Bu kısımlar konu sahibinin kendini haklı gösterme çabası. Üniversite okuyan çocuk bir sürü insanın çocuğuna bakacak, müdahale edecek milletin evine, kimse de bir şey diyemeyip çocuğumuza da bakamadık tühh diye hayıflanacak yani. İnanalım mı?Şuan 20 yaşında, üniversite öğrencisi kız hangi ara aylarca bebek bakmış? Kimse bir şey diyememiş mi? Kızı yardım için çağırıp lafini ettiler muhtemelen sonrasında. Öyle değilse bile gencecik kıza rağmen çocuğumu kendim büyütemedim demek çok komik. Cidden komik.
20 yaşında üniversite son sınıfta öğretmen çıkacak birine bir baltaya sap olamadın mı desin? Bu kurduğunuz cümleye inanamadımBu yaşında bir baltaya sap olamamış kadına çocuk mu emanet edeceğim deyin.
Gorumceni kafanda çok buyutuyorsun. Kafaya takılacak bişey değil söylediği şey. Herkes kendi çocuğunu yetistirsin canım diyip gecseydinArkadaşlar merhaba, kuruntu mu yapıyorum boşa mı takıyorum işin içinden çıkamadım kaç gündür, sizlerden de fikir almak istedim. Şu an hamileyim, mükemmel bir eşim var şükürler olsun. Arkamda destek olur her konuda beni ailesine karşı asla ezdirmez laf söyletmez, fakat iki kardeşler kız kardeşi çok şımarık ve hadsiz bu kız bir de öğretmen olacak son sınıf… geçenlerde özel misafirlerim vardı, görümcem de vardı misafirimizin torunu çok Zeki,konuşkan bir cocuk ondan bahsederken konu içine atlayıp herkesin içinde “sizin de çocuğunuzu ben yetiştireceğim” dedi… ve ben buna çok bozuldum. Önceleri de patavatsızlığı oldu pek tınlamadım. Mesafeliyimdir de aramam sormam 3 haftada bir gider gelirim. Bu haldeyken böyle bir şey duymak çok garibime gitti… eşim de “kendini ön plana atmaya çalışmış, hava yapmak istemiş… cocuk o” deyince daha çok sinirlendim. Sizce ben mi abartıyorum?
Evlen doğur kendininkini yetiştirirsin derken hafif bir gülseydiniz şaka yapar gibi(!)Arkadaşlar merhaba, kuruntu mu yapıyorum boşa mı takıyorum işin içinden çıkamadım kaç gündür, sizlerden de fikir almak istedim. Şu an hamileyim, mükemmel bir eşim var şükürler olsun. Arkamda destek olur her konuda beni ailesine karşı asla ezdirmez laf söyletmez, fakat iki kardeşler kız kardeşi çok şımarık ve hadsiz bu kız bir de öğretmen olacak son sınıf… geçenlerde özel misafirlerim vardı, görümcem de vardı misafirimizin torunu çok Zeki,konuşkan bir cocuk ondan bahsederken konu içine atlayıp herkesin içinde “sizin de çocuğunuzu ben yetiştireceğim” dedi… ve ben buna çok bozuldum. Önceleri de patavatsızlığı oldu pek tınlamadım. Mesafeliyimdir de aramam sormam 3 haftada bir gider gelirim. Bu haldeyken böyle bir şey duymak çok garibime gitti… eşim de “kendini ön plana atmaya çalışmış, hava yapmak istemiş… cocuk o” deyince daha çok sinirlendim. Sizce ben mi abartıyorum?
Boş ver ne derse desin.Arkadaşlar merhaba, kuruntu mu yapıyorum boşa mı takıyorum işin içinden çıkamadım kaç gündür, sizlerden de fikir almak istedim. Şu an hamileyim, mükemmel bir eşim var şükürler olsun. Arkamda destek olur her konuda beni ailesine karşı asla ezdirmez laf söyletmez, fakat iki kardeşler kız kardeşi çok şımarık ve hadsiz bu kız bir de öğretmen olacak son sınıf… geçenlerde özel misafirlerim vardı, görümcem de vardı misafirimizin torunu çok Zeki,konuşkan bir cocuk ondan bahsederken konu içine atlayıp herkesin içinde “sizin de çocuğunuzu ben yetiştireceğim” dedi… ve ben buna çok bozuldum. Önceleri de patavatsızlığı oldu pek tınlamadım. Mesafeliyimdir de aramam sormam 3 haftada bir gider gelirim. Bu haldeyken böyle bir şey duymak çok garibime gitti… eşim de “kendini ön plana atmaya çalışmış, hava yapmak istemiş… cocuk o” deyince daha çok sinirlendim. Sizce ben mi abartıyorum?
