Ben de hep sizin gibi yaklaştım bu tarz yani çocuktur aklı, gözü kalmasın ama artık belli bir sınır var ve yaş faktörüHee yatılı kalıyor. Böyle erken saatte cips birşeyler yiyorsa annesine söyleyin uyaracaksa o uyarsın. Bence sorun yok diye de belirtin. Sağlıksız olduğu için söylüyorum deyin. Sucuğu bilemedim. Yani çantasına koysa kokar annesi görür. Çocuk işte.
Şöyle, eşya kaybolması durumu açıklanabilir bir şey.Evet haftasonu kursları oluyor kalıyorlar. Zaten giden gitsin umrumda değil. Amacım çocuğun garip davranışlarını düzeltmek için neler yapabiliriz onu soruyorum
İşte bunu söyleyin görümcenize gösterin resimleri asıl bunlar sorun.Hanımlar yorumlarınız için teşekkür ederim.
Hatta bir seferinde benim eski telimi kızıma vermiştim video izlesin diye. Ortalıkta kalmış. 1~2 gün sonra galeriye bir baktım sabah 6 da eşimle benim uyurkenki fotoğrafım. Bu tarz durumlar da oldu
Sorun alması değil izinsiz alip götürmesi. bu doğru bir davranış değil ve dürüst bir insan yetişmesi için bu davranışın düzeltilmesi gerekir. Konu sahibinin derdi yemesi değil. Neden hemen olumsuz yorum yapiyorsunuz. Evet çocuk canı çekmiş olabilir aslında yapılacak birşey de yok kırmamak gerekir tabi ama suç değilse bile doğru bir davranış da değildir bunu kabul etmek lazimBuraya konu acmaniz bile ne kadar ayip, 13 yasinda henuz cok kucuk feda olsun diyeceginize, cipsi hangi cocuk gorse alir yer bunun bile lafini etmeniz...
Arayin gorumcenizi bi daha size gelmesinler. Boyle dusuncelere sahip oldugunuzu bilse zaten adim atmaz en azindan net olursunuz.
58. Kez ve son kez yaziyorum konu sahibi dolabi acarkeb sucugu alirken GORMEMIS. BU DURUMDA YAPTIGI SEY "IFTIRA" oluyor. Kimsenin hosuna gtsin diye yorum yapmiyorum objektif bakiyorum olaya.Bence konu sahibi cipsin falan lafını etmemiş hemen hazırsınız ne kadar ayıp falan diye normalmi sizce kocaman çocuğun dolap karıştırması bu öğretilmesi gereken bı davranis. Tabiki çocuktur gözü kalabilir ama evime geldiklerinde herşeyi yapiyirum maddi yardım ediyoruz demiş daha ne yapsın ??? Gez çocuğum bütün odaları ne istiyorsan beğen al mi desin kadın ???
Hırsızlık ne zamandan beri iyi bir davranış oldu?Buraya konu acmaniz bile ne kadar ayip, 13 yasinda henuz cok kucuk feda olsun diyeceginize, cipsi hangi cocuk gorse alir yer bunun bile lafini etmeniz...
Arayin gorumcenizi bi daha size gelmesinler. Boyle dusuncelere sahip oldugunuzu bilse zaten adim atmaz en azindan net olursunuz.
Bu hic normal değil. Şimdi belki tepki çekeceğim ama sizin de bir çocuğunuz var. Onun güvenliğine dikkat ediyor musunuz. Ortada meraklı hormonları ile yönetilen söz dinlemez bir ergen var.Hanımlar yorumlarınız için teşekkür ederim.
Hatta bir seferinde benim eski telimi kızıma vermiştim video izlesin diye. Ortalıkta kalmış. 1~2 gün sonra galeriye bir baktım sabah 6 da eşimle benim uyurkenki fotoğrafım. Bu tarz durumlar da oldu
Ama bu hırsızlık değil yapmayın Allah aşkına.Hırsızlık ne zamandan beri iyi bir davranış oldu?
Fakirlik hırsızlık sebebi değildir
Sucuğu çocuğun aldığını görmüş gibisiniz? Cips için mi hırsız diyorsunuz yoksa?Hırsızlık ne zamandan beri iyi bir davranış oldu?
Fakirlik hırsızlık sebebi değildir
Ben bu yaşta sucuğu hala çiğ daha çok severimeve getirse annesi bu nerden geldi diye sorar, çiğ çiğ de oturup yememiştir herhalde
onun aldığına eminmisiniz,
yani siz veya eşin bişeye kullanmış olabilirsiniz unutmuş olabilirsiniz
bilemedim
sucuk sonuçta çok önemli bişey değil ama 13 yaşında bir çocuğun böyle bir eğilimi var ise ortalıkta para, takı gibi şeyler bırakmak sakıncalı olabilir
Ben bu yaşta sucuğu hala çiğ daha çok severimeve getirse annesi bu nerden geldi diye sorar, çiğ çiğ de oturup yememiştir herhalde
onun aldığına eminmisiniz,
yani siz veya eşin bişeye kullanmış olabilirsiniz unutmuş olabilirsiniz
bilemedim
sucuk sonuçta çok önemli bişey değil ama 13 yaşında bir çocuğun böyle bir eğilimi var ise ortalıkta para, takı gibi şeyler bırakmak sakıncalı olabilir
Ben deBen bu yaşta sucuğu hala çiğ daha çok severim
İyi de çocuğun yaptığı izinle değil, çalmış resmen. Nasıl hoşgörülü oluyorsunuz? Bugün sucuk çalan yarın kasa hırsızlığı bile yapar.Buraya konu acmaniz bile ne kadar ayip, 13 yasinda henuz cok kucuk feda olsun diyeceginize, cipsi hangi cocuk gorse alir yer bunun bile lafini etmeniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?