- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.287
- 598
- Konu Sahibi sassyassyy
-
Çıksın o tatsızlık. Neden her canları istediğinde canını sıkabilsinler?ya ciddiye almiyorum tamam mi boyle konusurken falan bu sefer de diyor ki yassy her seyle dalga geciyor. ya hajshsjshsjs dalga gecmesem sana nasil tahammul edeyim kadin
babama anlatsam tatsizlik cikabilir ya. abimle babam sunun surasinda 3 belki 4 yildir gorusuyorlar oncesinde kuslerdi. ama tabi yengenin babamdan firca yerkenki halini de merak etmiyor degilim ahsjshjssh
aynen oyle. simdi de ben cocuklarina yaklasmiyorum o beni sucluyor yassy bizi istemiyor diye.
Ya konu sahibinin eski konusu vardı bu yenge hanım konu sahibi kanser tedavisi görürken bulaşıcı bir hastalık gibi çocukları sevmesine bozuluyordu. Bu kadın bana sırf bu sebebten bile bana çok çok itici geliyor cahil cühela.Yengeniz kesinlikle haksız.Ama bu durum maalesef sizi aklamıyor :) Yazlık olayında sanırım ben de biraz bozulurdum yengenizin yerinde olsaydım.Kusurum olursa affola ancak sanki siz de biraz yengenizin açığını arıyor gibisiniz.
Şu üniversite mevzusuna gelince abinizle bakışıp gülmeleri olayı önceden kendi aralarında konuşmalarını düşündürttü ki tahminimce siz de böyle düşünüyorsunuz.Burada daha çok hatalı olan abiniz.
Baba konusundaki tepkiniz biraz ağır geldi bana.Akademik bilginiz,meslek hayatınızın kalitesinden çok daha zekice oturtabilirdiniz yengenizi yerine.
Umarım karşılıklı olarak düzeltip mutlu olursunuz.Sevgiler
Cümle cümle aklımdan geçenlerÖyle bi yazmışsınız ki gülmekten ciddileşemedim
Kadın rus değil bildiğin bizim köylü türk kızı. Sallamayın bence kadın size babanızın evinde hadsizlik yapıyorsa babanıza neden gitmek istemediğinizi söyleyin biraz fırça yesinler de hadlerini bilsinler.
Ayyiiiiiķkkk ergen konusmalari
Şimdi tanıdık üye olduğu için 333 tane beğenmedim alacağım ama "yanılmıyorsam yeğenlerim 5 ve 3 yaşındalar " ne demek ya. Ben yeğenlerimin doğum tarihini geçtim doğdukları saate kadar bilirim, kendimi övmek için demiyorum olması gereken bu bence diyorum garip geldi orası. Yaşlarına bile emin olmadigim yeğenlerimi benle görusturmuyorlarsa da çok da umurumda olmaz ben nasıl teyzeyim ki de derim yani. Önün dışında gelin fesat orası belli.
ben ne görümceyim ne de görümcem var. tamamen objektifim ikinizde birbirinizi kıskanıyorsunuz.
gerçekten öyle... benim de abilerimden biri rus biriyle evli.ben herkesle geçinen bir tip olduğumdan bir sorunum yok ama diğer abimin eşiyle kavgalar ettiler, görüşmüyorlar. Aynı şekilde ben de olayları büyütüp trip atan biri olsaydım kesin biz de küs olurdukÖncelikle herkes kafasında beliren Rus imajını silsin
Abileri yada kuzenleri Rusla evli olan arkadaşlarım o gelinlerden bahsettiklerinde cok şaşırmıştım. Hatta tripli sürekli açık arıyan bizim Türk kadınları onların yanında melek kalır belki de. Yengeniz de arkadaşlarımın anlattığı modelden tam. Sizi ya kıskanıyor yada sıkıntıdan saracak bir şey arıyordu sizi buldu. Yazlığa giderken çağırabilirdiniz ama sonuçta hoşlanmıyorsun ki çağırmamışsın. Bunu anladığı zaman o da mesafeli durup minimum ölçüde görüşebilirdi senle. Ama o içinde tutmayıp carlamayı seçmiş. Babana söyleyebilirsin ama ortalık karışır babamla abimin arası yine bozulur diye korkuyorsan babana bir şey deme. Onlar gideceği zaman bir bahane bulup gitmezsin anlamaz baban da.
