Görümce, kaynana anlaşıldı.Ya kayınbiraderden çekenler ?

Allah bozmasın canım maşallah
offff offff kaynımdan çektiğimi kaynanamdan çekmedim yazayım dedim hatta yazmaya başladım baktım bitecek gibi değil sildim çok çektim çok
Anlt canım rahatlarsın, bizi biz anlarız başkası değilki
Yok artık, eşinin vekaleti varmış ayrı yaşaıyacakmışsınız hee !!!
Ne sanıyolar kendilerini ya bunlar ?
kaynımlarla ilgili anlatılcak çok şey var ama kafanızı şişirmeyeyim görümce olsa bu kadar olurdu yani
aynısını bende diyorum görümcemden beter.Zaten hem görümceden yiyorum lafları hemde kayınbiraderimi çekiyorum.
Allah onlarada çektirsin inş.
Anlat bacım rahatlarsın...
benim kaynımda dolaylı olarak eşimle tartışmama sebep olur evimde huzurumu kaçırır normalde görümcelerimi severim ama bugün hem kaynıma hemde görümceme sinir oldum
Allah onlarada sinir bozacak eşler versin inş...

Canım tam olarak öyle değil maalesef..
Ben eşime çok deüer veririm ve bir kadın olarak üzerime düşenden çok çok fazlasını yaptım.
Eşimin gözünde benim, benim gözümde eşimin değeri çoğaldı.
Kayınvalidemde derdi siz diğerlerine göre çok başka bakıyosunuz birbirinize bakışlarınıozdan belli sevginizin büyüklüğü.
Ama olmadı kıskandılar oğluularını uzaklaştırmak için yalanlar söylediler tad vermediler bize.
Saygı tek çözüm olsaydı inanki benden mutlusu olmazdı...

Çalışan bayan olmakta saygıyı artırmıyor yada mutluluğu.Tek engellediği şey var oğlumun parasını yiyosun diyemiyorlar, yüzüne laf söylemeye çekinerek alttan alttan yapıyorlar.
Ben devlette çalışıyorum üstelik oğullarından önce girdim işe, birde önemli bir kurumun gen.müd.deyim.Başkaları için çok önemli olan bu imkanlar onların için rahatsızlık verdi.Dahada kötü etmeye uğraştılar.

Kısacası gözlemlerle dolmuyorki bu iş, keşke olsa.
Evlilik şans işi, sevsend ölsende o adam için, ale kabul etmek isetmiyorsa bitmiştr.
Ondan sonrası ömür boyu dert keder...
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inş senide canım ...

ben evliyim ve söylim size,inanın hiç öyle olmuyor,tesbit tamamen yalnış:)

konu madem kayınlar,bir oyyyyy çekerim ben yaka silkip.2 tane var Allah düşmanıma böylelerini vermesin,hadi biri kötü olurda 2 si birden kötü olurmu? oluyormuş.büyük kaynım tam bir dedikoducu,kaypak bir adam,kardeşlerine sürekli çelme takma derdinde,kendi evine eşine doğru düzgün bakan biri deil.bide bir kız sevmiş,tövbe yaa,adamın çocuklarıda var.karakteri çok pis.ve istiyorki kardeşlerinin durumları asla iyi olmasın,kıskancın teki,bir erkek bu kadar dedikoducu olurmu ya.Allah uzak tutsun evlerden.küçüğü çok yalan konuşur,garip bir tipdir kendisi,çalışmak asla işine gelmez,saçma sapan işlerle uğraşır başını sürekli belaya sokar.onun pislikleride hep bize yansır,şuan sırtımıza 750 milyon borç yükledi,evimizin adresini falan vermiş,ya ne bilim kısacası 2 sininde çok zararı var,detaylara girersem tüküresiniz gelir,en iyisi boşvermek.bu arada eltimi hiç konuşmuyorum,zira tiksinti geliyor kendisinden

Son düzenleme:
kızlar dün akşam öyle şeyler olduki kaynım eşini kaçırarak evlendi daha yeni evliler. dün akşam buluşup gezelim dediler. bir buluştuk eltimin suratı beş karış neden kaynım yolda düşen kıza gülmüş valla bütün gece yolda kavga ettiler. eşimle onların yanından nasıl kaçtığımızı bilemedik. yollarda rezillikti yani bana yaptıklarının cezasını eşinden görüyor ve bu ceza ona ömür boyu sürecek darısı öbür kaynımında başınadelikafadulden

eşim ve kardeşi yanlız yaşıyorlardı bizde evlenince aynı evde yaşamaya başladık evde ne alınmış ne harcanmış bişeyden haberi yok üstelik saygısız ne oturmasını ne kalkmasını bilir sözde büyük şehirde yaşamış hiç kendini geliştirmemiş bir tip hayatımın en büyük hatasını kaynımında yanımızda yaşamsını kabul ettiğim gün yaptım keşke az yeseydimde kira verseydim ayrı evim olsaydı şimdi onuda bakıp hizmet etmek zorundayım aptallığımdan nefret ediyorum

