Görümce & Kaynım ..

Canim,arabayi sanayiye vermeniz iyi olmus tamir olmasaydi cok fazla.masraf çıkardı 4 bin 5 bin hatta 8 bine kadar içinde. Kalsaydi parca daha cok zarar verirdi motora.
Gelelim konuna,sen cok haklısın,ama esinde cennet yurekli kin tutmayan birisiymis baksana senide kirmak istememis suratın asikken gitmek istemiyorum demis birak gitsin surat asma,laf söyleme nasilsa sana gel demiyor. Onun ailesinden biri bisey derse guzelce cevabini yapıştırırsin

Bayanlar öncelikle 3 buçuk ay önce doğum yaptım konularını bilen bilir ..
Ve maddi zorluklar yüzünden ailemin yakınına taşındık ..
Eşimin ailesinden hiç destek görmedik .
Sorun şu benim çocuğumu eşimin ailesinden bir Allahın kulu görmeye gelmedi hayırlı olsun diye aramadı ..
Yarın görümcemin oğlunun sünneti var yardım vs için bizi çağııyorlarmış ben gelemmem ta avcılara dedim eşime bursadan özel araç olmadan nasıl avcılara otobüsle gideyim. ( küçük bebekle )
çarşamba günü haber verdiler bide gecen hafta arabayı sanayiye verdikk birşeyler parçalanıp motora kaçmış araba yolda kalıryordu gidemem arabayı alıp yolda kalırım dedi keşke daha önce bilseydin diyip duurdu ..
Eşim ben gidicem dedi surat astım ama hep biz gidiyoruz çoçuğu doğdu gittik abisinin oğlu evlendi gittik annesi hastalandı gittik ama 5 sene içinde ben onların herşeyine koşmuşken benim çocuğumu görmeye gelmemeleri zoruma gidiyor arayıp sormadılar bahaneleri bile yoktu gelmemek için dedim eşime haklısın seni zorlamam sen gelme istersen çocuk yolu çekemezdi derim diyor .
Ama kendisi gitme taraftarı asla kimseye karşı kiin tutamıyor..
Abiside 2 gündür arıyor şunu alırız şöyle yaparız bak gel bak geliceksin zorundayız felan bende eşime senin yerinde olsaydım siz benim neyime geldiniz neyin zorundayım gelmiyorum yaptığınız ayıbı anlayın der kapatırdım dedim eşim akşam yola çıkacak gönlümü almaya çalışıyor senin suratın asıkken yola çıkak istemiyorum lütfen böyle yapma felan diyor siz olsanız ne yapardınız ?
Bide düğününedemi gelmediler diceksiniz geldiler tartışma oldu aile arasında kavgalı olan kişiler vardı akrabaları ikiye bölündü düğünün başında gelenlerde tartışıp sinirlenip çoğu gitti.
Kızgınım onlara gitsin istemiyorum ama eşime karışmakta istemiyorum akıl verin bana ..
Onlar onun ailesi peki sen eşinin neyisin el kızı mi asıl ailesi artık sensin benim çocuğumu görmeye gelmeyip aramayan insanlara bende sizin yaptığınızı yapardım hatta daha beterini o da onun çocuğu çocuğuna değer vermeyenlerin yanında işi yok bence

O gitsin sen gitme ama nedenini sorana dogruyi soylesin. Gelmek istemedi cunku siz bu konuda bu sekilde davrandiniz o da kirildi hakli olarak desin. Cekinecek bisey yok yani bunda

Sorun şu benim çocuğumu eşimin ailesinden bir Allahın kulu görmeye gelmedi hayırlı olsun diye aramadı ..
Yarın görümcemin oğlunun sünneti var yardım vs için bizi çağııyorlarmış ben gelemmem ta avcılara dedim eşime bursadan özel araç olmadan nasıl avcılara otobüsle gideyim. ( küçük bebekle )
çarşamba günü haber verdiler bide gecen hafta arabayı sanayiye verdikk birşeyler parçalanıp motora kaçmış araba yolda kalıryordu gidemem arabayı alıp yolda kalırım dedi keşke daha önce bilseydin diyip duurdu ..
Eşim ben gidicem dedi surat astım ama hep biz gidiyoruz çoçuğu doğdu gittik abisinin oğlu evlendi gittik annesi hastalandı gittik ama 5 sene içinde ben onların herşeyine koşmuşken benim çocuğumu görmeye gelmemeleri zoruma gidiyor arayıp sormadılar bahaneleri bile yoktu gelmemek için dedim eşime haklısın seni zorlamam sen gelme istersen çocuk yolu çekemezdi derim diyor .
Abiside 2 gündür arıyor şunu alırız şöyle yaparız bak gel bak geliceksin zorundayız felan bende eşime senin yerinde olsaydım siz benim neyime geldiniz neyin zorundayım gelmiyorum yaptığınız ayıbı anlayın der kapatırdım dedim eşim akşam yola çıkacak gönlümü almaya çalışıyor senin suratın asıkken yola çıkak istemiyorum lütfen böyle yapma felan diyor siz olsanız ne yapardınız ?
Bide düğününedemi gelmediler diceksiniz geldiler tartışma oldu aile arasında kavgalı olan kişiler vardı akrabaları ikiye bölündü düğünün başında gelenlerde tartışıp sinirlenip çoğu gitti.
Kızgınım onlara gitsin istemiyorum ama eşime karışmakta istemiyorum akıl verin bana ..
Eşine gayet yüzünü as