Konuda suçlu olan abin biraz da. Kendi dilinin nasıl çocuklarına öğretilmesine izin vermez? Bence yengen yokken abinle konuşmak için rica et, güzellikle konuş. Yengemle bir sorunum yok ama sende dilimiz konusunda beni demeden bir orta yol bul eşinle diye. Kendisi Rusça ve ingilizce öğretmek istiyorken Türkçe de o çocuklara büyük katkı olur. Almanyada olan bir sürü akrabam var. Kimisi Yunan ve Rus’la evliler. Çocuklar anne babadan Türkçe Rusça yada Yunanca öğreniyor, yaşadıkları ülke nedeniyle Almanca İngilizce zaten öğreniyor etti 4 dil. Yani bu cok büyük bir şans aslında. Yengeniz bizim cahil dediğimiz kesimden gibi, ama eğitim de almış öyle yazmıştınız. Umarım halledersiniz sorunu.
Kıskanmak derken basit seviyede kıskançlıktan bahsetmiyorum aslında. Rakip görmek mi diyeyim alan savaşı mı diyeyim. Haklı haksız kim bilmiyorum, sanırım gelin haddini zaman zaman çok aşmış ama sizi de sessiz sakim kuzucuk olarak görmüyorum. Nasıl bir örnek versem size , 9 ay önce tayin oldum. Yeni bir ortama geldim. Ortamda herkesle aynı seviye ilişki kurdum , zamanla bazılarıyla yakınlaştım. Kimseyle tartışmam yok, gerginliğim yok. Eşim geçen hafta iş yerime geldi herkesle tanıştırdım kadın erkek. akşamına x hanımla aranda ne var dedi ? ne dedim ? sen ondan o da senden hoşlanmıyor dedi. Eşim odada toplamda 15 dk durdu ve hep müdürle sohbet etti ama hissetmiş. sebebini bilmiyorum muhtemelen kadın da bilmiyordur. Muhtemelen kümelerimiz kesişiyor bu da ikimizinde canını sıkıyor. Bahsettiğim şey böyle bişey.eger disaridan ben de onu kiskaniyor gibi gorunuyorsam bu beni uzer hdkdjdkdh
ben onun da beni kiskandigini sanmiyorum acikcasi ya. surekli bana bir laf sokma cabasindadir babanin sirtinda yasiyosun gibisinden. o kendi ayaklari uzerinde durmus yillarca anladigim kadariyla. bilmiyorum tabi insan akli hep farkli calisir
Benim de okurken orası dikkatimi çekti ama hatırladığım konu sahibinin bir arada yaşayan bir ailesi yoktu. Zaten abi ile baba bile 3-4 yıldır görüşüyor sanırım. Bu sebeple abisi zaten yurtdışında, çocuk olduğunda görüşmedikleri dönemde olabilirler, aileye söylememiş olabilir. Yani bize garip geliyor kendi hayatımızla kıyasladığımız için. Sen yeğenlerinin doğum saatini bile bilirsin, ama bir başkası yeğeni olduğunu aylar sonra öğrenir.Şimdi tanıdık üye olduğu için 333 tane beğenmedim alacağım ama "yanılmıyorsam yeğenlerim 5 ve 3 yaşındalar " ne demek ya. Ben yeğenlerimin doğum tarihini geçtim doğdukları saate kadar bilirim, kendimi övmek için demiyorum olması gereken bu bence diyorum garip geldi orası. Yaşlarına bile emin olmadigim yeğenlerimi benle görusturmuyorlarsa da çok da umurumda olmaz ben nasıl teyzeyim ki de derim yani. Önün dışında gelin fesat orası belli.
ciddiye almiyorum normalde. hani bir araya gelmiyoruz ya sosyal medyadan falan engellemek de bana gore degil. nereden ciktiysa su corona yuzunden basima bir de bu yenge belasi cikti.
gorumcelik de bana yakisir ama dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?