• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Görümce" olmak istemiyorum

merhabalar :)
Benden üç yaş büyük bi abim var,çok iyi anlaşırız,hem abim hem en yakın arkadaşımdır . İki yıldır bi ilişkisi var , birbirilerini seviyorlar ciddi düşünüyorlar,babam annem kız ile tanıştı ama henüz aileler tanışmadı bi resmiyet yok yani.
Bu haftasonu üni den memlekete döndüm , dün uyandığımda abim dışarıdaydı telefonla aradım "bu akşam ailecek yemeğe çıkalım mı ?" Dedim.tamam dedi.akşamüstü eve geldi morali bozuk.sevgilisi ben sizin aileden değil miyim neden beni çağırmadı demiş.ne diyeceğimi bilemedim o an aklıma da gelmedi doğrusu abime de öyle dedim.
Geçenlerde de kızkardeşim abim sevgilisi gezmeye çıkmışlar . Kızkardeşim arabanın ön koltuğuna oturmuş , gezmece dönüşü abimin yine morali bozukmuş,o ön koltuk benim neden kardeşin oturdu diye trio atmış sevgilisi . Hani kardeşim de üstünlük için filan yapmamıştır kesinlikle aklına yüreğine dahi gelmez öyle şeyler,tamamen alışkanlıktan binmiştir öne.bu hafta öğrendim ki anneme de yapmış aynısını :) şimdi beraber bi yere gidecek olsak ön koltuğu ona ayırıyoruz :) hayır koltuk muhabbetini de ilk defa onda duydum,ilginç geliyor sanki bi önemi varmış gibi .
Biraz uzattım,buraya kadar geldiyseniz teşekkür ederim :)

ufak tefek olaylar diyip geçiştirmeye çalışıyorum ama bu davranışlar,tripler sinirimi bozuyor doğrusu,hoşlanmıyorum . Görümcelik de yapmak istemiyorum :KK43: bu alınganlıklar normal mi sizce ?

anam anam :) ben nişanlı iken bile önce aile buyuklerine sorrdım anne sen otur falan onu gectım zor işiniz cidden :(

anam anam :) ben nişanlı iken bile önce aile buyuklerine sorrdım anne sen otur falan onu gectım zor işiniz cidden :KK43:
İnsanın önemsediği konular farklı olunca Cidden zor ya :/ ben kendimi düşünüyorum mesela,sevgilim be kardeşi beni bi alışveriş merkezinden almaya gelseler ön koltukta kardeşi otursa alınmam aklıma gelmez binerim hangi koltuk boşsa ama o bunu önemsiyor . Ak ile kara gibiyiz yanı neyse bir gri yol bulunur elbet.

Ya bu nasıl bi kız bu şey ne yok aileden biriymiş daha dur aileden olmak ne demek sevgili alt tarafı ya mesafe koyun eve filan da çok nadir gelmesinini sağlayın

Bak evliler deseydin burdaki her kadin on koltuk onun derdi simdi tam tersi.

Olaya sizin anlattığınız pencereden baktığim da,Annenizin öne oturmasını sorun etmesi,anneniz aradığında "sizi samimi bulmuyorum, yapmacık buluyorum"demesi ne bileyim bana hoş gelmedi.
Benim hayat görüşüme gore insanlara öncelikle iyi niyetle yaklaşılmalı;karşı taraftan gelen tepkilere gore davranılmalı.Ki bunu yaparken bile karşında ki insanin içinde bulunduğu her durumu değerlendirmeye çalışırım.
Aileniz iyi niyetli bir şekilde abiniz üzülmesin diye toleranslı davranmaya çalışıyor.Umarım karşınızdaki kişi sadece korkularından dolayı bunu yapıyor dur,yoksa işiniz çok zor.Ve isin büyüğü abinize düşüyor.Ne sizi, ne de eşini arada bırakacak.
18yıllık evliyim,24 yaşında evlendim.Araba hep bizim olmasına rağmen,Kayınvalidem sen otur diye gecirene kadar yer verdim.Kayin babama hic sormam bile direk veririm.Kendi anne babama nasıl davranılmasını istiyorsam öyle davranırım.
Siz sıcak davranmaya devam edin,bazı insanlar cok geç alışırlar.sizin iyi niyetinizi gorfukce olumlu değişebilir.

Bak evliler deseydin burdaki her kadin on koltuk onun derdi simdi tam tersi.
Mesela beraber binilse tahminimce kardeşim de annem de ön koltuğa binmezdi;yoldan alıyorlar bekliyor ki inilsin o binsin.benim görüşümde koltuk olayı zaten saçma bu in/bin olayı bi kat daha saçma kılıyor . Ama önemseyenlere de saygı duyuyorum