Bu argümanın geleceğini biliyordum.
Birçok innsan annesini sevmediğinin çocuğundan da soğuyor açıkçası. Yani görmek istemiyor veya isteyip de annesinden çekiniyor olabilirler. Düğünde bile kavga çıkmış. Onlara sorsak kimbilir ne anlatırlar...
O konu ayrı bu konu ayrı. Çünkü şu anki konuda bu adam kardeşine ve yeğenine gitmek istiyor, anlaşılan " sen benim çocuğuma gelmedin" derdi yok. Kimbilir niye... Velhasılı, yeğen görme meselesinin içyüzü farklı bence.
Ben sevmediğim görümcelerimin çocuklarını seviyorum,kapım onlara daima açık.
Dayanılmaz tatlı oldukları,ya da bana çok düşkün oldukları için değil,sadece çocuk oldukları ve anneleri yüzünden dayılarından mahrum kalmamaları için.
Bu kadarcık sevgiyi öz yeğen için göstermek çok mu?
Üzülme konu sahibi,senin çocuğun da halasına teyze dediği zaman anlayacaklar yanlışlarını.
Onları çocuğuma tanıtacağım diye uğraşma,herkes kendini tanıtacak,sevdirecek,yok öyle yağma:KK51:

Ben sevmediğim görümcelerimin çocuklarını seviyorum,kapım onlara daima açık.
Dayanılmaz tatlı oldukları,ya da bana çok düşkün oldukları için değil,sadece çocuk oldukları ve anneleri yüzünden dayılarından mahrum kalmamaları için.
Bu kadarcık sevgiyi öz yeğen için göstermek çok mu?
Üzülme konu sahibi,senin çocuğun da halasına teyze dediği zaman anlayacaklar yanlışlarını.
Onları çocuğuma tanıtacağım diye uğraşma,herkes kendini tanıtacak,sevdirecek,yok öyle yağma:KK51:

İyi hoş da, bunu onlara sormalısınız yani. Ben elalemin aile içi sorunlarına hakim değilim. Demek ki olmuş bir şey ki sonuç bu. Kimse keyfinden yeğen görmezlik yapmaz.

İyi hoş da, bunu onlara sormalısınız yani. Ben elalemin aile içi sorunlarına hakim değilim. Demek ki olmuş bir şey ki sonuç bu. Kimse keyfinden yeğen görmezlik yapmaz.
Ama yeğen görmezlik keyfi olur,neden olmasın...Haklısınız,annesi sevilmeyen bebek sevilmiyor çoğu kişi tarafından,ben de soruyorum,niçin,peki babası kim,kardeşi değil mi?
Ha anne buldumcuk olur göstermez,gıcık kapılır o ayrı.Ben erkeklerin suçu diyorum biraz da,kardeşlerim bebeğimi önemsemese kırılırım ve belli ederim,erkekler için genelde bunlar önemli değil,ta ki hiçe sayıldıklarını görene kadar.

Bebegini görmeye kimse gelmemiş bu durumda ben de gitmezdim hatta eşimin gitmesini de normal bir durummuş gibi karsılamazdım.Kinci değilimdir ama bu başka birşey yani gelmemeleri çok kırıcı ve sırf kırıldığım için bile tepki gösterirdim kendime engel olamazdım büyük ihtimalle.

Haklısınız ama esin gitmek istiyor engel olamiycaksin boşuna aranız bozulmasın.onlar düşüncesiz ama esin düşünceli bir insan demek ki.iyiki seni zorlamıyor

şöyle konuları okuyunca keşke Avrupa da doğup büyüseydim diyorum kolay aile ilişkileri, zorlama bağlar olmadan sadece istenince görüşmeler.
Zoraki ziyaretlere ne gerek var, gelmelilerdi ama velev ki gelmediler, eşinize surat asmanın akıl verip gitmemesini sağlamaya çalışmanın manası ne? hayatım boyunca anlayamayacağım hesaplar bunlar. inşallah da anlamayayım.

Eşin iyi niyetli belli ki karşı taraf bunu göremeyecek kadar saygısız ve nankör..yapacak bir şey yok eşin yüzlerine dökülmediği sürece bu hırsın geçmeyecek:KK51:

Back
X