görümce sorunsalı...

Neden hoşgeldine gitmen lazım ki?? Hiç de mecbur değilsin çünkü eşin yanında.. hiç muhattap bile olma yuva yıkıcıyla..

Gittim kızlar.Hoşgeldin dedim fazla oturmadım.Hemen işimi maaşımı sordu :)
Pazara gitmek için kalktım.
Nezaketen iftara bana gelin yemeğim var dedim.
pazara gittim alacaklarımı aldım.
Dönüşte baktım yemek yapmaya başlamış görümce.Annem git gel çok yorulurum dedi yemeğe başladım bende dedi.Sen kal yemeğe dedi.Bende eşim gelecek,gideyim dedim.
Oda buraya gelsin iftara dedi.Bende yorgunum gidip dinleneceğim falan dedim.Orada kalmayı kabul etmedim aldım oğlumu da evime geldim.
Eşime de söyledim istersen gidebilirsin ailene iftara diye.valide falan da Orada....
Bayramda eşim çalışıyor.Bende oğlumla gezicem.3 gün benim kendi ailem geliyor bikaç gün annemin evinde teyzesi ve Anneannesi ile kalacak.Pazartesi ne kadar rahatız...Sonrasında nasıl olur bilmiyorum
çocugumu oraya göndersem pc de saatlerce oynatıyorlar ilgi falan yok.onlar gitmeden de valide eve dönmez gibi.Kardeşim de görev gereği dönecek istanbula.
Olmadı annem baksın 1 hafta 10 gün.rica ederim anneme...
O mesafelerin bozulmaması için görüşmemen daha iyiymiş ama.. neyse olan olmuş.. inşallah ah ben naptım aradaki mesafeti kendi elimle kaldırdım demezsin..

I
O mesafelerin bozulmaması için görüşmemen daha iyiymiş ama.. neyse olan olmuş.. inşallah ah ben naptım aradaki mesafeti kendi elimle kaldırdım demezsin..

Gittim çünkü onun pis dolduruşları ıle uğraşmak istemedim.Ha bak eşim gitmedi.
kaynım tarafından baskı ya maruz kalacak emğnim.Ama eşimin umrunda değil :)

kusura bakmada nedir bu beraber oturma aşkı?! herkes kendi evinde otursun. niye kvdeni evine alıyorsun bunları bile bile. hic cekemem herkes kendi evine. bu zamanda ufacık evlerde kvdeyle kalanda akıl yoktur

I

Gittim çünkü onun pis dolduruşları ıle uğraşmak istemedim.Ha bak eşim gitmedi.
kaynım tarafından baskı ya maruz kalacak emğnim.Ama eşimin umrunda değil :)
Ne güzel bi eşiniz var helal olsun.. benimki (!) de içinde olmak üzere bi çoğumuzun eşi (!) Bu konularda 5 para etmez..

Daha bir kaç dakika önce dedim bak ablandır git.sonra ihale bana kalıyor dedim ;)
Umurumda bile değil dedi.E daha da ısrar edemem değilmi?Beni de zorlamadı git diye.Gitmesemde demezdi birşey ;)

kusura bakmada nedir bu beraber oturma aşkı?! herkes kendi evinde otursun. niye kvdeni evine alıyorsun bunları bile bile. hic cekemem herkes kendi evine. bu zamanda ufacık evlerde kvdeyle kalanda akıl yoktur

SORUN TAMDA BU.VALİDENİN KENDİ Evi YOK.Sokağa atamazdım.
DİĞER OĞLUNDA YAŞAYACAK ÖLENE KADAR.PLANLARI BU...

Back
X