ben sizi çok iyi anlıyorum. elbette aile içinde yaşanan ve sizin bu sözü bu denli kafanıza takmanıza neden olan çok konu olmuştur. üstelik bir de hamilesiniz, bunun da etkisi çok büyük hassasiyetinizde. ben de benzer saçmalıkların içine düştüm çıktım. sizi temin ederim bebek doğduktan sonra kapınızdan bile geçmeyecekler. on ayının içinde bir kızım var, rabbim sizin evladınızı da huzur mutluluk ve sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin. geçenlerde kayınvalidem şöyle bir cümle kurdu kızım kucağındayken, kendisinin üç çocuğu var, eğer ilk çocuğu benim kızım gibi olsaymış başka çocuk asla yapmazmış..Arkadaşlar merhaba, kuruntu mu yapıyorum boşa mı takıyorum işin içinden çıkamadım kaç gündür, sizlerden de fikir almak istedim. Şu an hamileyim, mükemmel bir eşim var şükürler olsun. Arkamda destek olur her konuda beni ailesine karşı asla ezdirmez laf söyletmez, fakat iki kardeşler kız kardeşi çok şımarık ve hadsiz bu kız bir de öğretmen olacak son sınıf… geçenlerde özel misafirlerim vardı, görümcem de vardı misafirimizin torunu çok Zeki,konuşkan bir cocuk ondan bahsederken konu içine atlayıp herkesin içinde “sizin de çocuğunuzu ben yetiştireceğim” dedi… ve ben buna çok bozuldum. Önceleri de patavatsızlığı oldu pek tınlamadım. Mesafeliyimdir de aramam sormam 3 haftada bir gider gelirim. Bu haldeyken böyle bir şey duymak çok garibime gitti… eşim de “kendini ön plana atmaya çalışmış, hava yapmak istemiş… cocuk o” deyince daha çok sinirlendim. Sizce ben mi abartıyorum?
O an laf soksaydin belki icine atmazdin sende onla dalga gecArkadaşlar merhaba, kuruntu mu yapıyorum boşa mı takıyorum işin içinden çıkamadım kaç gündür, sizlerden de fikir almak istedim. Şu an hamileyim, mükemmel bir eşim var şükürler olsun. Arkamda destek olur her konuda beni ailesine karşı asla ezdirmez laf söyletmez, fakat iki kardeşler kız kardeşi çok şımarık ve hadsiz bu kız bir de öğretmen olacak son sınıf… geçenlerde özel misafirlerim vardı, görümcem de vardı misafirimizin torunu çok Zeki,konuşkan bir cocuk ondan bahsederken konu içine atlayıp herkesin içinde “sizin de çocuğunuzu ben yetiştireceğim” dedi… ve ben buna çok bozuldum. Önceleri de patavatsızlığı oldu pek tınlamadım. Mesafeliyimdir de aramam sormam 3 haftada bir gider gelirim. Bu haldeyken böyle bir şey duymak çok garibime gitti… eşim de “kendini ön plana atmaya çalışmış, hava yapmak istemiş… cocuk o” deyince daha çok sinirlendim. Sizce ben mi abartıyorum?
Amann o öyle dedi diye ona çocuğunu emanet etkiyeceğin için çokta umursama, vermediğin sürece kimse çocuğunu büyütemez değil mi? HavlayanArkadaşlar merhaba, kuruntu mu yapıyorum boşa mı takıyorum işin içinden çıkamadım kaç gündür, sizlerden de fikir almak istedim. Şu an hamileyim, mükemmel bir eşim var şükürler olsun. Arkamda destek olur her konuda beni ailesine karşı asla ezdirmez laf söyletmez, fakat iki kardeşler kız kardeşi çok şımarık ve hadsiz bu kız bir de öğretmen olacak son sınıf… geçenlerde özel misafirlerim vardı, görümcem de vardı misafirimizin torunu çok Zeki,konuşkan bir cocuk ondan bahsederken konu içine atlayıp herkesin içinde “sizin de çocuğunuzu ben yetiştireceğim” dedi… ve ben buna çok bozuldum. Önceleri de patavatsızlığı oldu pek tınlamadım. Mesafeliyimdir de aramam sormam 3 haftada bir gider gelirim. Bu haldeyken böyle bir şey duymak çok garibime gitti… eşim de “kendini ön plana atmaya çalışmış, hava yapmak istemiş… cocuk o” deyince daha çok sinirlendim. Sizce ben mi abartıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?