- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
Evet genelde bizde olduklarında ben 8de uyanmışsam çocuklar çoktan kalkmış oluyor. O laydan sonra hep tedirginlik. Aile içinde anlattım uyardılar sonra ne oldu bilmiyorumyasla alakasi yok da benim 26 aylik oglum video da cekiyorAma saat supheli tabi .Allah yardimcinz olsun ins gecici biseydir de duzelir cocuk.Once bi esinizle paylasin durumu bakin ne diyecek.
Desin benim amacım yanlış davranışa vesile olmamEve götürdüyse anne o sucuğu görmüştür acaba ona yengem verdi demiş olabilir mi?
Böyle seylerin küçüğü büyüğü olmaz bugun ufak seylerı izinsiz alan yarın daha büyüğüne kalkışır. 13 yaşında kocaman ergenliğe girmiş cocuğun bunun yanlış olduğunu bilmeyecek kadar küçük olduğunu söyleyemeyiz. Hele alsın neolacak tarzı yaklaşım iyilik değil kötülüktür cocuga. Dur demek uyarmak lazım.Buraya konu acmaniz bile ne kadar ayip, 13 yasinda henuz cok kucuk feda olsun diyeceginize, cipsi hangi cocuk gorse alir yer bunun bile lafini etmeniz...
Arayin gorumcenizi bi daha size gelmesinler. Boyle dusuncelere sahip oldugunuzu bilse zaten adim atmaz en azindan net olursunuz.
Almayın evinize mecbur musunuz? İyi bir çocuk değil belli ki 13 yaşına kadar alacağı terbiyeyi alması lazımdıBu olay mart ayında oldu yani 3,5 yaşındaydı kızım ve kızım o saatte uyanmaz. Bir de erkek yatıp sabahın köründe kalkıyor görümcemin oğlu. Sabah kursa gidecekleri için
Siz neden vebal alacaksınız ki, anlayamadım.İşte ben bundan korkuyorum ve vebal almak istemiyorum. Zamanında bunun önüne geçmedik diye
58. Kez ve son kez yaziyorum konu sahibi dolabi acarkeb sucugu alirken GORMEMIS. BU DURUMDA YAPTIGI SEY "IFTIRA" oluyor. Kimsenin hosuna gtsin diye yorum yapmiyorum objektif bakiyorum olaya.
Çok boş yorum yapmissin senin oglun baskasinin evinden gizlice sucuk alsa ne olur tepkin 13 yasinda cocuk değil ki resmen hırsızlığa giriyorBuraya konu acmaniz bile ne kadar ayip, 13 yasinda henuz cok kucuk feda olsun diyeceginize, cipsi hangi cocuk gorse alir yer bunun bile lafini etmeniz...
Arayin gorumcenizi bi daha size gelmesinler. Boyle dusuncelere sahip oldugunuzu bilse zaten adim atmaz en azindan net olursunuz.
su dunyada kac kısı hırsızlık anında suc ustu yakalıyor kı zaten ? :)Sucugu aldigini konu sahibi gormemis dahi, siz kimi neyse sucluyorsunuz o dahi mechul. Cips desen şu yasimda yengemin masasinda cips gorsem alir yerim kaldi ki 13 yaş cocugy hayli hayli yer. Yani asla boyle seyleri umruna almayan neyi varsa herkesle paylasan biriyim, esyalarim da zaman zaman kaybolur ama asla birini suclamak aklima gelmez,kim bilir nerde unuttum derim.
İzin almasın demiyorum benim yeğenler alıyor zira takip ediyorum abur cuburlarını. Ama kendi açar alır gayet normal. Hatta bakar teyze hiç atıştırmalığımız kalmamış der... Kendi çocuğum gibi. Hiç çocuğunuz açıp cips almıyor mu dolaptan? Hırsız falan abartı değil mi? Bilemiyorum benim fikrim böyle.Yeğen yabancı değil doğru ama yine de izin almalı. Oğlum 4.5 yaşında amcasının evinde atıştırmalıklar Nerde bilir. Bir ara açıp almaya çalışıyordu, eltim yabancı değiliz alabilir dedi ama bu alışkanlık haline dönüşebilir. Normal bir davranış haline getirebilir. İzin almadan hiç bir şey almamasını söyledim. Bir daha yapmadı.
Geçen gün de kendi annemler de süt gördü kakaolu ben alabilirsin dediğim halde gidip babama sordu. O al demeden almadı.
Bunu anne, baba öğretmeli.
Zaten çocuk onu hırsızlık olarak algılamıyordur ki. Sizin bahsettiğiniz olay hırsızlıkta değilİzin almasın demiyorum benim yeğenler alıyor zira takip ediyorum abur cuburlarını. Ama kendi açar alır gayet normal. Hatta bakar teyze hiç atıştırmalığımız kalmamış der... Kendi çocuğum gibi. Hiç çocuğunuz açıp cips almıyor mu dolaptan? Hırsız falan abartı değil mi? Bilemiyorum benim fikrim böyle.
Can sıkıntısından değil, çalacak birşeyler aramak için dolanıyor evin içinde. Ayrıca sucugu da resmen çalıp çantasına koyup çiğ çiğ yemiş annesinin haberi bile yoktur, siz söyleyin annesine. Mutfağı bütün odaları kilitleyinSırt çantası var. Ertesi gün okula gideceği için. Biz oturma odası dayız misal hepberaber. O evin içi de dolanıyor can sıkıntısından
O sizin görüşünüz. Dayısı da olsa kendi evi değil sonuçta. Sadece yiyecek de aramıyormuş üstelik. Genel anlamda dolapları karıştırıyormuş. Yarın öbür gün altın, para da alıp götürsün o zaman. Ya da özel (iç giyim, prezervatif, ilaç) gibi şeylerle karşılaşsın. Hiç hoş değil açıkcası.Başkasının evi değil ki dayısı ve yengesi. Ne arıyorsun tatlım söyle ben vereyim diyebilir konu sahibi. Benim yeğenlerim buzdolabı ve atıştırmalık dolabını açabilirler bunda ne var ki? Sadece yeme sınırları var mideleri bozulmasın, iştahları kesilmesin diye. Kendi evleri gibi yani.
Tabi ki benim Görüşüm. Buzdolabı ve atıştırmalık dolabı dedim . Dolaplar mutfak dolapları. Yatak odası dolabından çekmecelerden bahsedilmedi. Neyse bunları çocuğum da yapabilir. Uyarır öğretirim. Benim için ha çocuğum ha yeğenim. Herkesin düşüncesine saygılıyım daha öncede söyledim. Ben böyleyim. Kimse böyle olmalı demedim.O sizin görüşünüz. Dayısı da olsa kendi evi değil sonuçta. Sadece yiyecek de aramıyormuş üstelik. Genel anlamda dolapları karıştırıyormuş. Yarın öbür gün altın, para da alıp götürsün o zaman. Ya da özel (iç giyim, prezervatif, ilaç) gibi şeylerle karşılaşsın. Hiç hoş değil açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?