- 19 Mayıs 2020
- 47.316
- 212.539
- 548
Kaynana olsa anlıcam, 40 ında kocasından ilgi görmeyen, hayatsızlıktan kırılan görümce vakası olsa anlıcam, kız 20 yaşında be çıtır çıtırAylarca nasıl çocuk baksin üniversite öğrencisi katip?
Annesi istemese kuzen çocuğuna neden baksın?
Burada da vardı öyle bir konu, ablasının çocuğu için kaç kişi pervane olmuş bakıyordu da abla yine memnun değildi. Ona benzer bir şeydir.
32 yaşındaki kadın 20 yaşındaki görumcenin kendi çocuğunu ele geçireceğini düşünmesi komik değil mi?
Bu yaşında bir baltaya sap olamamış kadına çocuk mu emanet edeceğim deyin.
Herkes haddini ve yerini bilse söylediğiniz şeylere de gerek kalmaz. Ama düşüneyim bunu da zira patavatsız insanlar ancak böylesi şeylerden anlarlar belki de.
20 yaşında üniversite son sınıfta okuyan bir kıza bu cümleyi kurabilecekmisiniz gerçekten?Bu yaşında bir baltaya sap olamamış kadına çocuk mu emanet edeceğim deyin.
Elin evinde bu kadar rahat ediyorsa berbat bir ailesi olması lazım ya. Doğruysa kız resmen evden kaçıyor, hadi o kaçıyor da anası babası sen nereye gidiyon da demiyor o da ilginç.
Çoğu yoruma bakacak olursak ben abartmış oluyorumtabii yazmakla ne yaşadığımızı detaylı anlatamıyoruz. Daha öncesi benzer şeyler yaşadığım için şu an çoğu şey batıyor da olabilir. Ama karşımdaki insanları da gayet iyi tanıyorum artık. Ve çoğu şeyi tolere edip cocuk konusuna gelince hırçınlaşıyorum. Ailesi her dediğini yapmış olup şımarık yetiştirmiş olabilir ama ben kimseye zoraki evet deyip el üstünde tutamam. Yani herkesin kendi işine bakmasını istiyorum. Güzelce evime gelinsin gidilsin sevsinler ama ötesi olsun istemiyorum. Herkesin haddini bilmesini istiyorum. O kadar.
Bu yaşında bir baltaya sap olamamış kadına çocuk mu emanet edeceğim deyin.
Yani takılacak birşey yok,ben doğurdum ben kendi kurallarım ve doğrularımla yetiştiririm çocuğumu diyebilirsiniz. Ha halasısın arada gelir bakarsın tabi çağırdığimda diye de ekleyebilirdiniz.Eşime bize bir hakaret bu cümle dedim. Abartıyorsun dedi ben yetiştireceğim demek ne demek farklı bir açılımı var mı bilemiyorum… bizi küçük görüp kendini çok akıllı sanmak degil mi. İnanın uyuyamıyorum kaç gündür sinirimden
Ama şu cevabınız bana çok komik geldi kafamda canlandıramadım. Şuan 20 yaşında öğretmenlik okuyan bir kız kuzenLERinin çocuklarına ne kadar bakmış olabilir ki gelinler kendim büyütemedim diye üzülüyormuş.?Kuzenlerinin de çocuğuna gitmiş bakmış aylarca kalmış ve gelinleri de konuşuyor… çocuğumu kendim büyütemedim diye
En azından eşiniz yanınızda ya oda sizi anne olarak beğenmeyip kardeşini onaylasaydı ben bunları yaşadım bazi gorumceler gerçekten sınır zorluyo hiç uzerinde durmayın muhatap almayınArkadaşlar merhaba, kuruntu mu yapıyorum boşa mı takıyorum işin içinden çıkamadım kaç gündür, sizlerden de fikir almak istedim. Şu an hamileyim, mükemmel bir eşim var şükürler olsun. Arkamda destek olur her konuda beni ailesine karşı asla ezdirmez laf söyletmez, fakat iki kardeşler kız kardeşi çok şımarık ve hadsiz bu kız bir de öğretmen olacak son sınıf… geçenlerde özel misafirlerim vardı, görümcem de vardı misafirimizin torunu çok Zeki,konuşkan bir cocuk ondan bahsederken konu içine atlayıp herkesin içinde “sizin de çocuğunuzu ben yetiştireceğim” dedi… ve ben buna çok bozuldum. Önceleri de patavatsızlığı oldu pek tınlamadım. Mesafeliyimdir de aramam sormam 3 haftada bir gider gelirim. Bu haldeyken böyle bir şey duymak çok garibime gitti… eşim de “kendini ön plana atmaya çalışmış, hava yapmak istemiş… cocuk o” deyince daha çok sinirlendim. Sizce ben mi abartıyorum?
