aileyi attığı nemalum ki..
öyle olsa görüşmez..
babam bana "artık onlar senin ailen, biz ikinci plandayız" der..
çok doğru..haa sevgisimi yok bana asla..yada bizi sil mi demek ister bu komik olur
sizin bu olaya sinirlenmeniz tuhaf eşinizin ailesini kapı dışarı etmesi ayrı bir tuhaf görümcenizin ee biz neyiz diye sorması daha bir tuhaf..
ne tuhaf muhabbetiniz varmış :44:
Yapmadımı sanıyorsun ben onun aılesını patavatsızlar,bos bogazlar dıye cok sustum o lohusalık gunlerımde hemde hala yaradır ıcımde cok arsızca davrandı bana aıleme bu seferde kendı annesı kardesı ablalarının babasının doldurusuyla ya esyalarını toplayıp ıs yerınde kaldıgı oldu.ben az sey yasamadım sımdı bosmuhabbetler bogazlar bırıkımlerım yuzunden yazıyorum ıste boyle
Ozaman 'Siz artık dışardasınız benim için sadece karım ve çocuklarım 'tarzında birşeyler söylemesi atmak olmuyor:44:
Ozaman 'Siz artık dışardasınız benim için sadece karım ve çocuklarım 'tarzında birşeyler söylemesi atmak olmuyor:44:
kendince ailesini karısını,cocugunu korumaya calısmasının neyı kotu bu bır bırıkmın sonucudur cunku cok mudalecı , bencıl patavatsız ınsanlar.kımsede annesını,kardesını ablasını atmamıstır hele de onların yaptıklarına ragmen yıne de atmamıstır atmaz da
eşime kardeşi ee abi nasılsın ? diyecek ,eşimde ona eşim var çocuğum var gayet mutluyum diyecek ,ne saçma cevap bu ,iyiyim canım sen nasılsın dese bi yeri mi düşerdi ,muhabbeti eşin bir tuhaf hale getirmiş ,artık siz dışardasınız lafı da hoş olmamış ,
düşün ki bir erkek kardeşin var ve sana diyori ee ablacım siz artık dışardasınız ,benim eşim var siz de kimsiniz ,nasıl hoş olmadı dimi ,o zamanda konu açardın kardeşim bizden soğudu ,çirkef gelin kardeşimi bizden kopardı diye ..
anlayamıyorum arkadaş ,güzel güzel geçinmek varken nedir bu fesatlık ,laf sokmalar ,kocayı kendi safına çekmeler ,eşiniz ağaç kovuğundan çıkmadı unutmayın bunu ..
Tamam öyle olsun
eşim agac kavugundan cıkmadıysa ben gelınlıgımı kendım alırken esyalarımı alırken , kocamın oncekı vergı borcları bırıkmıs kapıma dayanılırken ben cocugumun asısını bıle karttan oderken,gerıde zerre kadar bırıkımımız kalmamısken,bır ekmek paramızın olmadıgı zamanlar olmusken nerde bu zor gun dostu kardesler aıle dıger abısıne gelınce yok yok dedıklerı paracıklarını cıkardı o masum dedıgınızanne baba bız zorsdayken anama muhtac olmusken ben nerdeler
eşim agac kavugundan cıkmadıysa ben gelınlıgımı kendım alırken esyalarımı alırken , kocamın oncekı vergı borcları bırıkmıs kapıma dayanılırken ben cocugumun asısını bıle karttan oderken,gerıde zerre kadar bırıkımımız kalmamısken,bır ekmek paramızın olmadıgı zamanlar olmusken nerde bu zor gun dostu kardesler aıle dıger abısıne gelınce yok yok dedıklerı paracıklarını cıkardı o masum dedıgınızanne baba bız zorsdayken anama muhtac olmusken ben nerdeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?