• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce, kaynana anlaşıldı.Ya kayınbiraderden çekenler ?

evlendiğim ilk zamanlarda hepsi karısmaya kalkıyodu kayınlarımda dahi.eşime söyledim eşimde onlara cmrm sizinmi karınız benimmi dedi hepsini susturdu.eşin arkanda oldumu bişey diyemyolar.eşin tarafından değerlisin ya benle küserlerse eşimde konusmaz diye korkuyolar ama asla sert tepkide bulunmam ben onlara karsı saygımı korurum bence fazla içli dışlı olmamak en iyisi

yüüzne bile bakma. eğer sana ters birşey söylerse karşılığını ver. eşin bir şey derse sana --beni savunacak kimse yok siz 10 kişisiniz ben tek kişiyim o yüzden kendimi savunuyorum dersin.

canım hırsız güçlü olursa mal sahibi suçlu olurmuş,suçlarıylada oturmuyorlar,yüzüne bakmak değil adını duymaya bile tahammülüm yok,kaynım çok arsız bir insan eşimde herhalde bildiği için hep kafa sallıyor,ben sallayamadığım içinde adımı kötüye çıkartıyor,bizi maddi anlamda kullanmasını daha saymıyorum bilealsanaalsanasmile

Bende hep öyle diyorum canımm
Eşime dün dedim hatta
Ben oturup izlicem dedim hallerini hepsi çekicek bende sadece izlicem dedim..

Bendede öyle bir kayin varki Rabbim kimsenin basina vermesin. Benden uzak Allaha yakin olsun derim herzaman..
Nekadar tavrimida koysam, nekadar görüsmemeyede gayret göstersem, hatta esim dahi uzak durmaya calisiyor ama hicbirsey fayda etmiyor.
Okadar yüzsüzlerki etrafta bizler haric hic bir dostlari, sevenleri kalmadi. Iki kizlarinida evden kacirttirdi.. Daha onca sey. Dili zehirli bir yilan gibi yaraliyor..
Allahima dua ediyorum bir an önce coook uzaklara tasinabilsekte kurtulsak bunlardan..

benim kaynım eşimi inanılmaz kıskanıyor bir gün haddini çok aştı eşimle ilgili iki üç kere tersledim zaten

sonra bi sıkıntı oldu eşime ait ailesinin depo olarakkullandığı bir ev var onla ilgili bana haddini aşarak konuya karıştı o zaman cevabını verdim ama artık görüşmüyorum eşim de konuyu bildiği için gidip gelmiyor abisine geçen gün kayınvalideme ay çok özledik de gelmiyorlar da deyip duruyormuş

geçen de kardeşim yurtdışında yaşıyor işi nedeniyle onun olduğu şehre gidiyormuş burdan gidecek varsa götüreyim diye gelmiş eşime yağ çekiyor şimdi geçmiş olsun yüzüne bakmam bir daha ben bakmazsam eşim de çok oralı olmaz zaten benden 4 yaş büyük adam ettiği lafın sonunu düşünüp edecekti geçmiş olsun

Kızlar epey dertliler varmış ya.
Hayır yani elti kayınvalide görümce kıskançtırda erkeğinki bir tuhaf.
Bencede eğer eş seni savunuyosa rahatsın yoksa yandın.
Birde benim eşim gibi kimseyi kırmayayım diye uğraşıyolarsa onlarında işi zor.

peki bana söylermisin bunun bir formülü var mı ??
bana söylermisin nasıl bir eşsin mesela...nasıl bir gelinsin...

biz iyi olduk olmadı .......kötü olduk biraz oluyo gibiiiiii kaydirigubbakcemile

herhangı bır formulu var mı bılemıyorum
evlılıgımız oncesınden bu yana esım aılesı ıle benım aramda kopru olmaya calıstı
hıc bır zaman samımı olmadık
benım yuzume sımdıye kadar hıcbır sey soylemedı gorumcelerım bıle hep arkamdan konustular cesaretlerı olmadıgı ıcın
bır araya geldıgımızde ellerını opecek kadar saygılı hanım hanımcık bır gelınım
ama esımde bıtıyor hersey
esım ıcın aıle kutsaldır ve cevreye karsı esını erkek korur
ablalarıyla basedemedı cok vırvırcılar gorusmelerımızı bayramdan bayrama ındırdı
esım en kucuklerı ama abısı ve ya yengesı bıle konusamaz benım hakkımda
zaten ben merhaba merhabadan ılerı gıtmem kaynımla hıc samımı olmam