Boyle birsey icin kuruntu yapmaya deger Mi? Genc, toy, kendini on plana almak istemis. He de gec, gul gec. Ben ergen tribi, kendini ispatlamaya calisan genc bir kiz goruyorum burada, ortada sorun filan yok, kendini bosuna dolduruyorsunArkadaşlar merhaba, kuruntu mu yapıyorum boşa mı takıyorum işin içinden çıkamadım kaç gündür, sizlerden de fikir almak istedim. Şu an hamileyim, mükemmel bir eşim var şükürler olsun. Arkamda destek olur her konuda beni ailesine karşı asla ezdirmez laf söyletmez, fakat iki kardeşler kız kardeşi çok şımarık ve hadsiz bu kız bir de öğretmen olacak son sınıf… geçenlerde özel misafirlerim vardı, görümcem de vardı misafirimizin torunu çok Zeki,konuşkan bir cocuk ondan bahsederken konu içine atlayıp herkesin içinde “sizin de çocuğunuzu ben yetiştireceğim” dedi… ve ben buna çok bozuldum. Önceleri de patavatsızlığı oldu pek tınlamadım. Mesafeliyimdir de aramam sormam 3 haftada bir gider gelirim. Bu haldeyken böyle bir şey duymak çok garibime gitti… eşim de “kendini ön plana atmaya çalışmış, hava yapmak istemiş… cocuk o” deyince daha çok sinirlendim. Sizce ben mi abartıyorum?
biraz abartmissiniz sankiEşime bize bir hakaret bu cümle dedim. Abartıyorsun dedi ben yetiştireceğim demek ne demek farklı bir açılımı var mı bilemiyorum… bizi küçük görüp kendini çok akıllı sanmak degil mi. İnanın uyuyamıyorum kaç gündür sinirimden
Siz de gereksiz büyütmüşsünüz o da fazla çocuksu ve şımarık.Arkadaşlar merhaba, kuruntu mu yapıyorum boşa mı takıyorum işin içinden çıkamadım kaç gündür, sizlerden de fikir almak istedim. Şu an hamileyim, mükemmel bir eşim var şükürler olsun. Arkamda destek olur her konuda beni ailesine karşı asla ezdirmez laf söyletmez, fakat iki kardeşler kız kardeşi çok şımarık ve hadsiz bu kız bir de öğretmen olacak son sınıf… geçenlerde özel misafirlerim vardı, görümcem de vardı misafirimizin torunu çok Zeki,konuşkan bir cocuk ondan bahsederken konu içine atlayıp herkesin içinde “sizin de çocuğunuzu ben yetiştireceğim” dedi… ve ben buna çok bozuldum. Önceleri de patavatsızlığı oldu pek tınlamadım. Mesafeliyimdir de aramam sormam 3 haftada bir gider gelirim. Bu haldeyken böyle bir şey duymak çok garibime gitti… eşim de “kendini ön plana atmaya çalışmış, hava yapmak istemiş… cocuk o” deyince daha çok sinirlendim. Sizce ben mi abartıyorum?
Fikirlerinizi neden söylemediniz ? Ben olsaydım halası olarak elbette ilgilenebilirsin ama annesi olarak yetiştirmek benim sorumluluğumda derdim.Asla iç içe değilim mesafeliyim, hep biz de kalmak istiyor bu haldeyken… ve cocuk doğduktan sonra da 3 5 ay sizde kalıp ben bakacağım diyor. Düşünün mesafeli ve soğuk davrandığım halde bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?