Görümce kişisinin o lafı !

İyi de bunlar bebeği görmeye gelmiyorlarmıymış? Bunların niyeti üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Yine de iyi tarafından bakın kocanız da sizin yanınızda. Kocanız deseydi benim annem gelecek sen karışamazsın falan daha çok üzülürsünüz.

Sözde Bend e öyle sanıyodum hatta önceki konumda da torunları degilmi kalsınlar nolacak diyende çok olmuştu ama onların niyet başka bizi evden göndermek uğruna kalmak istiyorlar ama çok tuhafıma gitti ne gördüm ne duydum böyle bişey biz umurlarında değiliz oğullarını görmek istiyolarmis :)). Valla öyle kaldıramazdım üzülürdüm de ...

Daha neler var neler. Dua et üstüne yanlarında misafir getirmeye kalkmamışlar sadece kendileri gelmek istemiş. Kuranı kerimde ayet var https://www.alimamali.com/html/tur/book/akhlage moasherat/10.htm#_ftnref6 buradan okuyabilirsiniz. Anlayissiz insanlarla muhatap olmak gerçekten zor.

Benim anlamadığım birşey var bizim insanımıza has bir durum bu neden sürekli kendi evi dışında başkasının evinde kalmak ister ki bir insan hani bir çoğu için yemek yemek su içmek gibi olmuş çevremde de görüyorum arkadaş evinin suyu mu çıktı otur evinde insanın kendi evi gibisi var mı sizinkilerin zaten torun sevgisiyle alakası yok belli amaç eğer eşiniz kabul etseydi bak bir lafımızla nasıl gönderttik egosunu yaşayacaklardı

O zaman biz çıkalım eşimle siz kalın derim küçücük ev zaten bi de öyle yapsalar varya açamadım cnm hata veriyo

Evet ya illa kalacaklar ha normalde 1 gün kalınıp dönülse neyse(artık onu bile istemem) de 1 hafta oh keyif yapacaklar. Ha benim ailem kalsa bizde arada onu bile laf yapacaklar ama 2 buçuk sene oldu babam bi kez kalmadı annemde eşim şehir dışına göreve gittiğinde kaliyo yanlız kalmamak için o da. eşim varken de hiç kalmadi ise filan gidiyo rahatsız olmasın diyor bunu duyunca onu da bahane edemediler. kendi ailemde böyle görüp onlarda da kalmak uğruna benim ve bebegimin annesigilde kalsın demeleri valla zoruma gitti ya

Aradığında konuşmayı kaydetmeyi unutma sonunun nereye varacağı belli olmaz

“Benim nerde kalacağıma benden başkası karar veremez, fikir de yürütemez. Annemlere ben zaten istedipim zaman gider kalırım. Evin hanımı ben olduğum için bensiz bi eve misafir giremez. Kardeşinlede konuşmuşsun evin durumu bu. Daha sonra gelirler.” Deyip kapatın konuşturmayın bile.

Eşiniz oturdu size bunları mı anlattı?

Yoook canım sakın arayı iyice germe bak zaten eşin senden yana niye iyice kötü olsun ki herşey . Ararsalar sen de anlatırsın evin bu aralar uygun olmadığını uyku problemi yaşadığını kendini iyi hissetmedigini vs soyle. Senin sesin ılımlı olursa onlar zaten çirkefleşemez eğer cirkeflesirseler de onların karakteri . Hem ılımlı olursan eşinin gözünde değerin de artar bunca şeye rağmen hala sabırlı ılımlı vs diye düşünür .

Zaten bebeği görmeye gelmiyorlar miydi siz evden gittikten sonra neye geliyorlar eve evet ağzınıza geleni söyleyin burası benim evim bunu bir idrak et deyin.

Çocuğu telepati yöntemiyle görecekler galiba. Konu sahibiyle bebeği annesine gitsin, annem kalsın evde dediklerine göre.

Hangi şehirdesiniz? Cidden bebeği telepati yöntemi ile görmeye gelecekler belli ki :)

Cidden tatile mi geliyorlar ya? Şaka gibi.

mesaj at bence hodri meydan ben gitmiyorum sende gelde arkamdan konusup beste yapacagina yuzume konus birlikte duet yapalim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…