı onlarda senın hakkında bıseyler soyluyordur, onları da susturuyordur. olması gereken de o zaten.
ne sen ailesine laf edebıleceksın ne de ailesi sana.
ay boyle anlasabılen gelın gorumce gelın kayınwalıde oldumu cok sevınıyorumm yaa..
ben kayınwalıdem kos dese elım kanda olsa kosarım..
gorumcemde ole...
gorumcem bazen der kalk gız kahve yap
gelın aldıgımızı anlıyalım der...
bende anne kızın ne dedı duydun mu derım kayınwalıdeme..
kayınwalıdem sen benım kızıma ole dıyemezsın kalk kendın yap der..
gorumcemde kalır ıhale yapar ıcerıs..
kahveyı yapar ama bı yandand konusur..
ahh ahh oglanın basını yaktık
bu bana bole yapıyosa oglana neler yapıyo allah bılır dıye yakınır..
ama öyle komık mımıklerı warkı yarıırız gulcez dıye
bak aklıma geldı arıyımda kızdırayım azcık
hoslamak ne oluyor ??
Konu sahibi görümcenin ağırdan alışını neden kendine yorumluyorsun hemen orda çok insan varmış sadece sen değilki!!
gelin hizmetçi değildir diyenler evet kesinlikle katılıyorum ama gelinin de biraz sahiplenmesi lazım artık. Ne demek gelin misafirdir. Oldu ben kv ye gidim yayıp oturim hizmet bekliyim..Ollur mu hiç öyle şey? Artık o aileye girmişsin birşey yapılacaksa kalkar yaparsın kendi evinde annene sorarmıydın çay koyulacağı zaman? Artık o ailenin ferdi olduğunu kabul etsin gelinlerde sonra burda yakınıyolar beni ailden görmüyolar diye.Önce sen bi kendini gör sonra onlar seni görsün.
Benim kv bana gık demez şunu yap bunu yap diye iyi niyetlidir. Ama ben onlara gittiğim zaman bulaşığı varsa yıkarım, yaşlı zaten nolcak elimemi yapışcak. Çay canım isterse koyarım hatta sormam bile oturur beraber içeriz. Görümcem olunca da ondan asla bişey beklemem hatta aksine yapsa garibime gider, rahatsız olurum.
kimseden bişey bekleme canın çay istiyosa kalk koy çayını bu hizmetçilik değildir..
Konu sahibi görümcenin ağırdan alışını neden kendine yorumluyorsun hemen orda çok insan varmış sadece sen değilki!!
gelin hizmetçi değildir diyenler evet kesinlikle katılıyorum ama gelinin de biraz sahiplenmesi lazım artık. Ne demek gelin misafirdir. Oldu ben kv ye gidim yayıp oturim hizmet bekliyim..Ollur mu hiç öyle şey? Artık o aileye girmişsin birşey yapılacaksa kalkar yaparsın kendi evinde annene sorarmıydın çay koyulacağı zaman? Artık o ailenin ferdi olduğunu kabul etsin gelinlerde sonra burda yakınıyolar beni ailden görmüyolar diye.Önce sen bi kendini gör sonra onlar seni görsün.
Benim kv bana gık demez şunu yap bunu yap diye iyi niyetlidir. Ama ben onlara gittiğim zaman bulaşığı varsa yıkarım, yaşlı zaten nolcak elimemi yapışcak. Çay canım isterse koyarım hatta sormam bile oturur beraber içeriz. Görümcem olunca da ondan asla bişey beklemem hatta aksine yapsa garibime gider, rahatsız olurum.
kimseden bişey bekleme canın çay istiyosa kalk koy çayını bu hizmetçilik değildir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?