Ben endiselensem gelip burda dedikodusunu yapana kadar gider annesiyle konusurm. Cocugu hirsizlik,rontgencilik ve bomba yapimi gibi 3 ayri suctan yargiladi kendisi. Bu kadar kendince sucu olan 13 yasindaki cocugu gidip polise veremeyecigne gore yada kendisi yargi dagitamayacagina gore yapilacak tek sey annesiyle konusmaktir. Ki ben konunun fake oldugunu dusunuyorum o da ayri bi mevzu tabi. Sizi severim yorumunuzu dikkate alirim genelde yoksa kimseye cevap yazmayacaktim bu konuda artiksu dunyada kac kısı hırsızlık anında suc ustu yakalıyor kı zaten ? :)
evınızde olan sey bellıdır eksılıp eksılmedıgını bırı gelıp gıttıkten sonra bır eksıklık varsa neden olabılecegını bılırsınız
neden sucugu yedı demıyor her geldıgınde evı kurcalıyor karıstırıyor bırkac kere de eksıklık gordum cıps gıbı sucuk gıbı dıyor
yanı cocuk ıstese yok yeme mı dıyecek kı
sız tamamen yanlıs anladınız konu sahıbını kım olursa olsun kardesım annem babam bıle olsa evıme gırıp cıktıgında bırseyler eksılıyorsa odalarım kurcalanıyorsa bende rahatsız olurum burda mevzu gızlı saklı ıs yapılmak ıstenmesı cunku. yoksa 1 sucukla konu sahıbı ıflas etmıs 3 ay ac kalmıs degıl sakındıgı sucuk degıl endıselendıgı cocugun benımsemıs oldugu yanlıs davranıs
Kibar birisiniz sevdim siziHayır başka bir şey yok ahsen hanım. Olursa da yine yazarım
Durumun vehametini anlayın diye yazıyorum. Bilgi edinme hakkımı kullanıyorum
bazı anneler cocuguyla alakalı boyle bırsey soylendıgınde cok cok kotu tepkıler verıyorBen endiselensem gelip burda dedikodusunu yapana kadar gider annesiyle konusurm. Cocugu hirsizlik,rontgencilik ve bimba yapimi gibi 3 ayri suctan yargiladi kendisi. Bu kadar kendince sucu olan 13 yasindaki cocugu gidip polise veremeyecigne gore yada kendisi yaegi dagitamayacagina gore yapilacak tek sey annesiyle konusmaktir. Ki ben konunun fake oldugunu dusunuyorum o da ayri bi mevzu tabi. Sizi severim yorumunuzu dikkate alirim genelde yoksa kimseye cevap yazmayacaktim bu konuda artik
Evet konu sahibi naif bir hanım gibi. Her türlü yorumu hoş karşıladı.Kibar birisiniz sevdim sizi
Yorumun boşluguna doluluguna karar veren mercii de burdaymis. Hosgeldiniz. Konu sahibiyle gayet medenice hakaretsiz konusabildik biz size ne oluyor da bu kadar sinirlendiniz, tuhaf.Çok boş yorum yapmissin senin oglun baskasinin evinden gizlice sucuk alsa ne olur tepkin 13 yasinda cocuk değil ki resmen hırsızlığa giriyor
Konu sahibi disinda herkes atarlandi bana bi konu sahibi gayet nazikti. Herkes konu sahibinden daha cok sinirlendi cocugaEvet konu sahibi naif bir hanım gibi. Her türlü yorumu hoş karşıladı.
Vallahi benim evimde herkes buzdolabını açıp istediğini yiyebilir , tüm kuzenlerimin çocukları abur cubur çekmecimizi bilirler ve canınız ne istiyorsa alın yiyin dediğim halde gerçi hep sorarlar teyze alabilir miyiz diye - o yüzden bana tuhaf gelmiyor - yediyse tabi - alıp götürmek farklı bir şey - ama ben kendi oğluma başkasının evinde hiçbir şeyi izinsiz almasına izin vermiyorum anneannesi dahil buna :) Ama yatak odama filan girip karıştırsalar bozulurum bende yani mutfak serbest bölgeYa benim bu sucuk konusunda gözlerim doldu. Aldı ise canı çok mu çekti acaba diye. Olay gerçekse tabi ki yanlış ama sucuk yani
Hırsızlığı mı abartmayayım? Memleket ne hale geldi??abartmayin:)
Olay sizce cips olayo mı? Konu sahıbı gorduyse canı cekmıstır yesın dıyor. 13 yaş ve cocuk hırsızlık egılımınde olabılır. Ayrıca herkesı genelleyemezsınız. Hangı cocuk olsa alır demenız cok yanlıs. Oglum daha kucuk ama kendımden ornek vereyım. Bız kucukken degıl cips baklava, pasta görsek almazdık alamazdık. Bu annenın ona verdıgı terbıye ve gorgu kurallarıyla alakalı. Baskasınds her ne olursa olsun ızınsız alınmaz. Ha cok canımız cektıyse bıraz alabılır mıyım ondan dıye sorardık.Buraya konu acmaniz bile ne kadar ayip, 13 yasinda henuz cok kucuk feda olsun diyeceginize, cipsi hangi cocuk gorse alir yer bunun bile lafini etmeniz...