cidden hata yapmışsın,böyle bir karar verirken her detayı düşünmen gerekirdi,bir kere senin açından rahat bir ortam olmaz,kendi evinde dilediğin gibi hareket edemez resmen esir olursun,hem dinende caiz değil,hayatını sürekli ona göre yönlendirmen gerekecek,buna giyimde dahil.ufak çocuk olsa hadi neyse der kol kanat gerersinde,kazık kadar adamlar,anlamıyorumki arkadaş Fatih Sultan Mehmet 21 yaşında İstanbulu feth etmiş,ben şimdiki gençlerin bu korkaklığını anlayamıyorum,ne diye millete sıkıntı verirsinki,delikanlı adamın eyvallahı olmaz,gider tutar bir ev adam gibi yaşar.benimde bir kaynım bekar,26 yaşında,evlenmeden önce eşimle herşeyi konuştum,eşim bekar evinde yalnız yaşıyordu,ben seninle yuvamı kuruyorum aile olucaz,kardeşin ancak benim misafirim olabilir,öyle içli dışlı beraber oturup kalkmak aynı evde kalmak bana göre değil dedim.misafirim olur başımın üstünde yeri var,ama beraber yaşamayı asla ama asla kabul etmem,zaten normalide budur,evlilik hayatı çok özeldir,hayatı kendine boşu boşuna zından etmişin.ne kaynımın eline bakarım nede kendimi o sıkıntıya iterim,ne demişler azıcık aşım kaygısız başım. bayanssulusmile

oyy oyyy benden dertlilerini de gördüm.Benimde bir kayinim var,calismaz gezer.Esim biz nisanliyken altina araba cekmis onunla sanki sabik sabancinin ogluymus gibi gezer.Bizim macerada nisanliyken Türkiye de onlari ziyaretimle basladi,o zamanlar kendisi halasinin kizi ile evliydi ve ayri yasiyorlardi.Bana neden hep iyi insanlar benim kardesimin karsinina cikiyorda,ben rastlamiyorum demisti.O zamanlar adam bunalimda,karisindan dertli o yüzden böyle söylüyor demistim.Oldukca zor bir sürec gecirdi ve ona bu süreci atlatmasinda ben yardimci oldum.Annemlere dahi beni hayata o döndürdü demis.
Böyle tatli tatli giderken bu bosandi,ardindan benim cocukluk arkadasimla yakinlastilar sonra evlilik karari aldilar veeeee film koptu.Biz yurtdisinda yasamamiza ragmen ne zaman konussak bizle dalga gecmeye basladilar.Ne söylesek altinda hep art niyet aradilar.Evlenecekler diye ev alacakmisiz,kira vermeyeceklermis.Onlarin borcu bitince bize alinacakmis, zaten ben ev alsam sanki kim oturacaksa?ne kadar istemesemde onlara esim varini yogunu yatirdi,iki defa dügün yapti.Hersey en katileli,markali oldu.Ev kirasi bizden,kapora bizden,temizlik bizden.Ailesini 20 kisilik grupla 1 hafta agirlamak bizden ki;bunlar ev yapimi yemek yemiyorlarmis,1.sinif yerlerden yemekler falan.Sonrasini söyleyimde gülün BENI KINADAN KOVDULAR VE BENLE KAVGA ETTILER.Esim artik nasil olduysa bazi istekleri kabul etmeyince suclu ben oldum.Bu arada esimle zaten benim aram bozuktu hemde cok kötü.Adam nerdeyse benle konusmuyordu.Sonra borc yapmislar bizden kredi istediler+ev kiralari.tabiki esim hemen abimdir calismiyor yardim etmem gerek dedi.Sonra isler büyüdü araya büyükler girmek zorunda kaldi.Adam eline ne alsa abiye vermek istiyor,benim olmasin ama abimin en iyisi olsun diyor.Ailesi falan herkes birak o da calissin diye diye biraz toparladi.
Her yil izne gittigimizde kayinim lafla igneler durur,ailesi beni seviyor ve ben onlara saygiliyim diye yaptiklarimi bile yemez.Karisi desen tam bir "önyargili elti" herseyi kiskaniyor ve bizi yönetmeye kalkar.Bizim disarda isimiz olsun o benden önce yola düser.Izindeyken hasta dahi olsak cümbür cemaat gidiyoruz.Kiziyorum esime,biz hic mi yalniz kalamiyacagiz diye.O da ne yapiyim yüzsüzler iste der,söylüyorum ama dinlemiyorlar der.Haa birde bizimkilerin kapi dinleme olayi cikti gecen yaz.Biz esimle benim memleketten ev aldik.Ama bunlar bizim onlara ev almamizi bekledigi icin sorun olmasin diye söylemedik.Kayinim esime sormus;ev aliyorsunda niye sakliyosun diye.Biz kimseyse söylememistik ama esimle konusmustuk odamizda.yani dinlemisler.Simdi esim Tr.ye gidiyor abisi bütün eksik gedik ne varsa siraya dizmis.

