Bence böyle görümceyi Allah düşman başına bile vermesin.Eşinize söylermisiniz kardeşin boyle yaparken ben nasıl iyi olabilirim diye..Canım senin moralin bozulacagina bırak karsidakinin morali bozulsun.Alttan ala ala nereye kadarKızlar düşman başına bi görümcem var ben derdini anlamıyorum birde siz bakın..
Şimdi bu benden kucuk, daha önce bunun laf götürüp getirmesi yuzunden eltimle hala konuşmuyoruz. Bununla da limoniydik ama eşimin hatrı için onu alttan alan görmezden gelen ben oldum. Hastahanede yattı kalktım iki çocuğumla yanına koştum dile getirmedim hiç geçmişi kapadım gitti. Neyse geçenlerde bu bize gelmiyorsunuz diye sitem etti bizde kalktık gittik eşimle. Orda da böyle değişik değişik hareketleri laf sokmaları vardı görmezden geldim ben birşey deyince eşime bu ne diyo ya falan gibi konuşmaları oldu eşimde şaşırdı bende birşey demedik. Sonra bugün mesaj attı birinin adresini istedi bende al ayşecim dedim.. oda teşekkürler tailacım demiş göz kırpmış flan. Soru işareti koydum bende hayırdır der gibi cevap gelmedi. Diyeceksiniz ki bunda ne var ? Bana ismimle hitap etmez yenge der hep bugün ne oluyorda hanımefendi böyle tavırlar yapıyor anlamıyorum. Böyle yenge dememeler bu lar cımlar .. eşime söyledim normal değil de boşver bunun için aranı bozma sen takılma dalga geçmiştir diyor..... Ben onun asker arkadaşı değilim ve bu yüzü de ben vermedim ona .. diğer görümceler ve eltimle sık görüşüyor aklıma sürekli beni çekiştirmiş olmaları geliyor.. Nasıl bir aileye düştüm anlamıyorum ki... Eşim ısrarla kötü okma diyor ama bunlar iyi olacak cinsten değil ki. Birşey yapmadigim halde olay çıkarıyorlar...
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende de var yaşı 23 aramızda 7 yaş var ama sürekli aşkım tatlım gibi hitaplarda bulunur sanki onun asker arkadaşıyım bensürekli üzerimizde hakimiyet kurma çabası ailesinin onu aşırı şımartmadı falan eşimle de aram bozuluyor
Ben o yüzü vermedim diyorsunuz ama keske abisine , bu ne diyor, dediğinde verseydiniz ağzının payını. Böyle şeyler sıcağı sıcağına tepki verince çözülüyor.
Eşiniz de ne güzel diyor, boş ver sen kötü olma, diye. Sizin ailenizde aynı muameleyi görse, aman iyilik ben de kalsın hic tepki vermeyeyim, şeklinde mi düşünecek gerçekten?
Insanlari bu kadar önemsemeyin. Acikcasi görümcelerimin arkamdan konustugunu var sayiyorum. Insanlar cünkü hep iyi kötü konusur. Umrumda mi? Hayir. Insanlar saygisizlik yapmasin yeter. Arkamdan konustuklarini gercekten önemsemiyorum. Sizede aynisini tavsiye ederim. Konusmak zorunda kalirsaniz havadan sudan özel olmayan konulardan konusun. Yenge lafina fazla takılmıyorum ben.
Ee artık saygısızlık yapıyor tavırlar vs. Bana bulaşmasın gerekirse hiç aramasın mesaj atmasın oralı olmam... Ama bunun yaptığı kabul edilebilir değil.
Sadece sorun çıkarabiliyorlar. Çözmekten anlayan yok. Soru işareti koymuşum donupte birşey diyemiyor...Yüzünüze karsi saygisizlik yaptigi anda totosunu oturtacaksiniz asaya. Su ne der bu kirilir diye umursamadan. Siz susup altdan aldikca bunun arkasi kesilmez. Net olun. Isi sokak kavga seviyesine dökmeden net cözün
Gerçekten ne buyutmussunuz ya. Sizden küçük bosverin ya esinizde normal.degl demiş sizi cekistirmek mi istyr birakn cekistirsn evinizdw huzurlu olsun ki en önemlisi sağlık saglinz iyi olsun inanın gerisi bosKızlar düşman başına bi görümcem var ben derdini anlamıyorum birde siz bakın..
Şimdi bu benden kucuk, daha önce bunun laf götürüp getirmesi yuzunden eltimle hala konuşmuyoruz. Bununla da limoniydik ama eşimin hatrı için onu alttan alan görmezden gelen ben oldum. Hastahanede yattı kalktım iki çocuğumla yanına koştum dile getirmedim hiç geçmişi kapadım gitti. Neyse geçenlerde bu bize gelmiyorsunuz diye sitem etti bizde kalktık gittik eşimle. Orda da böyle değişik değişik hareketleri laf sokmaları vardı görmezden geldim ben birşey deyince eşime bu ne diyo ya falan gibi konuşmaları oldu eşimde şaşırdı bende birşey demedik. Sonra bugün mesaj attı birinin adresini istedi bende al ayşecim dedim.. oda teşekkürler tailacım demiş göz kırpmış flan. Soru işareti koydum bende hayırdır der gibi cevap gelmedi. Diyeceksiniz ki bunda ne var ? Bana ismimle hitap etmez yenge der hep bugün ne oluyorda hanımefendi böyle tavırlar yapıyor anlamıyorum. Böyle yenge dememeler bu lar cımlar .. eşime söyledim normal değil de boşver bunun için aranı bozma sen takılma dalga geçmiştir diyor..... Ben onun asker arkadaşı değilim ve bu yüzü de ben vermedim ona .. diğer görümceler ve eltimle sık görüşüyor aklıma sürekli beni çekiştirmiş olmaları geliyor.. Nasıl bir aileye düştüm anlamıyorum ki... Eşim ısrarla kötü okma diyor ama bunlar iyi olacak cinsten değil ki. Birşey yapmadigim halde olay çıkarıyorlar...
Ismimle bir alıp veremediğim yok tabiki. Sorun onun tavırla seslenmiş olması.İsminiz cok mu korkunc bir isim ki isminizle yazmasını hakaret gıbı algılamıssınız ben anlayamadım yanı isminizden sikayetcısınızde bıle bıle mı isminizle seslendi? Sorun ne tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?