• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Görümce" olmak istemiyorum

Ya kardeşim daha 14 yaşında :) aklına dahi gelmemiştir öne oturursa alınacağını veya sevgilisi için hoş bi durum olmayacağı . Hadi kardeşimi geçtim kendimi geçtim de anneme yaptığı beni Cidde'n sinirlendirdi ya::/
ben de annen konusunda farkli bisey soylemedim.. hos olmamis

Yorumları okurken hem güldüm hem üzüldüm ya :) ben de henüz aileden olduğunu düşünmüyorum,öyle hissetmiyorum ama abimin üzüldüğünü görünce bi şey demek istemiyorum.aynı şekilde kardeşim veya annem de incitmemek için laf dokundurmaz aksine ikisi Mutlu olsun diye suyuna gidiyoruz hep.
Geçenlerde işe başladı,annem neden "hayırlı olsun"a aramadı diye trip attı hayır biz bi şekilde hoş karşılarız da olan abime oluyo,üzülen,sinirlenen hep o :KK43: benim endişem o yönde zaten.dediğiniz gibi abime bu konuda ayrıl vs asla diyemeyiz,ima dahi edemeyiz.ama ısınamadıgımızın o da farkında
. Acaba diyorum ben mi çok düşüncesizim,biz mi kırıcı davranıyoruz?
Evlenirlerse bu hep böyle giderse,abim üzülürse diye çok endişeleniyorum :KK43:

Bu kiz'a bir dur denilmesi lazim. Abin mutlu olacak diye annesi ve kizkardesi ezilemez! Annende artik sert tepki versin. Onun daha aileye girmedigini ve hali ile her bir mok icin aramak zorunda kalmadigini söylesin. Ve bu kiz ile irtibati kesin taa ki gercekten isteme söz olana kadar.

Simdi önünü kesmezseniz bu kiz sizi yolluncak kaz olarak görür bide. Adet adet diye tutturup sizi iflas ettirir. Sanki fol yok yumurta yokken görüsmek varmis adetlerde :KK14:

Valla kiz'a acaip gicik oldum. Dedigim gibi sakin suyuna gitmeyin. Cizginizi gösterin ve uzak durun.

Şimdiden böyleyse size de düşman eder abinizi.. Görünen köy klavuz istemez. Ailenizi ezdirmeyin. Birinin durdurması lazim. Alttan almayın.Abiniz hakkında hayırlısı olur İnsAllah..

Müstakbel yenge sıkı bir KK takipçisi bana kalırsa. Zira kendini ezdirmeme(!) harekatına başlamış, her şeye hazırlıklı. :)
Kıyas da var, ımm tadından yenmez.
Yanına gitmeden önce papatya çayı falan için, hiç değilse sinirleriniz yıpranmaz.

Ben de görümce olmak istemiyordum hatta gelin senelerdir görümce değil kardeş derdi ( ben de öyle düşünürdüm).
Ama senelerin birikmişliği ile ya kötü görümce olacaktım yada görüşmeyi kesecektim.
Ben kestim attım artık tlflarına cevap bile vermiyorum müsait değilim canım kusura bakma diye msj atıyorum. Umrumda değil artık

Müstakbel yenge sıkı bir KK takipçisi bana kalırsa. Zira kendini ezdirmeme(!) harekatına başlamış, her şeye hazırlıklı. :)
Kıyas da var, ımm tadından yenmez.
Yanına gitmeden önce papatya çayı falan için, hiç değilse sinirleriniz yıpranmaz.
Güldüm vallahi :)
Ben çok üstünlük kurmak için yaptığını düşünmüyorum hani alınganlık yapıyor hem kendi için hem bizim için zorlaşıyor

Ben de görümce olmak istemiyordum hatta gelin senelerdir görümce değil kardeş derdi ( ben de öyle düşünürdüm).
Ama senelerin birikmişliği ile ya kötü görümce olacaktım yada görüşmeyi kesecektim.
Ben kestim attım artık tlflarına cevap bile vermiyorum müsait değilim canım kusura bakma diye msj atıyorum. Umrumda değil artık
Ay umarım bizde öyle şeyler olmaz ya korkuyorum vallahi :(

Evet bizim ailemizin bi parçası değilsin derdim yüzüne yüzüne.Ki değil gerçekten evlenmeden nişanlanmadan noluyor bakalım?Çekeceğiniz var belli.