ama bu dengeyı esım kurmasaydı katıyen sınırları sert bır sekılde ben belırlerdım
bana hadlerını asacak davranıslarında hanım efendı gelın gıder hadlerını bıldıren ve bır daha agızlarını actırmayacak gelın gelırdı
esım de bunu cok ıyı bıldıgınden sanırım cızgılerı kendısı cekıyor

allah yardımcınız olsun kızlar .........benimdekaynım var benden 3 yaş küçük aynı zamanda hep beraber yaşıyoruz ama çok şükür şimdiye kadar hiçbir sorunumz olmadı inşallah olmazda ....abisinden çok beni sever,sıkıntılarını benmle paylaşır,bende çok severim kaynımı kardeşimden farkı yok benm içinkaydirigubbakcemile5

dengesiz yaa !!! Eşimle kayınbiraderimin arası bzuktu 15-20 gündür.Kayınbiraderim yaptığı bir hatadan ötürü konuşmuyolardı.
Bu hafta eşim geldiiğinde baktım olaylar hiç yaşanmamış sanki.
Abisiyle gayet iyidi sanki onla kavga eden benmişim gibi triplerde.
Ne sanıyosa kendini.Birde hem beni hem eşimi face de arkadaşalrından silmiş :)
Ne kadar olgun ve mantıklı bir k.biraderim var benim ya :) Şükürler olsun rabbime :)

bende kayınb iraderimden dertliyim..2-3 hafta kadar önce tartıştık..bu arada ben geçici olarak yaklaşık bir senedir kaynanamgilde kalıyorum..tartıştığım kaynım evli..ama evleri yakın kaynanagile 2 günde bir gelip gidiyorlar..işte neyse tartıştık ve bana ağır sözler söyledi..küfür boyutunda..biz gelmişiz evin düzeni bozulmuş bilmem ne..eşimde bu arada dağ başında görev yapıyo..işte birbirimize bağırdık çağırdık falan bende coştum..niye susayımki o başlattı..abisinin eşiyle nasıl konuşacağını bilsin biraz..işte ogün bugündür konuşmuyoruz..kaynanagilde hiç büyüklük yapıp araya girmiyolar sağolsunlar zaten..tırsıyolar..nede olsa biri oğulları küser daha gelmez bize diiye..

işte bugünde çaya çağırmış kaynanayı arayıp ..bende gitmedim..kaynana niye dedi ..bend esen olsan gidermisin. özür dilese neyse dedim..

iyi yapmışım demi ama..o lafları yutupta gitsemiydim bilmiyomki..

bu arada eşimin tabiki olydan haberi var..ama ne zamanki buraya geldi o zaman verecek herkesin ağzını payını..eşim sabırlıdır ..fevri davranmaz..ama geldiği zaman kime ne diyeceğini çok iyi bilir ..zaten benide uyardı..madem olayı bana havale ettin bundan sonrası için hiç ağzını açma diye..işte durum bundan ibaret..

bende kayınb iraderimden dertliyim..2-3 hafta kadar önce tartıştık..bu arada ben geçici olarak yaklaşık bir senedir kaynanamgilde kalıyorum..tartıştığım kaynım evli..ama evleri yakın kaynanagile 2 günde bir gelip gidiyorlar..işte neyse tartıştık ve bana ağır sözler söyledi..küfür boyutunda..biz gelmişiz evin düzeni bozulmuş bilmem ne..eşimde bu arada dağ başında görev yapıyo..işte birbirimize bağırdık çağırdık falan bende coştum..niye susayımki o başlattı..abisinin eşiyle nasıl konuşacağını bilsin biraz..işte ogün bugündür konuşmuyoruz..kaynanagilde hiç büyüklük yapıp araya girmiyolar sağolsunlar zaten..tırsıyolar..nede olsa biri oğulları küser daha gelmez bize diiye..

işte bugünde çaya çağırmış kaynanayı arayıp ..bende gitmedim..kaynana niye dedi ..bend esen olsan gidermisin. özür dilese neyse dedim..

iyi yapmışım demi ama..o lafları yutupta gitsemiydim bilmiyomki..

bu arada eşimin tabiki olydan haberi var..ama ne zamanki buraya geldi o zaman verecek herkesin ağzını payını..eşim sabırlıdır ..fevri davranmaz..ama geldiği zaman kime ne diyeceğini çok iyi bilir ..zaten benide uyardı..madem olayı bana havale ettin bundan sonrası için hiç ağzını açma diye..işte durum bundan ibaret..

