gorumce oldugumu iliklerime kadar hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorumu okurken kahkaha attım. Filmlerde çocukları unutup yola çıkan çocukları unuttuğunu yolda farkeden anne babalar varya. Öyle bir sahne canlandı gözümde. Abinde de iş yoksa salla gitsin

ALlah yardımcın olsun kötü olmak kolaydır herkes kötü olur sen iyi ol

Valla senin gelin ne gelinmis. Ay ne fena fesat. Bizim gelinini beğenmeyen şu fena kaynanalara bu gelinlerden lazım bir tane. :) yapacağın şey ise bilemedim. Muhattap olma. Madem baban da senin arkanda. Yani ne yapacaksın. Ne satas ne de satasmasina müsaade et.

Aaa bir de bize tripli derler
Görümcelerime ibret-i alem diye okutasım geldi. Yengenizin içinde gelin değil canavar varmış. Çok bilendim kendisine; şöyle bir multilingual evirip çevirmek isterdim

Sabrınıza hayran kaldım yalnız. Sırf abinizin şuursuzluğu bile babanıza söylemeniz için yeter. Neyin şımarıklığını yapıyorlar böyle?
Hele o hastalık dönemindeki yaptıklarına değinmiyorum bile.

E zorla gorumce moduna sokmuşlar hic umursama valla dise dis hatirliyorum hastaliginda yapilandan ne kadar uzuldugunu kendisi nem kapacak bulut ariyorsa daha cok bulur. 3 kayinli 5 gorumceli 2 eltili ve haci dede nine kpli bir eve gelin gitseymis bu tripler neyse de... ayrica ne guzel cocuklar bilingual yetisecekse turkceyi de duymalari gerekir sonuçta

Şimdi tanıdık üye olduğu için 333 tane beğenmedim alacağım ama "yanılmıyorsam yeğenlerim 5 ve 3 yaşındalar " ne demek ya. Ben yeğenlerimin doğum tarihini geçtim doğdukları saate kadar bilirim, kendimi övmek için demiyorum olması gereken bu bence diyorum garip geldi orası. Yaşlarına bile emin olmadigim yeğenlerimi benle görusturmuyorlarsa da çok da umurumda olmaz ben nasıl teyzeyim ki de derim yani. Önün dışında gelin fesat orası belli.

Multilingua mı neyse o ne? Biri aydınlatsa keşke. Daha önce yazıldı mı mesajları okumadım. İlk mesajı okudum aklımda Bi tek bu kaldı multilinguaa

Sende sorun yok görümceklik bir işde yapmadığına göre rahat ol reis.

Türk köylü kızının b.kunu yesin. Afedersiniz rus olunca çok iyi bir şey mi bekliyosunuz. Kaç tane tanıdım hepsi fesat soğuk nevaleler

Çok şaşırdım, başka bir kültürden birinin bu davranislarina.Ruslarda da demekki böyle halller sergilenebiliyormuş.Kanser hastalığını atlatmaniza sevindim hamd olsun bitmiş.Guzel günler sizinle olsun

Bir görümce tarafı tutacağım hiç aklıma gelmezdi sen haklısın sakın özür falan da dileme insanın babası olacak cümlenin verdiği yetkiyle babana şikâyet et bunları

Anlat anlat. Herkes duysun yengenin kezbanlığını, abinin basiretsizliğini. Sen anlatmazsan onlar kendilerine göre anlatırlar.

Sorsan abin Türk kızlarla yapmamıştır, bizimkiler Kezban dır, kendini beğenmiştir, görgüsüzdür, ukaladır. Ama Rus yapınca baştacı oluyor. Sorun bu değil zaten. Totosu güzel olsun yeter.

Az buçuk birşeyler öğrenmiş sonuna kadar basar havasını kezbo. Madem çocuğu multilingual yetiştiriyor, Türkçe de öğrensin çocuk, Türkçe dil değil mi?

Yengen ezik ruhlu, kompleksleri var. Normal değil o kadın. Seni sessiz bulmuş, pasif görmüş. Sana gücü yetmiş, komplekslerini senin üstünden bastırmaya çalışıyor. Hoş laftan anlamazlar, çata çat cevabını vereceksin, o seni bozmaya çalışırken sen onu bozacaksın.

Demekki ırkı falan farketmiyor. Her milletten kadın tipik Türk kadını olabiliyormuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…