Belki abin kız arkadaşının yanında oturmasını istedi,

eğer abin ilk başta bu durumu sorun etmeyip sonradan morali bozuk veya trip atıyorsa demek ki kız

dolduruşa getirmiştir,bir koltuk için trip attıran neler yapmaz ki.

Belki abin kız arkadaşının yanında oturmasını istedi,

eğer abin ilk başta bu durumu sorun etmeyip sonradan morali bozuk veya trip atıyorsa demek ki kız

dolduruşa getirmiştir,bir koltuk için trip attıran neler yapmaz ki.
Abim istese benden rica ederdi bu konularda anlayışlı olduğumu bilir , dolduruş değil de abim çok iyi anlaşamıyoruz diye üzülüyor istiyor ki sevgilisiyle ben yakın arkadaş olayım beraber eğlenelim kız da benden bi yaş büyük zaten ama çok farklıyız :/

Abim istese benden rica ederdi bu konularda anlayışlı olduğumu bilir , dolduruş değil de abim çok iyi anlaşamıyoruz diye üzülüyor istiyor ki sevgilisiyle ben yakın arkadaş olayım beraber eğlenelim kız da benden bi yaş büyük zaten ama çok farklıyız :/
Bazen elektrik olmayınca olmuyor canım ya sevmiyorsanız da saygı duyun o da size duysun,bir de şimdi bir şeyleri görünce her şey gözünüze batmaya başlar,kızın davranışlarında yanlış aramamaya çalışın abinin sevgilisi belki de eşi olacak onun acısından bakmaya calış ,abin herkes mutlu olsun istiyordur.

eşi olsa ön koltuk için kavga etse anlarım) (onu bile az anlıyorum nedir bu iktidar savaşı) daha dur görümce adayı bile değilsin daha şimdiden kavga getiren kadın ileri de neler yapacağının baya sinyalini vermiş
ben bir gün tabii aileden değilsin hele bir nişanlanın öyle konuşursun derdim
zorla insanı kötü görümce yapar bu tipler

merhabalar :)
Benden üç yaş büyük bi abim var,çok iyi anlaşırız,hem abim hem en yakın arkadaşımdır . İki yıldır bi ilişkisi var , birbirilerini seviyorlar ciddi düşünüyorlar,babam annem kız ile tanıştı ama henüz aileler tanışmadı bi resmiyet yok yani.
Bu haftasonu üni den memlekete döndüm , dün uyandığımda abim dışarıdaydı telefonla aradım "bu akşam ailecek yemeğe çıkalım mı ?" Dedim.tamam dedi.akşamüstü eve geldi morali bozuk.sevgilisi ben sizin aileden değil miyim neden beni çağırmadı demiş.ne diyeceğimi bilemedim o an aklıma da gelmedi doğrusu abime de öyle dedim.
Geçenlerde de kızkardeşim abim sevgilisi gezmeye çıkmışlar . Kızkardeşim arabanın ön koltuğuna oturmuş , gezmece dönüşü abimin yine morali bozukmuş,o ön koltuk benim neden kardeşin oturdu diye trio atmış sevgilisi . Hani kardeşim de üstünlük için filan yapmamıştır kesinlikle aklına yüreğine dahi gelmez öyle şeyler,tamamen alışkanlıktan binmiştir öne.bu hafta öğrendim ki anneme de yapmış aynısını :) şimdi beraber bi yere gidecek olsak ön koltuğu ona ayırıyoruz :) hayır koltuk muhabbetini de ilk defa onda duydum,ilginç geliyor sanki bi önemi varmış gibi .
Biraz uzattım,buraya kadar geldiyseniz teşekkür ederim :)

ufak tefek olaylar diyip geçiştirmeye çalışıyorum ama bu davranışlar,tripler sinirimi bozuyor doğrusu,hoşlanmıyorum . Görümcelik de yapmak istemiyorum :KK43: bu alınganlıklar normal mi sizce ?
Ayy çokta kibar bir aileye benziyorsunuz üzüldüm valla. Abinizin karısı sanki ne alaka yani, hareketleri abes bence. Zırt pırt szden birilerini şikayet etmesi de itici.

Back
X