Görümce Tarafından Suçlanmak...

Benim bir arkadaşımın ablasına ukalalık yapacağı zaman beni kullandığı oldu bir iki kere. O zamanlar lisedeydik. Mesela bir keresinde ablası erkek arkadaşına borç vermiş, bizimkisi bunu duyunca celallenip kızın üstüne gitmişti. Bir de üstüne beni gösterip bak 123ok123 bile şaşırdı duyunca bu yaptığın çok saçma falan demişti. Ben o şokla birşey diyememiştim. Ablası da doğal olarak ona ne ki, benim özel hayatımı ona neden anlatıyorsun demişti. Ben bozuldum tabi ama kız haklı hatalı olan benim arkadaşımdı o an tek kelime edemedim. Buna benzer birşeyi bir kere daha önümde yaptı. Ben yokken kimbilir kaç kere yapmıştır. Yani kendisini ifade etmek, kendince doğru olan birşeyin doğruluğunu kanıtlamak için bir yandaş uyduruveriyor. O zaman beni yumuşak yüzlü buldu herhalde beni kullanmıştı. Belki buna benzer birşey olmuştur. Belki de olmamıştır, yine de olumsuzu çok düşünmemek lazım tabi.

Bende basta öyle düşündüm neden bana böyle bir mesaj atıyor durup dururken demekki 2. görümce kendini kurtarmak icin benim adımı kullanarak birşey söyledi ki büyük görümce bana mesaj attı.. 2. görümcede telaşla beni aradı kurana kitapa yeminler etti ben birşey demedim onun psikolojisi bozuk ondan herkese saldırıyor senle ilgili birşey değil sakın ablamı arayıp eşeleme ben özür dilerim onun adına senden kusura bakma falan dedi.. olayın aslı astarı nedir ne değildir bilmiyorum ama kendi sorunlarına beni alet etmeleri suclamalarına cok kızgınım.. daha icine girmeden böyle ise girince nolur bilmem..

facebook ta eşimin ailesinden tek bir kişi dahi kayıtlı değil.

bir ikisinin falsosunu gördüğümde hepsini kuru demeden yaş demeden sildim.

siz de silin.

ya da yeni hesap alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…