yüüzne bile bakma. eğer sana ters birşey söylerse karşılığını ver. eşin bir şey derse sana --beni savunacak kimse yok siz 10 kişisiniz ben tek kişiyim o yüzden kendimi savunuyorum dersin.
peki bana söylermisin bunun bir formülü var mı ??
bana söylermisin nasıl bir eşsin mesela...nasıl bir gelinsin...
biz iyi olduk olmadı .......kötü olduk biraz oluyo gibiiiiii kaydirigubbakcemile
bende kayınb iraderimden dertliyim..2-3 hafta kadar önce tartıştık..bu arada ben geçici olarak yaklaşık bir senedir kaynanamgilde kalıyorum..tartıştığım kaynım evli..ama evleri yakın kaynanagile 2 günde bir gelip gidiyorlar..işte neyse tartıştık ve bana ağır sözler söyledi..küfür boyutunda..biz gelmişiz evin düzeni bozulmuş bilmem ne..eşimde bu arada dağ başında görev yapıyo..işte birbirimize bağırdık çağırdık falan bende coştum..niye susayımki o başlattı..abisinin eşiyle nasıl konuşacağını bilsin biraz..işte ogün bugündür konuşmuyoruz..kaynanagilde hiç büyüklük yapıp araya girmiyolar sağolsunlar zaten..tırsıyolar..nede olsa biri oğulları küser daha gelmez bize diiye..
işte bugünde çaya çağırmış kaynanayı arayıp ..bende gitmedim..kaynana niye dedi ..bend esen olsan gidermisin. özür dilese neyse dedim..
iyi yapmışım demi ama..o lafları yutupta gitsemiydim bilmiyomki..
bu arada eşimin tabiki olydan haberi var..ama ne zamanki buraya geldi o zaman verecek herkesin ağzını payını..eşim sabırlıdır ..fevri davranmaz..ama geldiği zaman kime ne diyeceğini çok iyi bilir ..zaten benide uyardı..madem olayı bana havale ettin bundan sonrası için hiç ağzını açma diye..işte durum bundan ibaret..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?