Görümce, kaynana anlaşıldı.Ya kayınbiraderden çekenler ?

_CandaS_

Çok şükür seni bana verene ...
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
6.066
72
163
Arkadaşlar bu hafta okuduğum konular üzerine düşündümki kaynından da çeken arkadaşlar var.Hadi burada kaynından çekenlerin topiği olsun.

Neler yaşıyoruz onlarla, ne tepki veriyoruz.Eşlerimiz ne düşünüyor bu konuda ?

Vallaha bence tüm hersey eslerde bitiyor.

Karisina saygisizlik yapilmasina izin veren bir adamdan ne beklenirki?

Benim kayinlarim bana küfür edebiliyorsa bunun en büyük suclusu esimdir bana göre.
Cünkü onlar bu terbiyesizligi esimin genisliginden, bana sahip cikmamasindan yapabilme cürretini buluyorlardir.

Gülsüm ablacım haklısın aslında.Genel doğruluk bu yönde.
Ama ektra durumlarda var.Ben kaynımı çok severdim kardeşimle aynı seviyede tutacak kadar.
Askerden geldi değişti.Çünkü kayınvalideyle aramız kötüydü.
Neyse derken herbişeyleri içlerinde birktirmişler.
Eşimin yanında tartıştı birgün benimle.
Artist artist konuşuyor.Eşime diyorki sustursana karını.
Sen sussana diyor, beni değil karını susturacaksı se diyor.
Bu arkadaş benden 2 eşimden 6 yaş küçük ve bekar.
Tabi eşim naptıysa susturamadı.Çünkü iyi niyetlidir eşim.
2-3 ay küs gezdik.Evlerine gittim adam yerine koymadı beni aklınca.
Ama eşimin gözünde kaybetti.Her yaptığıyla dahada kaybediyor.

Yani eşler birbirlerini savunsada çirkef heryerde çirkef.
Onla başetmesi zor.Korktuğum türden dilli aileler vardı.
Bizim akrabalarımız vardı hatta onlardan.
Asla böyleleriyle işim olmaz dedim içine düştüm.
Ne laftan anlıyolar ne insanlıktan.
Yani çareleri kapatıyolar hep.
YAzıkki olan eşime oluyor

Canim, böyle insanlarla muhatap olmak zorunda degilsin....koyarsin tavrini görüsmez yada görüsmeleri minimum sekilde yaparsin olur biter.

Evet bazi insanlar gercektende ne durdan ne yapmadan anliyor! Lakin böylelerinle iyi olsak ne olur kötü olsak ne olur.

Kardesde olsa ana babada bir yerde herkez haddini bilmeli, bilmeyene bildireceksin, bildiremediginlede görüsmeyeceksin.

HAklısın ablacım bencede.Bizde şuan o yolda ilerliyoruz.
Son şansları bu, çeki düzen verirlerse seviyeli sınırlı muhabbetlerle devam eder.
Yok yine aynı olurlarsa bitecek ilişkiler.

Kendime tek kızdığım şey merhametim, eşim sert yapsa ben yapamıyorum.
Sonrasında da üzülen sensin.Artık kendimlede savaşıyorum.
Dediğini gibi haddini bilmeyene bildireceksin.Başka çaresi yok...

kaynımda kümüştü bana bir tavır bir tavır...
sebep ben niye onlarla beraber yaşamıyormuşum...annesi rahatsızlanmıştıda kayınvalidem yani..ameliyat oldu çok şükür iyi şimdi...
niye beraber yaşamıyormuşuz..sana ne be adam..evlende karın yaşasın...sen ne karışıyorsun gerizekalı...
yüzüne söyleyemedim bari burda söyliyimkaydirigubbakcemile3
ayrıydık beraber yaşadık..olmadı yine ayrı yaşadık.. e kayınvalide hastalanmış hadi yine beraber yaşayalım..oldu canım oldu
bakkkkkkkkkk yine gözlerim dolduuuuuuuuuuuuuu

Conal cım sende dertliymişsin yaa :)
Erkeklerin nazı enteresan, hayır yani erkek kısmı ağır olur derler.
Bence bazılarıda aksine hafif oluyor, bizlere düşmüş onlarda.
ama onlara sorsan millete nasıl anlatırlar fırçaladım da ses edemedi de.
Yan seviyesizliklerini iyiymiş gibi anlatmaları yokmu bende onlara yuh diyorum.

benım kaynımla sahsı bır sorunum olamaz
once esımın benı savunmasını beklerım kı zaten aılesı de dahıl olmak uzere kımseye laf soyletmez
degıl bana yuzume terbıyesızlık yapmak arkamdan esıme dedıkodumu bıle yapamazlar
haa eger esım bu otorıteyı kurmasaydı da ılk hatalarında hadlerını bıldırır ve asla gorusmezdım
ısım olmaz dengesızlerle mudahane etmem

ama yıne de benım kaynım bana dert olmuyor mu? evet oluyor
maddı anlamda esımı somuruyor
buna cok kızıyorum ama hıcbır zaman mudahale etmıyorum

peki bana söylermisin bunun bir formülü var mı ??
bana söylermisin nasıl bir eşsin mesela...nasıl bir gelinsin...

