Görümce, kaynana anlaşıldı.Ya kayınbiraderden çekenler ?

benimkinin de bencil bir tarafı var,sinir oluyorum o zamanlarda.sanki herkes onun işini halletmeye mecburmuş gibi,sorma gereği bile duymaz.şimdi kendi işi için eşimi 3 günlüğüne şeh,r dışına götürecekmiş!!!biz bunu başkalarından duyduk daha eşimin de haberi yok,bunların işi gücü var mı diye düşünmez,üstelik hamileyim,çalışıyorum,tabi eşim de çalışıyor nasıl götürüyorsa!tabi eşim de duyunca tabi olur diyor,oooffff sinirliyim!

benim eşim 4 kardeş eşimin küçüğü var o iyidir sağolsun her zaman arar sorar mutlaka onu seviyorum ama 2 abisi var biri sorumsuz boşanmış 30unu geçmiş ama sanki 18lik delikanlı 20 kızı aynı anda idare eder sorumsuz.....diğeri de inanın abi ölüyorum desen 1 lira çıkartıp vermez...gel hastayım desen umrunda olmaz....eşime bişeye kızsa sokakta görse tanımaz.....sinir oluyorumeşimin abilerine

Eşimin iki tane bekar kardeşi var ve ben 8 yıl boyunca evlerine her gittiğimde bir sürü bekar kız oluyordu.Ben annemde kaldığımda eşim de annesinde kalırdı ve tahmin edeceğiniz üzre bekar kızlar da o evde sıklıkla kalırdı.Bir süre sonra bu durum beni germeye başladı .Biz sık sık kavga eder olduk çünkü eşim ve ailesi bu durumu normal olarak görüyordu.Benim annemin evinde erkekler yatıp kalksa ne düşünürsün dedim bir gün haklısın dedi ama zihniyet değişmiyor işte.Büyük kavgalarımızdan birinde annemin evine gittim .Ertesi sabah erken saatlerde evden bazı eşyalarımı almak için döndüğümde eşimi ve erkek kardeşini kendi evimde 2 kızla yakaladım gece alkol alıp uyumuşlar.Evi birbirine kattım eşyaları kırdım döktüm kardeşi olacak o pisliği evden kovdum bana gerizekalı dedi bir de ...5 yaşında bir oğlum var evliliğimi bunlar için yıkmak istemiyorum .Evime gelemiyorlar artık ama son derece rahatsızım .Meğer aile yapılarının uygun olması ne kadar önemliymiş .6 ay kadar görüşmedim bu bayram eşimle ailesi ile bayramlaşmaya gittim aynı tas aynı hamam değişen bişey yok erkek kardeşi ve evde yine bir kız vardı şimdi bana bir akıl verin kafayı yedim bunlar yüzünden ...

ALLAH CEZALARINI VERSİN PİSLİKLER ne demek ya nefretlikler
benim eşiminde bir abisi var maşallah kılıbık kılıbık diycem ne biliyim başka bişey denirde ben söylemiyim biz sözlendik sözlendikten sonra evlerini taşıyolardı bende gelinim ya yardıma gittim bana eşimin kendisine (abisinin karısına)çıkma teklifi ettiğini bir günlük birşey olduğunu kafaya takmamamı söyledi aallah bunları bildiği gibi yapsın yani uzun çok uzun

Kaynım yüzünden nişanı attım heralde en vahim kayın olayı bendeymiş.. Ama bu olay müstakbel nişanlımın ne denli karaktersiz bir adam olduğunu öğrenmem açısından faydalı oldu..

kızlar bir senedir evliyim ve 10 aydır yanımızda kalan kaynımız var benden 3 ay sonra evlenen eşimin abiside alt katımda kalıyor ben evlenene kadar hepsi melekti nşimdi ise hepsi kendini düşünüyor hepsi diğer yengelerini daha cok seviyor yanımda kalan kaynımda burda ne konuşulsa hemen gidip alt kata söylüyor onları daha cok seviyormuş düğünden sonra tüm bileziklerim altınlarım borca gitti ailemin haberi yok eşimin abisin bilezikleri duruyor eşim kredi kartı borcundan dolayı bileziklerinden ver demeyi ima etmiş hemen abisi lafı yapıştırmış sen bileziklerin yemeseydin diye buarada kızlar hesaplar bir benim bileziklerde onların düğünü bizden hemen sonra oluyo diye mecburen bozuldu şimdi eşimin abisi ev almayı düşüyomuş kendine benim kocam salak kızlar buarada 3 aylık hamileyim eltim sağ olsun daha bir gün bile canın bişey istiyomu yapılacak bişeyin varmı demedi arkadaşımada gidip soguk davranıyo anlamıyorum diyormuş hepsinden nefret ediyorum bu arada 1 ay sonrada kayınvaldemler geliyor 5 ay kalacaklar

kusura bakmayın kızlar cok sinirliyim o yüzden cok uzun yazdım..mafoldumbenmafoldumben