Arayin gorumcenizi bi daha size gelmesinler. Boyle dusuncelere sahip oldugunuzu bilse zaten adim atmaz en azindan net olursunuz.
gozunle mi gordunHırsızlığı mı abartmayayım? Memleket ne hale geldi??
orasi oylede bu durumu cok abartilar yok gaspci yok hirsiz rongrnci 13 tasinda bir erkek cocuk akli su gibidir baci:)Olay sizce cips olayo mı? Konu sahıbı gorduyse canı cekmıstır yesın dıyor. 13 yaş ve cocuk hırsızlık egılımınde olabılır. Ayrıca herkesı genelleyemezsınız. Hangı cocuk olsa alır demenız cok yanlıs. Oglum daha kucuk ama kendımden ornek vereyım. Bız kucukken degıl cips baklava, pasta görsek almazdık alamazdık. Bu annenın ona verdıgı terbıye ve gorgu kurallarıyla alakalı. Baskasınds her ne olursa olsun ızınsız alınmaz. Ha cok canımız cektıyse bıraz alabılır mıyım ondan dıye sorardık.
Tabı kı canım zaten yenılen ıcılenı ben bı kenara bırakırım uyurken foto cekmesıne yogunlasırım. Bunu hala cocukca dur dayımla yengemı cekeyımde komıklık olsun dıye cekmemısıtr herhalde yaş 8degıl 13orasi oylede bu durumu cok abartilar yok gaspci yok hirsiz rongrnci 13 tasinda bir erkek cocuk akli su gibidir baci:)
İşte doğrudur ya çocuktur demesi gerekir. Oğlumla konusurum görmedim ama hay allah falan derdım ben. Bır cocuk ıcın asla yapmaz demek cok sacma ya. Nasıl bıyere mısafırlıge gıdıldıgınde benım cocugum yemez dedıkten 45sn sonra cocuk onu kıtlıktan cıkmıscasına ısteyıp yıyıyorsa bu da onunla eşdeğerbazı anneler cocuguyla alakalı boyle bırsey soylendıgınde cok cok kotu tepkıler verıyor
benım bır akrabamın cocugu kızıma sureklı vuruyordu cimcikleyıp sacını cekıp oyuncaklarını kırıyordu
bırgun dayanamadım soyledım kadına ve bana dedıgı su oldu
cok abartıyorsun benım oglum asla oyle bırsey yapmaz bu soyledıgıne ınanmıyorum bence benım oglum var senın kızın benımkı oglan oldugundan kıskanıyorsun oldudusunebılıyor musun bende hah dedım sımdı cocugunun neden boyle oldugu anlasıldı haklısın dedım kendısıne
konuyu dedıkodu olarak acmamıs ya , ozaman burda acılan konuların hepsı dedıkodu :) ne yapmalıyım demıs
benı sevdıgınızı bılıyorum burda cok begenılesırız bende sızın fıkırlerınızı begenırım oyuzden yanlıs anladıgınızı dusundum :)
Konu sahibi aslında sucuğun derdinde değil , o yaşta bir çocuğun kötü bir alışkanlık geliştirmesinden rahatsız ve yanlış anlayacak diye görümcesine de söyleyemiyor bence. Bugün sucuk çalan yarın Allah korusun başka şeyler de çalabilir değil mi???Düşünsenize böyle bir misafir evinize gelirse siz rahat edebilir misiniz? Konu sahibi bence çocuğu uyarın ve farkında olduğunuzu hissettirin..Buraya konu acmaniz bile ne kadar ayip, 13 yasinda henuz cok kucuk feda olsun diyeceginize, cipsi hangi cocuk gorse alir yer bunun bile lafini etmeniz...
Arayin gorumcenizi bi daha size gelmesinler. Boyle dusuncelere sahip oldugunuzu bilse zaten adim atmaz en azindan net olursunuz.
Bazı üyeler o yaştaki cocuk ıcın bıle 'aman dayısıyla yengesını komiklık olsun dıye cekmıs ne var bunda' kafasına bıle gırmısler yanı. Görebılıyorum burdan. Kendılerıne olsa aynı tepkıyı verebılecekler mı acabaKonu sahibi aslında sucuğun derdinde değil , o yaşta bir çocuğun kötü bir alışkanlık geliştirmesinden rahatsız ve yanlış anlayacak diye görümcesine de söyleyemiyor bence. Bugün sucuk çalan yarın Allah korusun başka şeyler de çalabilir değil mi???Düşünsenize böyle bir misafir evinize gelirse siz rahat edebilir misiniz? Konu sahibi bence çocuğu uyarın ve farkında olduğunuzu hissettirin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?