- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 53
- 31
- Konu Sahibi ankarali_94
-
Evet kalınca başları göğe erecek ya tatil yapma uğruna benu kovuyorlar evden çok tuhafTabi ki söyle dök içini. Ne gelme kalma meraklısı insanlar. Bir de yüzsüzlük yapıp ev sahibini evden yollama planı yapıyor pes
Keşke kalsa yine eşimi arar ona konuşur beni ezik görmesinler artık ya sustukça başıma kalktilarAçmayın hiç söyleyecekleri onun icinde kalsin
Bence susmak en büyük güç gosterisidirKeşke kalsa yine eşimi arar ona konuşur beni ezik görmesinler artık ya sustukça başıma kalktilar
İyi de bunlar bebeği görmeye gelmiyorlarmıymış? Bunların niyeti üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Yine de iyi tarafından bakın kocanız da sizin yanınızda. Kocanız deseydi benim annem gelecek sen karışamazsın falan daha çok üzülürsünüz.Evet yine ben bu aralar dert bitmiyor bende içine dert oldu.
Bir önce ki konumda bahsetmistim kv gelecekler ama evin durumunu filan söylemiştim.
Evet bugün eşim gayet güzel bi dille anlatmış evimiz müsait değil esim hic uyumuyor ilerde ayarlarız gibisinden. Ama bi laflar bi laflar biz düşman miyiz da n kv kişisi gelin benim bi laf dememden mi korkuyorda(hayırdır yani ben bir tek Allah'tan korkarim), işte ben hiç davet etmiyormusum ki zaten sormadan devamlı gelen onlar.
Görümce de demişki sığılmazsa annesigilin evine gitsin 2 3 gün de bizimkiler orda kalsin
( yani demek istiyor ki benim ve bebegimin bi önemi yok sanki ben bu evin hanımı değilim yeter ki onların keyifleri bozulmasın)
esim de hiç olur mu böyle saçma şey beni dinlemiyosaniz esimi de arayin bunlari soyleyebiliyosan yuzune de soyle demis
(Cidden eşimi de hala çocuk gibi görüyorlar hic dinlemiyorlar bile esiminde çok morali bozuluyo o da çok dolmuş durumda eşimle dertlerstik bugün diyor ki ben sana kötü davransam seni dinlemesem sevinecekler biz aramızı bozmayalım ikimiz mutlu olalım diyor) oda beni arayacakmış ben çok sinirliyim 4 gözle aramasını bekliyorum yani resmen beni adam yerine koymadıklari çıktı ortaya (ben istesem giderim zaten annemlere, kovar gibi annesigilde kalsın bi kac gün ne demek ya hemde burası benim evim benim yaşadığım alan) yarin
bütün içindekileri görumce kişisine soyleyim mi kizlar???
Sözde Bend e öyle sanıyodum hatta önceki konumda da torunları degilmi kalsınlar nolacak diyende çok olmuştu ama onların niyet başka bizi evden göndermek uğruna kalmak istiyorlar ama çok tuhafıma gitti ne gördüm ne duydum böyle bişey biz umurlarında değiliz oğullarını görmek istiyolarmis :)). Valla öyle kaldıramazdım üzülürdüm de ...İyi de bunlar bebeği görmeye gelmiyorlarmıymış? Bunların niyeti üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Yine de iyi tarafından bakın kocanız da sizin yanınızda. Kocanız deseydi benim annem gelecek sen karışamazsın falan daha çok üzülürsünüz.
Daha neler var neler. Dua et üstüne yanlarında misafir getirmeye kalkmamışlar sadece kendileri gelmek istemiş. Kuranı kerimde ayet var https://www.alimamali.com/html/tur/book/akhlage moasherat/10.htm#_ftnref6 buradan okuyabilirsiniz. Anlayissiz insanlarla muhatap olmak gerçekten zor.Sözde Bend e öyle sanıyodum hatta önceki konumda da torunları degilmi kalsınlar nolacak diyende çok olmuştu ama onların niyet başka bizi evden göndermek uğruna kalmak istiyorlar ama çok tuhafıma gitti ne gördüm ne duydum böyle bişey biz umurlarında değiliz oğullarını görmek istiyolarmis :)). Valla öyle kaldıramazdım üzülürdüm de ...
O zaman biz çıkalım eşimle siz kalın derim küçücük ev zaten bi de öyle yapsalar varya açamadım cnm hata veriyoDaha neler var neler. Dua et üstüne yanlarında misafir getirmeye kalkmamışlar sadece kendileri gelmek istemiş. Kuranı kerimde ayet var https://www.alimamali.com/html/tur/book/akhlage moasherat/10.htm#_ftnref6 buradan okuyabilirsiniz. Anlayissiz insanlarla muhatap olmak gerçekten zor.