biz iyi olduk olmadı .......kötü olduk biraz oluyo gibiiiiii kaydirigubbakcemile

kaynım yok zemuszemus bi görümce var onun içinde Allah herkese böyle bir görümce nasit etsin diyebilirim opuyorumnanaktan

Onlarda karılarına söz geçiremiyorlar galiba onların hırsını gelinlerden mi alıyorlar napıyorlar
Bende 1 tanesiyle hiç görüşmüyorum görüşmekde istemiyorum ne kouştuğunu bilmiyo ayyaş..
Zevzek zevzek konuşuyor herkes onu öle kabullenmiş artık ama benim işim olmaz keyfimi kimse bozamaz..

ne elti ne görümce ne kayın en güseli bu olsa gerek vallhi okudumda allah kolaylık versin kızlar

ohhhhhhhhh canıma minnet sevdiceğim tek erkek. kaynım da yok eltim de olmayacak. iyi ki kaynım yok. ama sevdiğimin kuzeni var kaynım sayılır, ondan çektiklerimi yazıyorum zaten. çook iyi anlaşıyoruz ama deli ediyor Bazen. kayınvalide ve görümce adayımdan çekmedim hiç ama o çok ağlattı Beni. çok kavga ettik onun yüzünden. şimdi hiç susmuyorum, onun dilinden konusuyorum. nedense sevgilimi kıskanır Biraz.

benim kaynımda en ala ağustos böceklerindendir. yaz kış sırt üstü yatar ağzına da kürdan alır tavana bakarmış. hakikaten gördüm böyle, eşime sessizce ---aaa bu ağustos böceği ile karınca hikayesinde ki böceğe çok benziyor--- dedim. geçenlerde hepsinin ağzının payını verdiiiim ilişkimi tamamen kestim. benden uzak Allaha yakın olsunlar

bende sadece kaynımdan ben çekiyorum sanıyordum,kaynımın bana yaptıklarını saysam sabah olur vallahi,4.5 yıllık evliyim hiçbirine bir saygısızlığım olmadı ama yinede yaranamadım,eşimin hatırına hep sustum,kayınpeder ona ev aldı,araba aldı arsa aldı,hep sustuk,hep ayrım yapılan biz olduk ama adam arsız olunca suçlu olan yine ben oldum,neymiş efendim hayırlı olsun dememişim,ben de insanım bu kadar haksızlığı görüp nasıl göz yumabilirim,içimden gelmezken nasıl hayırlı olsun diyebilirim,şimdiye kadar ağustos böceği gibi hep yatmış herkes kendinden dinlesin istemiş,herkesi sindirmiş,benide sindiremeyince düşman ilan etti bu sefer,sürekli eşime arayıp beni kötülüyormuş,eşim asla abisinin açığını vermez bunuda bir tartışma sırasında ağzından kaçırdı,kaynım o kadar dengesizki eşimin karışmadığı kıyafetime laf söyleyip beni toplumda bozabilecek kadar,yani kesinlikle iş eşlerde bitiyor,onlar abisi kardeşiyse bizde hayat arkadaşıyız,en kötü günlerinde yanlarında biz varız,varlığı yokluğu biz çekiyoruz,eylülde izinimiz var,yüzyüze gelecez ve birsürü olay yaratacak,yine evime ağlayarak dönecem,her izini olduğu gibi bunuda kabusa çevirecek,eşim yine her iki tarafada bişey diyemeyip kendi kendini yiyip bitircek,hayatımızın en güzel günleride böyle onun bunun yüzünden kavgayla bitecek,çok dertliyim kızlar bu konuda çok,görüşmüyorum kafam rahat diyorum,bu seferde arayıp dolduruyor eşimi,tek kelimeyle allaha havale ediyorum,banada bir akıl verin ne yapayım,nasıl davranayım karşılaşınca

kayinlarda annelerinin doldurusuna geliyor olabilir..yani annesi gelinini sikayett ediyor,uzulup,agliyo ogluda tavir aliyor olay bu..

Benim eşimde asla 30 küsür yaşındaki kardeşine asla para vermez eşime göre, ama eşim farkında bile değil kardeşi çaktırmadan kendini soyuyor :)))Çalışmaz bişi etmez çalışsa parası asla olmaz ama niyeyse benim eşim ona para verir ona kıyafetler alır her şeyde işte ama neden veriyosun dediğimde ben bişimi yapıyorum der kardeşini saf görür ama saf olan kendi bununfarkındada değil kaydirigubbakcemile3

yüüzne bile bakma. eğer sana ters birşey söylerse karşılığını ver. eşin bir şey derse sana --beni savunacak kimse yok siz 10 kişisiniz ben tek kişiyim o yüzden kendimi savunuyorum dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…