İkinci el kıyafet giymek varoşluk degıl konu sahibi boyle derse haksiz durumuna duser
Konu sahibi gorumcenız zevkinizı begenmıs olabılır (eltım benım yatak odamı begendı nereden ne kadara aldıgımı soyledım ismimi soyle ındırım de yapar dedım aynısını almaya cekınmıs benimkinin aynısını aldi derim dıye... buna cok uzuldum hıc oyle komplekslerim yok dunyada benimle aynı giyinen aynı esyayı kullanan tonla insan var herkesin evi ayrı aynı da olsa her evde farklı dururdu keske alsaydın dedım hatta kendime aldıgım kolyenın aynısından ona da aldım zevkimi begenır cunku ve severek takıyor gordukce mutlu oluyorum) o yuzden sızın aldıklarınıza benzer secmesını garıpsemedım tek yumurta ikizi gibi komple size benzemeye calısırsa tuhaf olur, oda onun problemi
Elbise ıcın de teklif etmıs bazıları yapar oyle benden gıyebılırsın der jest yapıyor gıbı dusunur o anda ben kıyafetimi alıcam zaten Sagol, baskasının kıyafetini gıyemem, ne munasebet senin dugunune elbise almıcam da ne zaman alıcam, dugun sahibiyız gorumce kıyafetı bu dugune hafif kacar gıbı onlarca cumle var herhangi birini soyleyebılırdınız ?