Hayır kullanmadığım eminim. Sucuk da 1 aydır dolaptaydı. Eşim de sabah kahvaltıda o tarz şeyler yemez. Sabahtandır vicdan yapıyorum. Yanlış mıyım diyeeve getirse annesi bu nerden geldi diye sorar, çiğ çiğ de oturup yememiştir herhalde
onun aldığına eminmisiniz,
yani siz veya eşin bişeye kullanmış olabilirsiniz unutmuş olabilirsiniz
bilemedim
sucuk sonuçta çok önemli bişey değil ama 13 yaşında bir çocuğun böyle bir eğilimi var ise ortalıkta para, takı gibi şeyler bırakmak sakıncalı olabilir
bendeBaşkasının evindeki dolap içlerine bakmanın ayıp olduğunu her defasında hatırlatırdım ben olsam.
Polemiğe girip banlanmak istemiyorum. Bu tarz yorumlardan çekindiğim için buraya konu açmakta kararsız kaldım. İlk mesajı da giden gitsin yazdım.Buraya konu acmaniz bile ne kadar ayip, 13 yasinda henuz cok kucuk feda olsun diyeceginize, cipsi hangi cocuk gorse alir yer bunun bile lafini etmeniz...
Arayin gorumcenizi bi daha size gelmesinler. Boyle dusuncelere sahip oldugunuzu bilse zaten adim atmaz en azindan net olursunuz.
Hayır 4 yaşındaki kızım. 3 kişilik aileyizEşinize sordunuz mu sucuğu? Evinizde başka yaşayan var mı?
Konu sahibi çocuğu yargılamıyor. Sucuk değil yani sorun, çocuğun ufak da olsa izinsiz birinin evinden birşeyler alması. Maddiyatla ilgisi yok. Eğer uyarılırsa annesi babası tarafından önlenebilir ama gel gelelim bu nasıl söylenir ben de bilemedim. 13 yaş küçük de değil Allah korusun bugün sucuk yarın öbür gün başka şeylere meyil eder.
Sizi Banlatacak kadar agir bir yorum yaptigimi dusunmuyorum. Her fikre saygili olmaniz lazim buraya konu actiysaniz. Cocugu kirip dokecek bi durum yok sucugu alirken onu gormemissiniz dahi. Gordugumuz seye dahi emin olmak icin sahit gerekirken bu nasi bi on yargidir anlamadim.Polemiğe girip banlanmak istemiyorum. Bu tarz yorumlardan çekindiğim için buraya konu açmakta kararsız kaldım. İlk mesajı da giden gitsin yazdım.
Benim buradaki konu açmamdaki sebep 13 yaşındaki bir çocuğun bu davranışları yapması ve çocuğa karşı kırmadan dökmeden nasıl bir yol izlemem gerektiğini öğrenmekti.
Dediğiniz gibi ben de yapayım güzellikleBenim evimde bir doabımda atıştırmalık olur çocuklar için. Yeğenlerim bilir ve bakarlar sevdikleri birşey olursa izin isterler. Ben de yemeklerini yemişlerse izin veririm. Siz de boyle bir düzen oluşturabilirsiniz. Ayrıca yeğen bu birşeyler arıyor demek. Çocuklar seviyor çikolata cips bana normal geldi. Sucuğu o almamıştır bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?