Bir de ne sorununuz olduğunu anlasaydık ya kaynana ölmüş görümce size ne yaptı? daha başkasından duyduğunuz eşinizin bile dile getirmediği sünnet olayına gidip gitmemeyi takıyorsursunuz gitmezseniz gitmezsiniz eşinin ailesi sorunlu diye boşanmak ne alak ya a bir çocuğu alıp biribi.bırakmak ne o yaştaki çocukların ikisini de size verirlerdi zaten çok karışık anlatmışsınız ne oldu belli değil
**Msj im geneldir.
Zaman içinde oturulup konusulmasi gereken sorunları,sorunu var bile kabul etmeyen iki kardes,bir evliligi yok sayarak hareket ettiler tüm kararlarinda.ben eşimle konuştuğumda ise acindirarak,benim çok sonra ogrendigim günü kurtaracak beyaz yalanlar ile gecistirmis..
Bı kaç ay önce kardeşi hastanede yatmis,aabisi gitmemiş ziyaret ine.buna üzülüyor Muş .benim haberim yok. ki fikrimi bile söylemem.abisiydi, gitseydi..
En basinda ilişkiler in sınırı olmali...bu siniri koymama da engel olan,kkardeşine inanıp, eşimin de bı hayati var diyemeyen koca herşeyin baslica sorumlusu..
Dur bakalim seni düğüne davet edecek mi diyenler, türk toplumun da davetiye aileye geliyor ne yazikki.sorun bu ki kişisel olsa zaten umrumda degil..
esimin birlukte gidecegiz deme cesaretini gosterebilecek mi..3 yil gecti,bengorumce kişisinin kavga sonrası telefonlarina ve mesajlar ina bile cvp vermedim.benim ailem,sorun onunla değil eşimle idi.ama bizi karşı karşıya -gorumce ile-getiren eş , ilişkileri ň kopmasina sebep oldu..
Yalnızca fikir istedim.. sırf aile dağılmasın diye gorunmek mi düğünde? Yoksa durust olmadilar diye onlara kizarken gune gore davranmam mi gerek diye..ama bunu yapmam,yapmayacağım..
zamaninda gozyasi ile bana yaptırdıklarını, benim duymami da engelleyerek tam ziddini yaptilar.gun geldiginde bu kadar iyi olmasaydın demek,aptal yerine koymak degilde nedir
Zaman gecti Şükür.. büyüdü çocuklar im..eşime çocuklari da sana bırakırım diye tehdit sebebim,kardeşinin herşeyi yapacağını sanması.babasi umrunda olmamis,yegenleri mı olscak? Anlamasi gerekti,anladı..
Artık eskisi gibi herkesin iyi niyetli olduğuna inanmiyorum..ve bu evlilik iş yapmayip akıl vererek hayat sürdüren biri için bitecek se bitsin..
Çocukları m için herseyi goze almis iken,ne pahasipaolursa olsun yanlarinda da olurum..