Gorümce terörü

Ha anladım gorumcenız esınıze bu ne dıyor demıs gıyabınızda
Oyle dedıgı zaman buyudugunde anlarsın dersınız gecer gider

Cici yenge olmak için heryere atlamayın,kabahat sizde çokta yüz verdiniz olan bu...

Siz ona çiğim demişsiniz tavırlı

O da size teşekkürler demiş

Teşekkürler x hanım da diyebilirdi
Heh işte ben onu tabvirli demedim. Çiçeğim derim ismiyle hitap ederim aysecim derim.. Niye tavir yapıyım adres isteyene. Oda bana teşekkürler yengecim dese sorun yok.. Ama ismimi kullanması ne alaka? 5 yıldır evliyim hep yengesiydm bugün yeni adet mı cıktı

Cici yenge olmak için heryere atlamayın,kabahat sizde çokta yüz verdiniz olan bu...
Cici yenge olmak istemiyorum ki ben aksine en uzak yenge ben olayım istiyorum ama mümkün olmuyor.. Her seferinde ne olduklarını unutup iyi oluyorum saf gibi.

Benım anlamadığım siz çiçeğim ya da ismiyle ayşecim derken o hep yengecim mi demeli yani taliacım diyince ne oluyor anlamadım büyütmüşsünüz gibi geldi bılemedim

Bazen annelerime "xciğim" şeklinde hitap ederim.
Hadsizlik paçamdan akıyorsa demek. Bu konuyla öğrenmiş oldum.
Canım büyük görümcelerime bende yeri gelir ismiyle hitap ederim.. Ayşecim fatmacım der gülerim bunda sorun yok ama ben kimseye ortamı germek için ismiyle hitap edip bide göz kırpmam.

Ben olsam Birdaha evine gitmezdim.
Hem onun evindesiniz hem sizinle alaycı konuşması fazlasıyla can sıkıcı.

Benım anlamadığım siz çiçeğim ya da ismiyle ayşecim derken o hep yengecim mi demeli yani taliacım diyince ne oluyor anlamadım büyütmüşsünüz gibi geldi bılemedim

Sorun bunu ilk defa yapıyor olması.. yengecim de demesin hatta teşekkür bile etmesin ondan birşey beklediğimden değil. Ortamı geriyor yok yere. Hadi ismimle hitap ettin göz kkırpmak niye hadi onuda geçtim sana tepki vermişim niye cevap yok? Bunların hepsi sorun.

Çünkü ondan hoşlanmıyorsunuz

Ben burdan anladım o da herhalde bunu biliyordur

Bu nedenle ayşe ciğim lafında kinaye hissetmiş

Adres sorana adresi yazar görüşürüz yazarım

Sizin yazdığınızda bak bana muhtaç oldun iması var

Bakın o an ki hal hareketlerinizi uslubunuzu tabı kı bılemem ama ortam ıcınde kimseye ismiyle hitap etmem dedinizde mesajda talıacım demiş göz kırpmış yani bunu herkes yapıyır göz kırpmak sızın ıcın ne anlama geliyor bırı bana hayırdır vs dese valla ben asıl hayırdır derım yanı Büyük görümcelerınıze sızde ısmıyle hıtap edıp sızde bu görümceden ısmıyle hıtap etmesınden emojisinden rahatsız olmanız tezatlık oluşturdu sadece

İsminizi söylemesinde ne var. Ben de kendi yengemlere ara sıra söylüyorum tamamen aramızdaki samimiyetten ötürü olan bir durum. Ablana ismi ile hitap etmek gibi bir durum bu da. Bence siz gıcık olduğunuz için hemen nem kapmışsınız sadece takılmaya çalışıyordur.

Tezat birşey yok bende kullanırım isimlerini ama ortamı germek için değil espirili kullanırım.. Oda böyle yapsa amenna ama kinayeli olmasına takiliyorum ben.

O zaman soru işareti gonderdigimde takildim öyle yazabilirdi.. cevapsız kalması da altta biseyler olduğunu gösteriyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…