Evet ya illa kalacaklar ha normalde 1 gün kalınıp dönülse neyse(artık onu bile istemem) de 1 hafta oh keyif yapacaklar. Ha benim ailem kalsa bizde arada onu bile laf yapacaklar ama 2 buçuk sene oldu babam bi kez kalmadı annemde eşim şehir dışına göreve gittiğinde kaliyo yanlız kalmamak için o da. eşim varken de hiç kalmadi ise filan gidiyo rahatsız olmasın diyor bunu duyunca onu da bahane edemediler. kendi ailemde böyle görüp onlarda da kalmak uğruna benim ve bebegimin annesigilde kalsın demeleri valla zoruma gitti yaBenim anlamadığım birşey var bizim insanımıza has bir durum bu neden sürekli kendi evi dışında başkasının evinde kalmak ister ki bir insan hani bir çoğu için yemek yemek su içmek gibi olmuş çevremde de görüyorum arkadaş evinin suyu mu çıktı otur evinde insanın kendi evi gibisi var mı sizinkilerin zaten torun sevgisiyle alakası yok belli amaç eğer eşiniz kabul etseydi bak bir lafımızla nasıl gönderttik egosunu yaşayacaklardı
Bebegi 2 aylik falan evi de kucuk. Kaynanasigil kalmaya gelecekti. Emrivaki yoluylaKeşke herkesin anlayacagı şekilde yazsaydınız. Eski konuyu bilmeyenler yorum yapamayacak (mesela ben).
Ama görümce ayıp etmiş.
Evet tekrardan açıkladım bilmeyenler için de :)Bebegi 2 aylik falan evi de kucuk. Kaynanasigil kalmaya gelecekti. Emrivaki yoluyla
Aradığında konuşmayı kaydetmeyi unutma sonunun nereye varacağı belli olmazEvet yine ben bu aralar dert bitmiyor bende içine dert oldu.
Bir önce ki konumda bahsetmistim kv gelecekler ama evin durumunu filan söylemiştim.
Evet bugün eşim gayet güzel bi dille anlatmış evimiz müsait değil esim hic uyumuyor ilerde ayarlarız gibisinden. Ama bi laflar bi laflar biz düşman miyiz da n kv kişisi gelin benim bi laf dememden mi korkuyorda(hayırdır yani ben bir tek Allah'tan korkarim), işte ben hiç davet etmiyormusum ki zaten sormadan devamlı gelen onlar.
Görümce de demişki sığılmazsa annesigilin evine gitsin 2 3 gün de bizimkiler orda kalsin
( yani demek istiyor ki benim ve bebegimin bi önemi yok sanki ben bu evin hanımı değilim yeter ki onların keyifleri bozulmasın)
esim de hiç olur mu böyle saçma şey beni dinlemiyosaniz esimi de arayin bunlari soyleyebiliyosan yuzune de soyle demis
(Cidden eşimi de hala çocuk gibi görüyorlar hic dinlemiyorlar bile esiminde çok morali bozuluyo o da çok dolmuş durumda eşimle dertlerstik bugün diyor ki ben sana kötü davransam seni dinlemesem sevinecekler biz aramızı bozmayalım ikimiz mutlu olalım diyor) oda beni arayacakmış ben çok sinirliyim 4 gözle aramasını bekliyorum yani resmen beni adam yerine koymadıklari çıktı ortaya (ben istesem giderim zaten annemlere, kovar gibi annesigilde kalsın bi kac gün ne demek ya hemde burası benim evim benim yaşadığım alan) yarin
Eşiniz oturdu size bunları mı anlattı?Evet yine ben bu aralar dert bitmiyor bende içine dert oldu.
Yoook canım sakın arayı iyice germe bak zaten eşin senden yana niye iyice kötü olsun ki herşey . Ararsalar sen de anlatırsın evin bu aralar uygun olmadığını uyku problemi yaşadığını kendini iyi hissetmedigini vs soyle. Senin sesin ılımlı olursa onlar zaten çirkefleşemez eğer cirkeflesirseler de onların karakteri . Hem ılımlı olursan eşinin gözünde değerin de artar bunca şeye rağmen hala sabırlı ılımlı vs diye düşünür .Evet yine ben bu aralar dert bitmiyor bende içine dert oldu.
Zaten bebeği görmeye gelmiyorlar miydi siz evden gittikten sonra neye geliyorlar eve evet ağzınıza geleni söyleyin burası benim evim bunu bir idrak et deyin.Evet yine ben bu aralar dert bitmiyor bende içine dert oldu.
Çocuğu telepati yöntemiyle görecekler galiba. Konu sahibiyle bebeği annesine gitsin, annem kalsın evde dediklerine göre.Torunlarını gelip görmek istemeleri normal hatırladığım kadarıyla bir hafta kalacaklardo kimse sizden de hizmet beklemezdi hatta bir uyanık olsaydınız gündüz anne gece uyutmadı biraz sen bak der kösene gecerdin hiç de sorun olmazdı. Ama nedense onların torunları da olsa bir hafta evinize alamadınız bilmiyorum ama bugünün yarını da oluyor bunu düşünmek lazım. Görümcenizin lafı ağır olmuş orada haklısınız.
Aman 50 gün geçmiş lohusalikmi kaldı derler bunlar valla yarınki görümce kişisi arar da bana söylerse büyük patlama olacak gibi aman onlar otele para mı verir sıkış pıkış kalırlar ama yinede gitmezler
Konuşurken başka telefon olmuycak yine bu telefondan kayıt yapar mi acabaAradığında konuşmayı kaydetmeyi unutma sonunun nereye varacağı belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?