- Konu Sahibi cevredostu
-
Merhabalar, ben 10 aylık evliyim, eşimin ise kız kardeşi yani görümcem ile ilgili bir sorum olacaktı. Bizim nişan arefesinden tutun düğün zamanında, mobilyasına eşyası gelinliğine kadar sürekli fikir üreten kendi dediğinin olması için çabalayan biriydi, yanlız ben müdahale ettirmediğim için tepkisiz kalmak zorunda kalıyordu. Şimdi ise önümüzdeki ay onun düğünü var hazırlık aşamasında. Çeyizi, eşyası, evi, gelinliği konusunda hiç karışmadım yorum dahi yapmadım, destek olmamı istediklerinde oldum. Ben kimsenin fikirlerine karışmasını uygun görmeyen biriyim. Geçen gün yine annemlere (eşimin) gittiğimizde bana haftalardır ne giyeceğim konusunda sıkıştırıp en sonunda piyasa çok pahalı benim senin düğününde giydiğim abiyelerden vereyim onlardan giy dedi. Not: yeni gelinim pandemiden dolayı kimse gelemediği için akrabalarla ilk defa tanışacağım. Ve ben çalışan biriyim mesleğimde elimde şükür, o an tepkisiz kaldım. Bir abiye 400-500 tl, neden bir insan bu derece kötü hissettir? amacı var mı sizce? Eşime anlatmadım, anlatmak da istemem. Sadece siz olsanız hayatınız hakkında sürekli yorum ve fikir üreten birisine nazikçe nasıl tepki gösterirdiniz? Bir ekleme daha yapmak istiyorum evimizdeki avizelerden tutun küçük ev aletleri süpürge gibi gibi halıya kadar aynı model aynı renklerinden aldı çeyizine ses çıkarmadım. Tv lerin kodunu ile istemişti düşünün.
Çok kibarsiniz"aşkolsun tatlım senin düğününde giyilmiş, 2. el kıyafet mi giyeceğim. ben senin için özel kıyafet alacağım" derdim ben olsam.
Sanirim ne giyeceginizi bilemedigi için dügünunde ondan güzel ve önde olmanizdan endişe ettigi icin bole bi teklif yapmis garantilemek icin kisi kendinden bilir isi demisler kendinin ole bi cabasi var cunku bunun gelin versiyonuda bende var malesef Allah kolaylik versin bacimMerhabalar, ben 10 aylık evliyim, eşimin ise kız kardeşi yani görümcem ile ilgili bir sorum olacaktı. Bizim nişan arefesinden tutun düğün zamanında, mobilyasına eşyası gelinliğine kadar sürekli fikir üreten kendi dediğinin olması için çabalayan biriydi, yanlız ben müdahale ettirmediğim için tepkisiz kalmak zorunda kalıyordu. Şimdi ise önümüzdeki ay onun düğünü var hazırlık aşamasında. Çeyizi, eşyası, evi, gelinliği konusunda hiç karışmadım yorum dahi yapmadım, destek olmamı istediklerinde oldum. Ben kimsenin fikirlerine karışmasını uygun görmeyen biriyim. Geçen gün yine annemlere (eşimin) gittiğimizde bana haftalardır ne giyeceğim konusunda sıkıştırıp en sonunda piyasa çok pahalı benim senin düğününde giydiğim abiyelerden vereyim onlardan giy dedi. Not: yeni gelinim pandemiden dolayı kimse gelemediği için akrabalarla ilk defa tanışacağım. Ve ben çalışan biriyim mesleğimde elimde şükür, o an tepkisiz kaldım. Bir abiye 400-500 tl, neden bir insan bu derece kötü hissettir? amacı var mı sizce? Eşime anlatmadım, anlatmak da istemem. Sadece siz olsanız hayatınız hakkında sürekli yorum ve fikir üreten birisine nazikçe nasıl tepki gösterirdiniz? Bir ekleme daha yapmak istiyorum evimizdeki avizelerden tutun küçük ev aletleri süpürge gibi gibi halıya kadar aynı model aynı renklerinden aldı çeyizine ses çıkarmadım. Tv lerin kodunu ile istemişti düşünün.