Olmazmı bacım.Erkeğinde çok afedersin kahpesi vardır.Hemde kadın kahpedende daha kahpedir.
allah onların şerrinden uzak etsin.
Benim kayınbiraderde benden 3 yaş küçük.Askerdeyken benle kankiydi.Teyzesini kuzeninin keserdi bana, beni ne kadar kıskandıklarını anlatırdı.
Askerden geldi, anne fitledi kuzen hedieyelerle donattı, teyze verdi gazı.Hani ya onlar kötüydü dediğimde onla değil sensin sorunlu.onlar benim canım dedi :)
Ölürmüsün öldürür müsün ?
Ohhh çok iyi olmuş.Benimkide çok fenasına düşecek.Kendişi bekar ve aptalın önde gidenidir.
Ozamanda ben laf söyleyeip zevkü sefa sürcem.
Canım cidden hayatının hatasını yapmışsın ya

Ne denirki böylesine.Allah versin cezalarını.Keşke eşinden destek görsen daha kolay çözersiniz sorunları ama

BIZIMKIDE KENDINI BIR HALT ZANNEDER, HALA ISI GUCU YOK, UZATMALI SEVGILISINI öVER ANCA BANA, '' O OLACAKTIKI....'' dedi BIDEFASINDA.
ORTALIGI TOPLUYORDUM AKLIMCA , TAM DISARI CIKACAKKEN. (-KI, MISAFIR GELMISIM, ELIMDEN GELDIGINCE YARDIMDA EDIYORDUM EVDE, AMA ANLASILAN KöLE ARIYORLAR BAZEN) COK SüKüR SORUN YASAMADIM öYLE BURDA ARKADASLARIN YAZDIKLARI GIBI, AMA UFACIK SEY DAHI INSANA DOKUNUYOR....AY ALLAAAAM, BIZE SABIRR

İnş hiç yaşamazsında canım.
Evet haklısın en küçük şey bile can sıkıcı maalesef.
Hepimize bol sabırlar ama byüğünü yaşayanlara daha bolundan sabır versin.

Ne denirki böylesine.Allah versin cezalarını.Keşke eşinden destek görsen daha kolay çözersiniz sorunları ama [/QUOTE]

Sagol canim ya,dediginde cok haklisin.Artik bende pek konusmuyorum,esimin olaylari görmesini istedigimi anlata anlata gina geldi.Baktim bu yol olmuyor,bekledim sabirla simdi meyvelerini aliyorum.Bugün telefonda konustum,hemen hemen herseyin farkina varmis hatta ne istiyorsan söyle aliyim para bitmeden dedi,güldüm.

aslinda ailesine para falan harcamasi sorun degil sadece enayi yerine konup,isi bitince kenara atilan biri gibi olmak sorun.Allah cümlemizin yar ve yardimcisi olsun,eskiler ne derler "Ele karismak zor " diye hakkaten öyle.

benim kaynım var birtane bir insan bu kadar mıymıntı bu kadar uyuz olamaz bunu bir ben değil herkes düşünüyor... adamın 2. evliliği ve eşi hamile iken gitti annesinin evine ve doğum yaptı geldi 10 ay sonra çünki masraf olur !!
neyse gelgelelim bana yaptıklarına hatta eime bile !

eşim cok ıyı nıyetlidir kaynım malesef sinsi birisi içinden pazarlıklı ve bu beni üzüyor doğal olarak ve artık konuşmaya başladım!
memlekete izinli falan gittiğimizde doğal olarak görüşüyoruz yahu adamın evinde neresi bozuksa heryerini tamir ettiriyor elektrik musluk anten ne vasa !
en sonunda dedim git seyret burada dikileceğine de öğren benim kocam izine geldi iş yapmayamı sende öğren dedim kayınvalidem biraz bozularak haklısın dedi!

kızım oğduğunda memleketimde doğduğu için 1 hfta annemde 1 hfta kayınvalidemde kalarak sürünerek yani bir logusalık geçirdim üstelik tam 38 gün oturamadım ..ve evde sevgili kaynım kayınpederimle birlikte eşimde olmadığı için yanımda tamamen psikolojim çöktü sütüm kesildi kızıma bile tuaf yaklasır olmustum gögüslerim yara olduğu için üstüme sadece bir gömlek tipi gecelik giyiodum emirecek olsam pat odaya dalıyordu kaynım üstelik odada heryer ayna olduğu için yansımaan bile belki görüyordu beni
ve yatak odasında aksama kadar yatıyodum tv bile yok gelen yok giden yok ot gibi..

