- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
- 163
Allah bozmasın canım maşallahay benim abilerim başka yaa...kaynana-kayınpeder bi tarafa hiç sahiplenemedim onları ama 3 tane abim var benim..hepsinin yaşı benden büyük hiç kırmaıdm onları onlarda beni kırmadı 6 senedir...bana hep farklı davranırlar..ama tabi herşey karşılıklı bende onlara farklı davranıyorum.
başım sıkıştığında hangisine koşsam yardım eder ...çok seviyorum hepsini..bence kadınların birbirini cekememesinden kaynaklı gorumce-kaynana-elti çekişmesi oluyo bak erkeklerle ne gzl anlaşıyoruz..
Anlt canım rahatlarsın, bizi biz anlarız başkası değilkioffff offff kaynımdan çektiğimi kaynanamdan çekmedim yazayım dedim hatta yazmaya başladım baktım bitecek gibi değil sildim çok çektim çok
Yok artık, eşinin vekaleti varmış ayrı yaşaıyacakmışsınız hee !!!benim kayinbiraderim evliligimizin 3. ayi beni annemlere götürüp kardesimiin vekaleti bende 3 ay ayri yasicaklar demisti, trajikomik olan yani da esim hicbirsey dememisti (esim abilerine hicbirsey diyemezdi o zamanlar.) hatta ayni kayinbrader esimden aldigi vekaletle esimin evini satip kendine ev aldi ve esim hicbirsey diyemiyor onlarin aile yapisi böyle büyük kücüge istedigini yapiyor diyarbakirlilar
bunlar büyük olaylar kücüklerine hic girmiyim kitap olur
Ne sanıyolar kendilerini ya bunlar ?
aynısını bende diyorum görümcemden beter.Zaten hem görümceden yiyorum lafları hemde kayınbiraderimi çekiyorum.kaynımlarla ilgili anlatılcak çok şey var ama kafanızı şişirmeyeyim görümce olsa bu kadar olurdu yani
Allah onlarada çektirsin inş.
Anlat bacım rahatlarsın...
Allah onlarada sinir bozacak eşler versin inş...benim kaynımda dolaylı olarak eşimle tartışmama sebep olur evimde huzurumu kaçırır normalde görümcelerimi severim ama bugün hem kaynıma hemde görümceme sinir oldum
ben evli değilim ama çevremden gördüğümü yazıcam bir erkek eşine ne kadar değer veriyosa o kişi erkeğin ailesi tarafından okadar saygı görüyor ....... ve kendi akrabalarımdan gördüğüm bişeyi yazıcam eğer çalışan bir gelinse daha bi ilgi oluyo ne tuhaf dimi
Canım tam olarak öyle değil maalesef..
Ben eşime çok deüer veririm ve bir kadın olarak üzerime düşenden çok çok fazlasını yaptım.
Eşimin gözünde benim, benim gözümde eşimin değeri çoğaldı.
Kayınvalidemde derdi siz diğerlerine göre çok başka bakıyosunuz birbirinize bakışlarınıozdan belli sevginizin büyüklüğü.
Ama olmadı kıskandılar oğluularını uzaklaştırmak için yalanlar söylediler tad vermediler bize.
Saygı tek çözüm olsaydı inanki benden mutlusu olmazdı...
Çalışan bayan olmakta saygıyı artırmıyor yada mutluluğu.Tek engellediği şey var oğlumun parasını yiyosun diyemiyorlar, yüzüne laf söylemeye çekinerek alttan alttan yapıyorlar.
Ben devlette çalışıyorum üstelik oğullarından önce girdim işe, birde önemli bir kurumun gen.müd.deyim.Başkaları için çok önemli olan bu imkanlar onların için rahatsızlık verdi.Dahada kötü etmeye uğraştılar.
Kısacası gözlemlerle dolmuyorki bu iş, keşke olsa.
Evlilik şans işi, sevsend ölsende o adam için, ale kabul etmek isetmiyorsa bitmiştr.
Ondan sonrası ömür boyu dert keder...
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inş senide canım ...