Ben olsam ben başkasının kıyafetini giymeyi sevmiyorum sağol derdim mesaj yerine ulasirdiMerhabalar, ben 10 aylık evliyim, eşimin ise kız kardeşi yani görümcem ile ilgili bir sorum olacaktı. Bizim nişan arefesinden tutun düğün zamanında, mobilyasına eşyası gelinliğine kadar sürekli fikir üreten kendi dediğinin olması için çabalayan biriydi, yanlız ben müdahale ettirmediğim için tepkisiz kalmak zorunda kalıyordu. Şimdi ise önümüzdeki ay onun düğünü var hazırlık aşamasında. Çeyizi, eşyası, evi, gelinliği konusunda hiç karışmadım yorum dahi yapmadım, destek olmamı istediklerinde oldum. Ben kimsenin fikirlerine karışmasını uygun görmeyen biriyim. Geçen gün yine annemlere (eşimin) gittiğimizde bana haftalardır ne giyeceğim konusunda sıkıştırıp en sonunda piyasa çok pahalı benim senin düğününde giydiğim abiyelerden vereyim onlardan giy dedi. Not: yeni gelinim pandemiden dolayı kimse gelemediği için akrabalarla ilk defa tanışacağım. Ve ben çalışan biriyim mesleğimde elimde şükür, o an tepkisiz kaldım. Bir abiye 400-500 tl, neden bir insan bu derece kötü hissettir? amacı var mı sizce? Eşime anlatmadım, anlatmak da istemem. Sadece siz olsanız hayatınız hakkında sürekli yorum ve fikir üreten birisine nazikçe nasıl tepki gösterirdiniz? Bir ekleme daha yapmak istiyorum evimizdeki avizelerden tutun küçük ev aletleri süpürge gibi gibi halıya kadar aynı model aynı renklerinden aldı çeyizine ses çıkarmadım. Tv lerin kodunu ile istemişti düşünün.
Merhabalar, ben 10 aylık evliyim, eşimin ise kız kardeşi yani görümcem ile ilgili bir sorum olacaktı. Bizim nişan arefesinden tutun düğün zamanında, mobilyasına eşyası gelinliğine kadar sürekli fikir üreten kendi dediğinin olması için çabalayan biriydi, yanlız ben müdahale ettirmediğim için tepkisiz kalmak zorunda kalıyordu. Şimdi ise önümüzdeki ay onun düğünü var hazırlık aşamasında. Çeyizi, eşyası, evi, gelinliği konusunda hiç karışmadım yorum dahi yapmadım, destek olmamı istediklerinde oldum. Ben kimsenin fikirlerine karışmasını uygun görmeyen biriyim. Geçen gün yine annemlere (eşimin) gittiğimizde bana haftalardır ne giyeceğim konusunda sıkıştırıp en sonunda piyasa çok pahalı benim senin düğününde giydiğim abiyelerden vereyim onlardan giy dedi. Not: yeni gelinim pandemiden dolayı kimse gelemediği için akrabalarla ilk defa tanışacağım. Ve ben çalışan biriyim mesleğimde elimde şükür, o an tepkisiz kaldım. Bir abiye 400-500 tl, neden bir insan bu derece kötü hissettir? amacı var mı sizce? Eşime anlatmadım, anlatmak da istemem. Sadece siz olsanız hayatınız hakkında sürekli yorum ve fikir üreten birisine nazikçe nasıl tepki gösterirdiniz? Bir ekleme daha yapmak istiyorum evimizdeki avizelerden tutun küçük ev aletleri süpürge gibi gibi halıya kadar aynı model aynı renklerinden aldı çeyizine ses çıkarmadım. Tv lerin kodunu ile istemişti düşünün.
sizin zevkinize göre döşediği için sevinmelisiniz.Merhabalar, ben 10 aylık evliyim, eşimin ise kız kardeşi yani görümcem ile ilgili bir sorum olacaktı. Bizim nişan arefesinden tutun düğün zamanında, mobilyasına eşyası gelinliğine kadar sürekli fikir üreten kendi dediğinin olması için çabalayan biriydi, yanlız ben müdahale ettirmediğim için tepkisiz kalmak zorunda kalıyordu. Şimdi ise önümüzdeki ay onun düğünü var hazırlık aşamasında. Çeyizi, eşyası, evi, gelinliği konusunda hiç karışmadım yorum dahi yapmadım, destek olmamı istediklerinde oldum. Ben kimsenin fikirlerine karışmasını uygun görmeyen biriyim. Geçen gün yine annemlere (eşimin) gittiğimizde bana haftalardır ne giyeceğim konusunda sıkıştırıp en sonunda piyasa çok pahalı benim senin düğününde giydiğim abiyelerden vereyim onlardan giy dedi. Not: yeni gelinim pandemiden dolayı kimse gelemediği için akrabalarla ilk defa tanışacağım. Ve ben çalışan biriyim mesleğimde elimde şükür, o an tepkisiz kaldım. Bir abiye 400-500 tl, neden bir insan bu derece kötü hissettir? amacı var mı sizce? Eşime anlatmadım, anlatmak da istemem. Sadece siz olsanız hayatınız hakkında sürekli yorum ve fikir üreten birisine nazikçe nasıl tepki gösterirdiniz? Bir ekleme daha yapmak istiyorum evimizdeki avizelerden tutun küçük ev aletleri süpürge gibi gibi halıya kadar aynı model aynı renklerinden aldı çeyizine ses çıkarmadım. Tv lerin kodunu ile istemişti düşünün.