Olaya sizin anlattığınız pencereden baktığim da,Annenizin öne oturmasını sorun etmesi,anneniz aradığında "sizi samimi bulmuyorum, yapmacık buluyorum"demesi ne bileyim bana hoş gelmedi.
Benim hayat görüşüme gore insanlara öncelikle iyi niyetle yaklaşılmalı;karşı taraftan gelen tepkilere gore davranılmalı.Ki bunu yaparken bile karşında ki insanin içinde bulunduğu her durumu değerlendirmeye çalışırım.
Aileniz iyi niyetli bir şekilde abiniz üzülmesin diye toleranslı davranmaya çalışıyor.Umarım karşınızdaki kişi sadece korkularından dolayı bunu yapıyor dur,yoksa işiniz çok zor.Ve isin büyüğü abinize düşüyor.Ne sizi, ne de eşini arada bırakacak.
18yıllık evliyim,24 yaşında evlendim.Araba hep bizim olmasına rağmen,Kayınvalidem sen otur diye gecirene kadar yer verdim.Kayin babama hic sormam bile direk veririm.Kendi anne babama nasıl davranılmasını istiyorsam öyle davranırım.
Siz sıcak davranmaya devam edin,bazı insanlar cok geç alışırlar.sizin iyi niyetinizi gorfukce olumlu değişebilir.
Umarım öyle olur teşekkür ediyorum Dilek'leriniz için:)

Konu sahibinin gelin adayı (Ayşe diyeyim), konu sahibinin abisi (Osman diyeyim), yani iki sevgili, ve Ayşe'nin 14 yaşındaki ergen erkek kardeşi Alican buluşsalar. Bütün gezme boyunca 14 yaşındaki Alican önde otursa, Ayşe kardeşine "Osman Abi'n öne geçsin" falan demese. Osman da öyle arkada çocuk gibi tek otursa nasıl olur?

Tamam başka zamanlarda huysuz biri olabilir. Ama ayıp ayıptır.

benim takıldığım abin neden her şeyi size anlatıyor. kız trip atabilir istemiyorsa abin ayrılır kızla arasındaki şeyi size anlatması çok saçma

Konu sahibinin gelin adayı (Ayşe diyeyim), konu sahibinin abisi (Osman diyeyim), yani iki sevgili, ve Ayşe'nin 14 yaşındaki ergen erkek kardeşi Alican buluşsalar. Bütün gezme boyunca 14 yaşındaki Alican önde otursa, Ayşe kardeşine "Osman Abi'n öne geçsin" falan demese. Osman da öyle arkada çocuk gibi tek otursa nasıl olur?

Tamam başka zamanlarda huysuz biri olabilir. Ama ayıp ayıptır.
Ya valla burada Osman ı benim abim olarak kabul edersem o sıkıntı etmez,ki ben sevgilimin arabasında gezmeye gitsem kardeşi önde otursa kaç yaşında olursa olsun benim için problem olmaz.bunu problem eden ne bi arkadaşım oldu ne de bi akrabam oldu bugüne kadar ; ama dediğim gibi önrmseyenleri anlamamakla birlikte saygı duyuyorum .

benim takıldığım abin neden her şeyi size anlatıyor. kız trip atabilir istemiyorsa abin ayrılır kızla arasındaki şeyi size anlatması çok saçma
Her şeyi anlattığı da yok ; çok fazlasını saklıyor anlatmıyor ben sevgilisinden dinliyorum öyle kavga ettik;bana bunu dedi ben bunu yaptım diye.sonra abimin bu konuda ne düşündüğünü soruyorum boşvet geçti gitti diyor yani pek anlatan bi tip değil yani:) bu konuları da ikisinin de suratının asık olduğu Zaman'lara denk geldiğinde ve arka arkaya iki üç buluşmamızda yaşanılıyor diye sorduk kendisine ; biz mi bir yanlış yapıyoruz dşye
Buraya yazdığım "herşey" dediğinizin onda biri , hani Buzdağının görünen kısmını yazdım . En yakın Zaman'larda yaşanılanlar bunlar ve kafamı kurcalıyor diye

Her şeyi anlattığı da yok ; çok fazlasını saklıyor anlatmıyor ben sevgilisinden dinliyorum öyle kavga ettik;bana bunu dedi ben bunu yaptım diye.sonra abimin bu konuda ne düşündüğünü soruyorum boşvet geçti gitti diyor yani pek anlatan bi tip değil yani:) bu konuları da ikisinin de suratının asık olduğu Zaman'lara denk geldiğinde ve arka arkaya iki üç buluşmamızda yaşanılıyor diye sorduk kendisine ; biz mi bir yanlış yapıyoruz dşye
Buraya yazdığım "herşey" dediğinizin onda biri , hani Buzdağının görünen kısmını yazdım . En yakın Zaman'larda yaşanılanlar bunlar ve kafamı kurcalıyor diye
ne olursa olsun bence fazla o zaman yenge adayına diyeceksin siizn ilişkiniz beni ilgilendirmiyor diye. daha evlenmeden her tartışmanın içine sürüklenmek yorucu

ne olursa olsun bence fazla o zaman yenge adayına diyeceksin siizn ilişkiniz beni ilgilendirmiyor diye. daha evlenmeden her tartışmanın içine sürüklenmek yorucu
Vallahi öyle diyorum bazen bu sizin çözeceğiniz şeyler diye ; sana anlatmayıp kime anlatacağım diyor,sen de haklısın diyorum

Sirf sürekli abinizin morelini bozmakla ne oldugunu belli etmis sevgiliyken böyle koltuk mevzusu yaparsa evlenirlerse bilemicem artik:KK54:

Back
X