- 18 Temmuz 2018
- 2.426
- 2.174
- 63
- Konu Sahibi ankarali_94
-
O lafı söylemem gerek ama :)) ya bu zamana kadar gerçekten ılımlı oldum hep esimde görüyo herseyı ama bunun üstüne de ne biliyimYoook canım sakın arayı iyice germe bak zaten eşin senden yana niye iyice kötü olsun ki herşey . Ararsalar sen de anlatırsın evin bu aralar uygun olmadığını uyku problemi yaşadığını kendini iyi hissetmedigini vs soyle. Senin sesin ılımlı olursa onlar zaten çirkefleşemez eğer cirkeflesirseler de onların karakteri . Hem ılımlı olursan eşinin gözünde değerin de artar bunca şeye rağmen hala sabırlı ılımlı vs diye düşünür .
Sözde işte belli oldu amaçları bunu söylerken bizi gönderip keyif yapacaklar:)Zaten bebeği görmeye gelmiyorlar miydi siz evden gittikten sonra neye geliyorlar eve evet ağzınıza geleni söyleyin burası benim evim bunu bir idrak et deyin.
Nickimde yazan sehir:) buranın ayazında filan da çok güzel tatil yapılır ya işte bu sömestr tatili olunca bunlarda boyle kalmak istiyorlar orda burda galibaHangi şehirdesiniz? Cidden bebeği telepati yöntemi ile görmeye gelecekler belli ki :)
Cidden tatile mi geliyorlar ya? Şaka gibi.
mesaj at bence hodri meydan ben gitmiyorum sende gelde arkamdan konusup beste yapacagina yuzume konus birlikte duet yapalim de
Kesinlikle biz değiliz zaten amaçları bide ben gitmiş olsam bizim kalmamiz için oğlum gönderdi diye sevinirlerBencillikten başka bir şey değil. E sen ve bebek evde olmayacaksan gelme amaçları neymiş? Sırf üstünlük kurma çabaları. Eşine bravo her şeyin farkında ne güzel.
Öyle zaten seni parmaklarında oynatmak istiyorlar bunun için araç olarak eşini kullanmak istemişler. Eşine bu tepkisinden dolayı teşekkür et, mutlu olduğunu söyle daha çok yanında olacaktır. Bu da zamanla kv ve görümcenin sesini kesecek. Ben yaşadım biliyorum .Kesinlikle biz değiliz zaten amaçları bide ben gitmiş olsam bizim kalmamiz için oğlum gönderdi diye sevinirler
Soyleyecekseniz bile gergin ortam oluşturmicak sekilde yapın hem espiri yapın hem lafı gediğine oturtun .gergin bi ortam olursa onlar soylicek siz soyliceksiniz ve ne söylerseniz söyleyin akşam yastığa başınızı koyunca keşke şunu da söyleseydim diceksiniz. Yani öyle bişey soylemeniz lazım ki onlar size cevap veremesin . Yoksa zaten rahat edemezsiniz ama ben yine de eşimin gözünde yükselmeyi tercih ederimO lafı söylemem gerek ama :)) ya bu zamana kadar gerçekten ılımlı oldum hep esimde görüyo herseyı ama bunun üstüne de ne biliyim
Nickimde yazan sehir:) buranın ayazında filan da çok güzel tatil yapılır ya işte bu sömestr tatili olunca bunlarda boyle kalmak istiyorlar orda burda galiba
Inşallah vallaÖyle zaten seni parmaklarında oynatmak istiyorlar bunun için araç olarak eşini kullanmak istemişler. Eşine bu tepkisinden dolayı teşekkür et, mutlu olduğunu söyle daha çok yanında olacaktır. Bu da zamanla kv ve görümcenin sesini kesecek. Ben yaşadım biliyorum .
yazan olmuştur belki bilmiyorum ama siz yokken ,sizi gormeyeceklerse sizin evinizde ne işleri var... Eşiniz çalışacak sonuçta ,onlar dört duvarı görmeye gelmediklerine göre bu ne saçma bir öneri... Görümce bariz işguzarlik yapmış...Evet ya şoka girdim keyifleri için 53 günlük bebeğimle 1 saatlik yola gideceğim sırf onlar kalsın diye saçmalık valla ya
Evet bu zamana kadar da idare ettim ama görüyorum ki iyice amaçlarını aşıyorlarHaydaa, tamam Ankara iyidir de hakkaten kış günü ayazı çekilmez :)
Hani eşinizin hatrı için idare edin diyecektim ama maşallah muhabbetleri çok kötüymüş, arasa kesinlikle cevabını verin.
Işte onlar için önemi yok ki burayı kendi evleri gibi rahat girer cikariz diye görüyorlar geçmişte de anladigim bu biz tabiki önemli değiliz burayi kendi evleri gibi görüyorlar istediğimiz zaman geliriz diye düşünüyorlaryazan olmuştur belki bilmiyorum ama siz yokken ,sizi gormeyeceklerse sizin evinizde ne işleri var... Eşiniz çalışacak sonuçta ,onlar dört duvarı görmeye gelmediklerine göre bu ne saçma bir öneri... Görümce bariz işguzarlik yapmış...
Evet öyleler malesef indiriyim ben onuMadem rahat etmek istiyorlar otelde kalsınlar. İçinde ne varsa da söyle görümcene ama önce şu konuşmayı kaydeden programdan indir ki sana iftira atamasın. Eşinin ailesi çok art niyetli... Allahtan eşin farkında.
nickinizden yola cikarak bir ankarali oldugunuzu var sayiyorum angara bebesi böyle golleri kaçırmaz diyorum :)))ıyi fikir
Sizi takmiyolar kendi borularini otturmek istiyolarEvet yine ben bu aralar dert bitmiyor bende içine dert oldu.
Bir önce ki konumda bahsetmistim kv gelecekler ama evin durumunu filan söylemiştim.
Evet bugün eşim gayet güzel bi dille anlatmış evimiz müsait değil esim hic uyumuyor ilerde ayarlarız gibisinden. Ama bi laflar bi laflar biz düşman miyiz da n kv kişisi gelin benim bi laf dememden mi korkuyorda(hayırdır yani ben bir tek Allah'tan korkarim), işte ben hiç davet etmiyormusum ki zaten sormadan devamlı gelen onlar.
Görümce de demişki sığılmazsa annesigilin evine gitsin 2 3 gün de bizimkiler orda kalsin
( yani demek istiyor ki benim ve bebegimin bi önemi yok sanki ben bu evin hanımı değilim yeter ki onların keyifleri bozulmasın)
esim de hiç olur mu böyle saçma şey beni dinlemiyosaniz esimi de arayin bunlari soyleyebiliyosan yuzune de soyle demis
(Cidden eşimi de hala çocuk gibi görüyorlar hic dinlemiyorlar bile esiminde çok morali bozuluyo o da çok dolmuş durumda eşimle dertlerstik bugün diyor ki ben sana kötü davransam seni dinlemesem sevinecekler biz aramızı bozmayalım ikimiz mutlu olalım diyor) oda beni arayacakmış ben çok sinirliyim 4 gözle aramasını bekliyorum yani resmen beni adam yerine koymadıklari çıktı ortaya (ben istesem giderim zaten annemlere, kovar gibi annesigilde kalsın bi kac gün ne demek ya hemde burası benim evim benim yaşadığım alan) yarin
bütün içindekileri görumce kişisine soyleyim mi kizlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?