- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi semelmelse
kaç kaç kaç bu kız çok fena
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailem sevgilisi ile tanıştı,abim kızın babası hariç ailesiyle görüştü ama henüz bi isteme bi yüzük olayları yokBirde daha sevgililer degil mi bi ciddiyet yok yani
Ya böyle devam eder diye korkuyorum vallahikaç kaç kaç bu kız çok fena
ben de annen konusunda farkli bisey soylemedim.. hos olmamisYa kardeşim daha 14 yaşında :) aklına dahi gelmemiştir öne oturursa alınacağını veya sevgilisi için hoş bi durum olmayacağı . Hadi kardeşimi geçtim kendimi geçtim de anneme yaptığı beni Cidde'n sinirlendirdi ya::/
Sen yuz goz olma bence bu kizla konu hakkinda da konusma abin halletsin.Dedigim gibi tavri bana hos gelmedi yaAilem sevgilisi ile tanıştı,abim kızın babası hariç ailesiyle görüştü ama henüz bi isteme bi yüzük olayları yok
Yorumları okurken hem güldüm hem üzüldüm ya :) ben de henüz aileden olduğunu düşünmüyorum,öyle hissetmiyorum ama abimin üzüldüğünü görünce bi şey demek istemiyorum.aynı şekilde kardeşim veya annem de incitmemek için laf dokundurmaz aksine ikisi Mutlu olsun diye suyuna gidiyoruz hep.
Geçenlerde işe başladı,annem neden "hayırlı olsun"a aramadı diye trip attı hayır biz bi şekilde hoş karşılarız da olan abime oluyo,üzülen,sinirlenen hep obenim endişem o yönde zaten.dediğiniz gibi abime bu konuda ayrıl vs asla diyemeyiz,ima dahi edemeyiz.ama ısınamadıgımızın o da farkında
. Acaba diyorum ben mi çok düşüncesizim,biz mi kırıcı davranıyoruz?
Evlenirlerse bu hep böyle giderse,abim üzülürse diye çok endişeleniyorum![]()
Güldüm vallahi :)Müstakbel yenge sıkı bir KK takipçisi bana kalırsa. Zira kendini ezdirmeme(!) harekatına başlamış, her şeye hazırlıklı. :)
Kıyas da var, ımm tadından yenmez.
Yanına gitmeden önce papatya çayı falan için, hiç değilse sinirleriniz yıpranmaz.
Ay umarım bizde öyle şeyler olmaz ya korkuyorum vallahiBen de görümce olmak istemiyordum hatta gelin senelerdir görümce değil kardeş derdi ( ben de öyle düşünürdüm).
Ama senelerin birikmişliği ile ya kötü görümce olacaktım yada görüşmeyi kesecektim.
Ben kestim attım artık tlflarına cevap bile vermiyorum müsait değilim canım kusura bakma diye msj atıyorum. Umrumda değil artık
Aay :) teşekkür ederimUyyyy kolay gelsin size
Abim istese benden rica ederdi bu konularda anlayışlı olduğumu bilir , dolduruş değil de abim çok iyi anlaşamıyoruz diye üzülüyor istiyor ki sevgilisiyle ben yakın arkadaş olayım beraber eğlenelim kız da benden bi yaş büyük zaten ama çok farklıyız :/Belki abin kız arkadaşının yanında oturmasını istedi,
eğer abin ilk başta bu durumu sorun etmeyip sonradan morali bozuk veya trip atıyorsa demek ki kız
dolduruşa getirmiştir,bir koltuk için trip attıran neler yapmaz ki.
Bazen elektrik olmayınca olmuyor canım ya sevmiyorsanız da saygı duyun o da size duysun,bir de şimdi bir şeyleri görünce her şey gözünüze batmaya başlar,kızın davranışlarında yanlış aramamaya çalışın abinin sevgilisi belki de eşi olacak onun acısından bakmaya calış ,abin herkes mutlu olsun istiyordur.Abim istese benden rica ederdi bu konularda anlayışlı olduğumu bilir , dolduruş değil de abim çok iyi anlaşamıyoruz diye üzülüyor istiyor ki sevgilisiyle ben yakın arkadaş olayım beraber eğlenelim kız da benden bi yaş büyük zaten ama çok farklıyız :/
Ayy çokta kibar bir aileye benziyorsunuz üzüldüm valla. Abinizin karısı sanki ne alaka yani, hareketleri abes bence. Zırt pırt szden birilerini şikayet etmesi de itici.merhabalar :)
Benden üç yaş büyük bi abim var,çok iyi anlaşırız,hem abim hem en yakın arkadaşımdır . İki yıldır bi ilişkisi var , birbirilerini seviyorlar ciddi düşünüyorlar,babam annem kız ile tanıştı ama henüz aileler tanışmadı bi resmiyet yok yani.
Bu haftasonu üni den memlekete döndüm , dün uyandığımda abim dışarıdaydı telefonla aradım "bu akşam ailecek yemeğe çıkalım mı ?" Dedim.tamam dedi.akşamüstü eve geldi morali bozuk.sevgilisi ben sizin aileden değil miyim neden beni çağırmadı demiş.ne diyeceğimi bilemedim o an aklıma da gelmedi doğrusu abime de öyle dedim.
Geçenlerde de kızkardeşim abim sevgilisi gezmeye çıkmışlar . Kızkardeşim arabanın ön koltuğuna oturmuş , gezmece dönüşü abimin yine morali bozukmuş,o ön koltuk benim neden kardeşin oturdu diye trio atmış sevgilisi . Hani kardeşim de üstünlük için filan yapmamıştır kesinlikle aklına yüreğine dahi gelmez öyle şeyler,tamamen alışkanlıktan binmiştir öne.bu hafta öğrendim ki anneme de yapmış aynısını :) şimdi beraber bi yere gidecek olsak ön koltuğu ona ayırıyoruz :) hayır koltuk muhabbetini de ilk defa onda duydum,ilginç geliyor sanki bi önemi varmış gibi .
Biraz uzattım,buraya kadar geldiyseniz teşekkür ederim :)
ufak tefek olaylar diyip geçiştirmeye çalışıyorum ama bu davranışlar,tripler sinirimi bozuyor doğrusu,hoşlanmıyorum . Görümcelik de yapmak istemiyorumbu alınganlıklar normal mi sizce ?