hatta yeni evli iken hava o kadar sıcakki üstümüzü başımızı cıkarıp yatmıstık bende sütyen vardı ve gözlerimi bir açtımki kaynım odada öyle bir daldıki korkudan üstüme bişeyler cekmeye calıstım uyku sersemi ama beni görmüş olabilir şerefsiz herif ve bu canımı cok sıkıyor (

yok anlat anlat bitmez ya sinir oldum yine !!kötükedihüso

arkadaslar gönderirlerinizi hep okudum hepsinde kendimden bi parca buldum .bende derdimi anlatmak istiyorum ama biraz uzun olabilir:)
Ben 7 senelik evliyim ve 1 kaynim varki evlere senlik bize 1 degil o kadar cok haksizlik yaptiki bunlardan birini anlatmak istiyorum;ben kacarak evlendim cünkü ailem istemedi kactiktan 2 gün sonra nikahim 1 ay sonra dügünüm oldu dügünüm olana kadar kayinvalidemle beraber yasadik o zamanlar kaynim esimden büyük olmasina ragmen bekardi ,birgün yemek yiyoruz kayinvalidemde esim ev konusunu acti kaynivalidem alt kati yaptirip oturun dedi esimde alt katta cok masraf var ayrica kücük bu yüzden kirada oturmayi düsünüyoruz dedi kaynim ordan bir atladi oatlayis ne demek kiraya cikmak iste millet ne der demezlermi burda annelerini yanliz biraktilarda utanmadan kiraya ciktilar felan filan bu arada kayinpederim rahmetli.bende ordan kalktim dedimki niye yanliz kalsin annem sen varsinya bunun üzerine olmaz öyle sey felan diyip bizi sindirdiler (SAFLIK ISTE SIMDIKI AKLIM OLSA)neyse kayinvalidemin alt kattaki evine baktik harabe cikan kiraci heryeri kirip dökmüs dedim esime hayatim bak burda cok masraf var gel ikna edlim annenle abini ugrasamam onlarin cenesiyle dedi bende sustum neyse ev 1 ay icinde yapildi tabi cok masraf ve herseyi evden dügüne kadar esim ödedi hatta kayinvalidemle kaynimin bana taktigi takiya kadar!aradan zaman gecti ve kaynim kiz arkadasini getirdi tanistirmaya ilk gün zaten sok oldum dedim böyle gelin düsman basina ama kayinvalidemede ii oldu:)bunlar 1 sene sonra evlendiler esim kafaya takti kiraya cikicak cünkü rahat birakmiyolar neyse kayinvalidemleri yemege cagirdim kaynimda geldi yemegi yedik dedimki kaynima biz artik kiraya cikiyoruz bu ev bosaliyor eee sende evleniyosun dogan abi artik buraya tasinirsiniz bir kere yutkundu ve dediki özgen yani sevgilisi asla oturmaz istemez burayi dedim nasil yani millet ne der annesini yalniz birakmis demezmi kipkirmizi oldu ertesiu gün eltime söylemis oda yüzügü atmis kesinlikle anneni de istemem evinide tabi kaynim kuyrugu kistirdi ve eltim ne istiyorsa onu yapti ve bizim o zamanlar bütün masraflarini ödedigimiz ev suan yine bir kiraci oturuyor ve ev berbat halde!

valla ne kaynımı ne eltimi gördüğüm yok doğum yaptım bırak gelmeyi geçmiş olsuna bile aramadılar.
korkuyorum birgün çocuklarımda birbirlerine böyle yabancı olursalar diye

eagle26; mesajını hayretlerle okudum.Pes ya !! Allah güç versin ne diyeyim.

ebruli 82; çok iyi bir son olmuş, dilerimki benim kayınvalidem ve kaynımda bu mutlu sonlardan bir örnek yaşayabilirler.

DNZ30; canım inş dilediğin gbii yetiştirisin evlatlarını.

Kızlar allah cümlemize bol sabır versin inş.
Benim kaynım bu ara sessiz.Ama en geç bayrama dek bir vukuat bekliyorum.
ama dilerimki tüm kötüler Allahından bulsun...

Son düzenleme:
ömrünü kendi için geçirmiş,gençliğinde maaşını alınca ortadan kaybolmuş kumar içki ile parasını ve ömrünü tüketmiş.ama herşeyi bilir herşeyi hemde.bu halde bile saygı ister.asla parası olmaz.iyilik yaparsın hiç kıymete geçmez.derdi borcu hiç bitmez.daha ne anlatimm.ayyyy ben kayınpederi anlattım.kayınbiraderde işsizin iyilik bilmezin teki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…