yanında kalan kaynın madem diğer yengesini çok seviyormuş gitsin onlarla kalsın.sizin yanınızda niye kalıyor kiaklinialirimsmile
ne tuhaf insanlar var.bazen bencil olmak gerek bu hayatta.
kardeşin bile olsa seni düşünmüyorsa sende düşünmeyeceksin.:umursamaz:

yanında kalan kaynın madem diğer yengesini çok seviyormuş gitsin onlarla kalsın.sizin yanınızda niye kalıyor kiaklinialirimsmile
ne tuhaf insanlar var.bazen bencil olmak gerek bu hayatta.
kardeşin bile olsa seni düşünmüyorsa sende düşünmeyeceksin.:umursamaz:

canım onun yanındada bitanedaha kaynımız kalıyo oda sevmiyo beni ben onların memleketinden degilim ya çok tutuyorlar birbirlerini valla bunalımdayım şuanda zaten:sinifsinif:

canım onun yanındada bitanedaha kaynımız kalıyo oda sevmiyo beni ben onların memleketinden degilim ya çok tutuyorlar birbirlerini valla bunalımdayım şuanda zaten:sinifsinif:

bırak bu da gitsin kalsın onlarda:kızgın:
sen niye bunalıma giriyorsun canım.yakın oturmanın dezavantajı bu işte
keşke uzak olsaydın daha az görüşürdünüz.bu kadar takmazdın kafanabenneyaptımki
yine de umursama eşinle iyiysen salla gitsin:1closedeyes:

bırak bu da gitsin kalsın onlarda:kızgın:
sen niye bunalıma giriyorsun canım.yakın oturmanın dezavantajı bu işte
keşke uzak olsaydın daha az görüşürdünüz.bu kadar takmazdın kafanabenneyaptımki
yine de umursama eşinle iyiysen salla gitsin:1closedeyes:

o kardeklerine toz kondurmaz yengesinede öyle varsa yoksa herşeyi bana söyler aman artık herkese tavrımı koyacak defolup gidecek olanda gitsin valla evlendiğim günden beri bıktım cnm ya

benim kaynım sureklı eşimi işlerine dahıl eder ben sınır olurum abısınden fikir alıyomuş guya cıkan paranın haddı hesabı yok..

slm arkadaşlar benim sorunum eltimle nişanlıyım şuan...kayınvalidem bana ne alsa suratı düşüyor ve en kötüsü kendi söyleyemiyor kaynıma söylettiriyor bana ne takılsa oooooo anne iyisin bilmem ne.....sürekli kaynım bana laf sokuyor.yaşıda büyük ağzımı açıp bişey diyemiyorum.nişanlıma da birşey söyleyemiorum abisi kabul etmez sana öle gelio diycek.ben bunların sebebinin eltim olduğunu tahmin ediyorum bi iltifat gelse tuzla buz oluyor koskoca çocuklu kadın niye bnle yarışıyor anlamıyorum

slm arkadaşlar benim sorunum eltimle nişanlıyım şuan...kayınvalidem bana ne alsa suratı düşüyor ve en kötüsü kendi söyleyemiyor kaynıma söylettiriyor bana ne takılsa oooooo anne iyisin bilmem ne.....sürekli kaynım bana laf sokuyor.yaşıda büyük ağzımı açıp bişey diyemiyorum.nişanlıma da birşey söyleyemiorum abisi kabul etmez sana öle gelio diycek.ben bunların sebebinin eltim olduğunu tahmin ediyorum bi iltifat gelse tuzla buz oluyor koskoca çocuklu kadın niye bnle yarışıyor anlamıyorum

tatlım kıskanıyorlar ama sen biraz çek kendini mesafeli ol ve tadını çıkar herşeyin

benımde kaynım var. karısının arkasında , bısey yapınca hemen ıkısı bırden "bız oyle demek ıstemedık","dusunemedık","yapamadık" gıbı laflarla olayları gecıstırıyorlar. artık hıc ılgılenmıyorum. usül neyse onu yapıyorum fazlasını yapmıyorum. gerekde yok zaten. okadar sınırlıyımkı onlara karsı valla bısey soyleseler hem esıme hem onlara lafı yapıstırıyorum yapıstoracagımda. yeter sus sus nereye kadar.

benimde iki tane kaynım ikiside birbirinden kasntı hele en büyüğü hepsinden beter nasılsın dersin iyiyim diye cevap verir sen nasılsın demeyi bile tenezül etmez davranışları insanları küçük görerek bakar kendisi öğretmenin diye hava atar hastalanmıştım gecen sene bir geçmiş olsun bile demedi karısı onun yanında nasılsın diye soruyor o duymamazlıktan geliyor şimdi bende nasılsın bile demiyorum hoşgeldiniz diyorum o kadar ama kafama takılmıyor değil anlamıyorum ben ailedeki insanları hiç anlamıyorum aramızda hiç bir şekilde husumet gecmedi ama anlamaıyorum

