- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
- Konu Sahibi SaviorAngel
-
Ben nişanlıyım.. Geçen gece facebook'a girdim.. Mesaj var baktım Büyük Görümcem (3 Taneler) Bir merakla açtım ne yazmış acaba diye.. "Saviorangelcim bir daha benim paylaşımlarım yorumlarım hakkında merak ettiğin birşey varsa bana sor ki art niyetli olduğun anlasılmasın" Yazmış. Şaşırdım çünkü ben ne onla ne yorumlarıyla ilgili kimseye birşey demedim..
Mesaj yazdım anlamadım neden bahsediyorsun ben birşey sormadım kimseye diye.. Ertesi gün mesajı sormak icin aradım görümcemi açmadı.. sonra nişanlıma dedim ki böyle böyle yazmış bana oda kızdı diğer ablasını aramış sormuş oda saviorangelle ilgili değil X ablanın benimle arası bozuk ben kızgınım konusmuyorum ondan herkese saldırıyor demiş.. sonra bu telde konustugu ortanca olan beni aradı büyük ablası adına özür diledi senle bir ilgisi yok aile meselesi vs.dedi.. bende konu ne bilmiyorum neden bana öyle mesaj attı onuda bilmiyorum ama bir daha beni aile meselelerinize karıstırmayın vs. dedim. ne desen haklısın dedi.
Sonra Bana faceden mesaj atan büyük görümcem aradı. kusura bakma ben yanlıs anladım senin konuyu bilmediğinin farkındayım yanlıslık oldu dedi..
Biraz uzun oldu ama Konu bu arkadaşlar.. Hiçbirşey bilmediğim halde art niyetli olmakla suclandım.. 1. görümceyle 2. görümce ne için kavga etmiş nişanlımda bilmiyor bende bilmiyorum.. şuan barısmıslar ama benim kalbim kırıldı bir kere şimdi bundan sonra nasıl davranayım ben bunlara sizin yorumlarınız neler..
yanlış anlaşılma olmuş işte..
boşver..
nasıl unutacağım falan filan diye uzatma..
senle alakası yok kusurabakma demiş..daha ne?
herkesle böyle durumlar olabilir, arkadaşla da olabilir ..
unutt.....
ben görümcelerimi facebook tan sildim engelledim. küs de değiliz ama facebook hesabım yok sanıyorlar... tavsiye ederim :)
fırsatın varken baştan resmiyeti koy araya ki seni iç işlerinde kullanıp rahatsız etmesinler.
aile meselelerinden uzak durmak en iyisi. hiç kurcalamayın.
sizi kendileri karıştırmış gibi olmuş...
yazdığı mesaj çok yakışıksız, emin olmadan öyle bir mesaj yazması ayıp olmuş.
uzatmaya gerek yok ama sonrasında dikkatli olun. yanlış anlamaya müsait bir görümceymiş...
Zaten çok samimi vıcık vıcık değildim. hele bu mesaj atanla merhaba merhaba Zaten baska il'de kendisi.. Ama bundan sonra dahada ciddi hatta sert durmalıyım belkide..
kesinlikle!!!!
kendi içlerindeki düzensizlik ve kıskançlık yeterince aşikar zaten bence!
Bende silmistim anlamis :)) esime sikayet etmis tekrar eklemek zorunda kaldim sirf benim ne paylastigimi merakindan ekletti kendisini :))ben görümcelerimi facebook tan sildim engelledim. küs de değiliz ama facebook hesabım yok sanıyorlar... tavsiye ederim :)
Bende silmistim anlamis :)) esime sikayet etmis tekrar eklemek zorunda kaldim sirf benim ne paylastigimi merakindan ekletti kendisini :))
Konu sahibi arkadasin sorununa gelince siz tek gelinmi olacaksaniz oyleyse gorumcelerin arasinda sizi cekememe durumu olmus olabilir. Olmayan seyleride ruyalarinda olmus gibi gorup sizden hesapmi soruyolar acaba??
Uc gorumceli biri olarak alismani onericem
Bu tarz negatif olaylara
Birde mesafeli olmani siddetle taviye ederimm
Bu kadar büyütülecek bir olay yok bence.
Hata yapmış, olabilir.
Gülüp geçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?