Canım iyi yapmışsın tabikide susma.
Hep bizmi susacağız? Artık herkes edebi bırakmış, abisinin karısıyla nasıl konuşacağını bilmiyorsa sende insan yerine koymazsın.
Aynısını bende yaşadım, ama eşim yanındaydı.Susturamdı o aptal kardeşini.Bende şimdi hakettiği değeri vererek cevaplıyorum onu e yandaşlarını.
Kayınvalideyle pederin arya girmemesi konusunda ise benşöyle düşünüyorum.Onların diyemediklerini oğullları kızları söylüyor.Gelini herkese kötü gösteriyolar.Suya sabuna değmeden hınçlarınıalıyorlar.En azından benimkiler böyle yaptı.
Büyük konuşmayım ama benim kardeşlerimden biri eşime laf etmye kalksa babam çakar tokadı.Ben varım diye.
Ama işte hepsi bir değil maalesef.Hepimize yardım etsin Allah.
Sende sabret canım eşine bırak oçözsün.
Eşin asker mi? Sorunlarımız paralel boyutta.Benimde eşim yanımda değil maalesef.Tek başına mücadele etmekı çok zor maalesef :(

Kayınnbiraderim :))
Diyecek laf bulamıyorum.Bu kezde 2 hafta evvel arabmızı istemişti.
Ama benden değil eşimden istemiş.Araba babamların orda parktaydı.
Babama söyleyip almış.Babamda bana haber vermedi.
Yalan söylemiş.Misafr varda onu alcam 2 saate bırakırım demiş.
5 saat oldu araba gelmedi.
Babam arabayı istedi.Geliyorum dedi.
Geldi.
Arabayı çarpmış.....
Eşime neden izin verdim dediğimde bana kızmıştı.
Sonra kardeşi yine yaptı yapacağını, haklı oldum.
Ve yüzsüz özür bile dilemedi.Annesi babasıda telefon açıp tek kelime etmediler.
Ölür müsün öldürürmüsün bu adamı?
Evime kız atar, arabayı alır çarpar, bana haddine düşmeyen lafları söyler bayıltır.
Allahından bulsun cezasını, rabbim duamı en layığıyla veriyor nede olsa...

benim kaynım melek gibidir etliye sütlüye karışmaz........kayınpederde ağzını açmaz kaynanam herşeye yeter zaten .............onunlada görüşmüyorum sorun falan yok şükür..........

ay benim abilerim başka yaa...kaynana-kayınpeder bi tarafa hiç sahiplenemedim onları ama 3 tane abim var benim..hepsinin yaşı benden büyük hiç kırmaıdm onları onlarda beni kırmadı 6 senedir...bana hep farklı davranırlar..ama tabi herşey karşılıklı bende onlara farklı davranıyorum.
başım sıkıştığında hangisine koşsam yardım eder ...çok seviyorum hepsini..bence kadınların birbirini cekememesinden kaynaklı gorumce-kaynana-elti çekişmesi oluyo bak erkeklerle ne gzl anlaşıyoruz.:D.

offff offff kaynımdan çektiğimi kaynanamdan çekmedim yazayım dedim hatta yazmaya başladım baktım bitecek gibi değil sildim çok çektim çok

benim kayinbiraderim evliligimizin 3. ayi beni annemlere götürüp kardesimiin vekaleti bende 3 ay ayri yasicaklar demisti, trajikomik olan yani da esim hicbirsey dememisti (esim abilerine hicbirsey diyemezdi o zamanlar.) hatta ayni kayinbrader esimden aldigi vekaletle esimin evini satip kendine ev aldi ve esim hicbirsey diyemiyor onlarin aile yapisi böyle büyük kücüge istedigini yapiyor diyarbakirlilar :(

bunlar büyük olaylar kücüklerine hic girmiyim kitap olur

benim iki kaynım var biz evlenmeden pek birbirleriyle alakalı değillerdi ne zaman evlendik küçük kaynım çok kıskandı abisini küçük dediğime bakmayın 23 yaşında ortanca kaynımda aynı ama ortanca evlendi düzeldi doğal olarak küçük olanda çok şımarık kendini bi şey sanıyor hiç sevmiyorum:umursamaz:

kaynımlarla ilgili anlatılcak çok şey var ama kafanızı şişirmeyeyim görümce olsa bu kadar olurdu yani

benim kaynımda dolaylı olarak eşimle tartışmama sebep olur evimde huzurumu kaçırır normalde görümcelerimi severim ama bugün hem kaynıma hemde görümceme sinir oldum

ben evli değilim ama çevremden gördüğümü yazıcam bir erkek eşine ne kadar değer veriyosa o kişi erkeğin ailesi tarafından okadar saygı görüyor ....... ve kendi akrabalarımdan gördüğüm bişeyi yazıcam eğer çalışan bir gelinse daha bi ilgi oluyo ne tuhaf dimi

Back
X