görümce mi ne yapmalı ?

yorgun_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
601
0
66
İstanbul
hanımlr memleketime gidip geldim yazmıştım daha öncede ve memleketimde şok üstüne şok yaşadım görümcem sevgilisine beni anlatıyormuş abisiyle aramda olanları falan ve sevgilisi olacak erkekte benim akrabalarıma anlatıyormuş arayıp söyledim kayınvalideme duymadığım laf kalmadı sizce onlarla hala görüşmelimiyim ?

Sizden baska derdi yokmuda sizi anlatiyor? Siz nereden ogrendiniz?
Ben olsam esime soyler, benim dedikodumu yapan biriylede asla gorusmem.

görüş ama mesafeyi aç anlasın senin rahatsız olduğunu onun yaptıklarından

hanımlr memleketime gidip geldim yazmıştım daha öncede ve memleketimde şok üstüne şok yaşadım görümcem sevgilisine beni anlatıyormuş abisiyle aramda olanları falan ve sevgilisi olacak erkekte benim akrabalarıma anlatıyormuş arayıp söyledim kayınvalideme duymadığım laf kalmadı sizce onlarla hala görüşmelimiyim ?

Anlaşılan görümcenin kimseden korkusu yok.Abisi de sanırım tepkisiz ve pasif.Sen muhatap olma bu şirkeflerle bence.
Eşine söyle haddini bildirsin.Aranızda geçenleri nasıl öğrendi?Yanınızdamıydı?
Görüşme tabiikide çünkü bu olayların sonu gelmez.Görüştükçe hep bi olay çıkarır bunlar.Uzak dur ve sakin davran.
Fevri davranırsan yine sen cadı olur çıkarsın.

sen ne anlatıyosun ki görümcene ikinizle alakalı.
Görümcenle her şeyi konuşma bence. Onunla konuşmadan diline gelen sözü iki kere düşün derim. Hem mesafe koymuş olursun hem de boşu boşuna başın ağrımaz...

gorumcenız sızınle ılgılı ne anlatıyormus kı ?

Yorgun38 sorulan sorulara cevap vermiycek misin*?

Hanımlar kusura bakmayın ev iş derken nete giremedim görümcemle evlenmeden önce görüşüyordum eşim tanıştırmıştı bu saygısız şeyi anlatılan şeyler işte abisiyle kavgalarımız sorunlarımızdı sonra sağolsun eşim benimle onun yanında konuşuyormuş evlendikten sonrada beni aradı zaten düğün günü bir afralar tafralar içindeydi sanırsınız abisiyle evlenmiyorum onu esir alıyorum bu sevgilisi olacak çocuk bizim uzaktan akrabanın oğluymuş benim hakkımda düşündüklerini kısacası dedikodumuzu ve eşimle aramda ki kavgaları gidip anlatmış malesef ki önce dost sanıp sırt vermeye çalıştığım insan beni ona buna anlatıyormuş bu sevgilisi olacak insanda akrabalara anlatıyormuş akrabalarda gelip memlekete gittiğimde bana anlattılar görümcen bizim aliye söylmiş dediler vah vah tüh tüh havasına girdiler :( eşime anlattım hanımlar olanları kayınvalidemede anlattım o kızı korudu ama haltları ortaya çıktı diye pek bir üzüldü ama eşim noktayı koydu onlarla görüşmeyeceksin tlf.larını açmayacaksın dedi çok şükür bişeyleri görüyor yavaş yavaş buarada eşim annesini arayıp kızına ya sen terbiyesini ver ya ben dediğinde eşimide fırçalamışlar :) şüküüüüüüüüüüüüür ki anladığın neyin ne olduğunu tşk ederim hanımlar buarada mesajlarınıza ....

Back
X