Ay buna alınmazlar cnmgene laf sokmaya çalıştığım anlaşılmamış dimi
Alışmışlar kardeşlerinin ipini elinde tutmaya eşine yansıtma bile o kardeşi kıskaniyosun der sana onun seni çekmediğini görmez aldırış etme benimkiler her konuda müdahale ederdi gelinler alışverişe gidecek gorumcemseçer ben eşimin 2 çi eşiyim diğerini saf bulmuş olsalar ki söz geçirmişler evliliği bitene kadar bana yaklaşamıyor boz at seninkiler demode kaç yıllık giyemem onları deMerhabalar, ben 10 aylık evliyim, eşimin ise kız kardeşi yani görümcem ile ilgili bir sorum olacaktı. Bizim nişan arefesinden tutun düğün zamanında, mobilyasına eşyası gelinliğine kadar sürekli fikir üreten kendi dediğinin olması için çabalayan biriydi, yanlız ben müdahale ettirmediğim için tepkisiz kalmak zorunda kalıyordu. Şimdi ise önümüzdeki ay onun düğünü var hazırlık aşamasında. Çeyizi, eşyası, evi, gelinliği konusunda hiç karışmadım yorum dahi yapmadım, destek olmamı istediklerinde oldum. Ben kimsenin fikirlerine karışmasını uygun görmeyen biriyim. Geçen gün yine annemlere (eşimin) gittiğimizde bana haftalardır ne giyeceğim konusunda sıkıştırıp en sonunda piyasa çok pahalı benim senin düğününde giydiğim abiyelerden vereyim onlardan giy dedi. Not: yeni gelinim pandemiden dolayı kimse gelemediği için akrabalarla ilk defa tanışacağım. Ve ben çalışan biriyim mesleğimde elimde şükür, o an tepkisiz kaldım. Bir abiye 400-500 tl, neden bir insan bu derece kötü hissettir? amacı var mı sizce? Eşime anlatmadım, anlatmak da istemem. Sadece siz olsanız hayatınız hakkında sürekli yorum ve fikir üreten birisine nazikçe nasıl tepki gösterirdiniz? Bir ekleme daha yapmak istiyorum evimizdeki avizelerden tutun küçük ev aletleri süpürge gibi gibi halıya kadar aynı model aynı renklerinden aldı çeyizine ses çıkarmadım. Tv lerin kodunu ile istemişti düşünün.
Merhabalar, ben 10 aylık evliyim, eşimin ise kız kardeşi yani görümcem ile ilgili bir sorum olacaktı. Bizim nişan arefesinden tutun düğün zamanında, mobilyasına eşyası gelinliğine kadar sürekli fikir üreten kendi dediğinin olması için çabalayan biriydi, yanlız ben müdahale ettirmediğim için tepkisiz kalmak zorunda kalıyordu. Şimdi ise önümüzdeki ay onun düğünü var hazırlık aşamasında. Çeyizi, eşyası, evi, gelinliği konusunda hiç karışmadım yorum dahi yapmadım, destek olmamı istediklerinde oldum. Ben kimsenin fikirlerine karışmasını uygun görmeyen biriyim. Geçen gün yine annemlere (eşimin) gittiğimizde bana haftalardır ne giyeceğim konusunda sıkıştırıp en sonunda piyasa çok pahalı benim senin düğününde giydiğim abiyelerden vereyim onlardan giy dedi. Not: yeni gelinim pandemiden dolayı kimse gelemediği için akrabalarla ilk defa tanışacağım. Ve ben çalışan biriyim mesleğimde elimde şükür, o an tepkisiz kaldım. Bir abiye 400-500 tl, neden bir insan bu derece kötü hissettir? amacı var mı sizce? Eşime anlatmadım, anlatmak da istemem. Sadece siz olsanız hayatınız hakkında sürekli yorum ve fikir üreten birisine nazikçe nasıl tepki gösterirdiniz? Bir ekleme daha yapmak istiyorum evimizdeki avizelerden tutun küçük ev aletleri süpürge gibi gibi halıya kadar aynı model aynı renklerinden aldı çeyizine ses çıkarmadım. Tv lerin kodunu
Tek diyecegim inşallah bu görümcen inde görümcesi vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?