Gülsüm ablacım haklısın aslında.Genel doğruluk bu yönde.
Ama ektra durumlarda var.Ben kaynımı çok severdim kardeşimle aynı seviyede tutacak kadar.
Askerden geldi değişti.Çünkü kayınvalideyle aramız kötüydü.
Neyse derken herbişeyleri içlerinde birktirmişler.
Eşimin yanında tartıştı birgün benimle.
Artist artist konuşuyor.Eşime diyorki sustursana karını.
Sen sussana diyor, beni değil karını susturacaksı se diyor.
Bu arkadaş benden 2 eşimden 6 yaş küçük ve bekar.
Tabi eşim naptıysa susturamadı.Çünkü iyi niyetlidir eşim.
2-3 ay küs gezdik.Evlerine gittim adam yerine koymadı beni aklınca.
Ama eşimin gözünde kaybetti.Her yaptığıyla dahada kaybediyor.
Yani eşler birbirlerini savunsada çirkef heryerde çirkef.
Onla başetmesi zor.Korktuğum türden dilli aileler vardı.
Bizim akrabalarımız vardı hatta onlardan.
Asla böyleleriyle işim olmaz dedim içine düştüm.
Ne laftan anlıyolar ne insanlıktan.
Yani çareleri kapatıyolar hep.
YAzıkki olan eşime oluyor
Canim, böyle insanlarla muhatap olmak zorunda degilsin....koyarsin tavrini görüsmez yada görüsmeleri minimum sekilde yaparsin olur biter.
Evet bazi insanlar gercektende ne durdan ne yapmadan anliyor! Lakin böylelerinle iyi olsak ne olur kötü olsak ne olur.
Kardesde olsa ana babada bir yerde herkez haddini bilmeli, bilmeyene bildireceksin, bildiremediginlede görüsmeyeceksin.
benım kaynımla sahsı bır sorunum olamaz
once esımın benı savunmasını beklerım kı zaten aılesı de dahıl olmak uzere kımseye laf soyletmez
degıl bana yuzume terbıyesızlık yapmak arkamdan esıme dedıkodumu bıle yapamazlar
haa eger esım bu otorıteyı kurmasaydı da ılk hatalarında hadlerını bıldırır ve asla gorusmezdım
ısım olmaz dengesızlerle mudahane etmem
ama yıne de benım kaynım bana dert olmuyor mu? evet oluyor
maddı anlamda esımı somuruyor
buna cok kızıyorum ama hıcbır zaman mudahale etmıyorum
yüüzne bile bakma. eğer sana ters birşey söylerse karşılığını ver. eşin bir şey derse sana --beni savunacak kimse yok siz 10 kişisiniz ben tek kişiyim o yüzden kendimi savunuyorum dersin.bende sadece kaynımdan ben çekiyorum sanıyordum,kaynımın bana yaptıklarını saysam sabah olur vallahi,4.5 yıllık evliyim hiçbirine bir saygısızlığım olmadı ama yinede yaranamadım,eşimin hatırına hep sustum,kayınpeder ona ev aldı,araba aldı arsa aldı,hep sustuk,hep ayrım yapılan biz olduk ama adam arsız olunca suçlu olan yine ben oldum,neymiş efendim hayırlı olsun dememişim,ben de insanım bu kadar haksızlığı görüp nasıl göz yumabilirim,içimden gelmezken nasıl hayırlı olsun diyebilirim,şimdiye kadar ağustos böceği gibi hep yatmış herkes kendinden dinlesin istemiş,herkesi sindirmiş,benide sindiremeyince düşman ilan etti bu sefer,sürekli eşime arayıp beni kötülüyormuş,eşim asla abisinin açığını vermez bunuda bir tartışma sırasında ağzından kaçırdı,kaynım o kadar dengesizki eşimin karışmadığı kıyafetime laf söyleyip beni toplumda bozabilecek kadar,yani kesinlikle iş eşlerde bitiyor,onlar abisi kardeşiyse bizde hayat arkadaşıyız,en kötü günlerinde yanlarında biz varız,varlığı yokluğu biz çekiyoruz,eylülde izinimiz var,yüzyüze gelecez ve birsürü olay yaratacak,yine evime ağlayarak dönecem,her izini olduğu gibi bunuda kabusa çevirecek,eşim yine her iki tarafada bişey diyemeyip kendi kendini yiyip bitircek,hayatımızın en güzel günleride böyle onun bunun yüzünden kavgayla bitecek,çok dertliyim kızlar bu konuda çok,görüşmüyorum kafam rahat diyorum,bu seferde arayıp dolduruyor eşimi,tek kelimeyle allaha havale ediyorum,banada bir akıl verin ne yapayım,nasıl davranayım karşılaşınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?