Benim kaynımla şahsi sorunum yok ama biz evlendigimizde onlar bizim üst kata gelmişlerdi.Ust kat da eşimin vefat eden anne babasının şuan bizim oturdugumuz evi de daha önce kaynımlar kiraya veriyorlarmış.Aslen kendilerinin ankarada evleri var.Buraya geldikleri zaman bizim evliligimizin ilk günleriydi ev düzüyoruz yatak yok yemek yok ocak yok ev kuruyoruz.Napıyorsunuz acmısınız yatacak yeriniz varmı diye bir kişi gelip sormadı.Bi hafta sonra eltim haber gonderdi eşime üst katı temizlicem eşyalarını gelsin alsın dedi.Meger onlara verdigimiz katın kilidini degistirceklermiş bizden eve giren olmasın diye :D
Ankara'da bize kalan evin anahtarı eşimin yedi ceddinde var Kendilerine kalan evin anahtarını hemen degistirdiler.Bize kalan evide tamamen eşyaları soymuşlar ev cıplak kalmış.Kayımvalidemden kalan altınlarla da eltim ogluna bir güzel ev almış biz havamızı almışız.
İş tamamen maddi yani.Kaynım hazır parayı cok sever ama eşim Allah'tan bu konularda abisine boyun egmez öle.
Velhasıl kendilerini ne görürüm nede onlar beni görür bin kat yabancı bana neyse onlar da benim icin odur.En iyiside bu bence.:63:

valla kaynım konusunda okadar doluyumki anlat anlat bitmez offf off en sonunda eşim dün kovmuş yinede sevinmiyorum kardeş sonuçta kızmakta haklı ama insanın içi el vermiyor . kaynım benimle yaşıt askerden 2008 yılında geldi hala iş bulucak benim kardeşim 17 yaşında koluna gerçek dövme yaptırmış gördü kardeşim gittikten sonra demediğini bırakmadı 1 oldu 2 oldu baktım her geldiğinde aynı muhabbet müslüman adam dövme yaptırırmıymış falan bende sordum kaç kere namaz kıldın ramazanda kaç gün oruç tuttun cuma namazına kaç kez gittin bizim ailemizde din dil ırk şehir ayrımı yoktur ailemizde zaten bizim ailemiz tuhafmış yorum yapan aadam ne din bilir ne dil nede çalışmak nede temizlik anlatamam arkadaşlar hamileyken evde yaşatmaz hala getirdi beni yinede kıramıyordum hep susuyordum kapıya gelir abi 5 lira ver 10 lira ver hiç sonu gelmezdi izlediğim dizinin tam ordasında kanalı değiştirmesi 5 ay tv izlemedim resmen inanmazsınız eşimle gelir gece saat 2 3 giderdi bıkmıştım benim aileden biri geldimi surat yapması heleki babam selam verdiğinde hınmm deyip geçmesi beni deli ediyor 2 ramazandır oruçluymuş gibi dayranıp yemek yapmadım buraya davetliyiz deyince sen bana yemek hazırlayıp paketleseydin ben evde yerdim demesi sora eşimden lokanda parası alması allahım aslında en son damla bizim eve poşetle yiyecek acur cubur getirmesi kapıya asıpta bunlar benim aman dikkat et başına birşey gelmesin demesi doğum yaptığım gün evde kıvranıyorum eşim başında oysa pcde biz çantayı felan almış gidiyoruz eşim onada hadi dediğinde ne ben niye geliyorum siz gidin gelin demesi doğuma gittiğimi bildiği hale evdekiler sordugunda aynı evdeler ne doğurması bu gidişle yenem biraz zor doğurur demesi doğum yapalı 6 gün olmuş zaten yanımda kimse yok yardım eden çocuğa zor bakıyorum akşamları gelip yinemi yemek yapmadın demesi dışardan kendine hazır alıp bizde yemesi hiç teklif bile etmezdi eşim kovardı git evinde ye diye nelerde adamda yüzsüzlük hat safada dün artık eşimin canına tak etmiş devamlı dükkana gidip para istiyormuş hata eşimin patronu da acıyıp bir kaç sefer para vermiş dün yine gelmiş dükkana eşimden para istemiş abi iş görüşmesine gidicem bana yol parası ver demiş (2 yıldır 3 günde bir bu bahaneyle eşimden para alır)eşimde 3 lira vermiş oda bu bana yetmez 15 lira ver gidim gelim kalanı ben sana veririm demiş eşimde bukadar var demiş dükkana girmiş arkasından oda girip al ben senin 3 kuruşuna kalmadım deyip çıkmış eşimde telden arayıp ağzına gelni saymış bir dahada benim yanıma evime gelme demiş kapatmış teli akşam geldi kaynım bizde şemsiyesi gözlüğü benim yıkadım eşyaları vardı hepsi istedi aldı gitti eşim hiç konuşmadı bende hiç karışmadım hiçte karışmam ay kızlar içim okadar dolmuşki anlattıklarımda yarısı eşimin ailesinden bir o vardı görüştüğümüz artık oda yok eşim çok üzülüyor neden böyleler hep paraya ihtiyaçları olunca beni arıyorlar bıktım artık 11 yaşımdan beri çalışıyorum ben çocukluğumu bile yaşayamadım buların yüzünden deyip ağladı çok üzüldüm aşkıma biricik kocama hayatın yükü ve onu sevmeyen bir ailesi vardı ve o bunu yeni farketmişti

Back
X