GÖRÜMCE VE KAYINVALİDE SORUNU

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gecegunes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2023
15
-11
1
23
Merhaba arkadaşlaar öncelikle hataları hep kendimde arıyorum bunun için bir kaç kere pisikoljik tedavide aldım ama artık yapamıyorum yaklaşık bir senedir evliyim ve hamileyim geçen günlerde kayınvalidem kayınpederim ve görümcem ile tartıştık bir maddiyat konusu kayınvalidem sürekli görümceme destek oluor eve bişey alıcak yarısını karşılıyor evine yemeğini gönderiyor falan ben şu an hamileyim bir kere beni arayıp kızım bu akşam yemek yapma buraya gel demedi bana biz maddiyat konusunda tartıştık çünkü kaynanam bizden alıp ona veriyor yada almayıp veriyor bebeğe oda yapıcam siz alırsınız dedim hiç ses çıkmadı ben zaten sizden bişey beklemiyorum ama elimizden geleni yaparız bile demedi o gün tartışmada anne ayıp ediyosun dedi ayıp ettiğim falan bu güne kadar bir kere saygısızlık yapmadım sonra ayağa kalktım sen benim anneme nasıl bağırsın diye üstüme yürüdü eşimde sana noluyo sen karışma diyo ama kimseyi dinlemiyo ve ben eşimin akrabalarından tırnak ucu kadar bir iyilik görmedim sürekli laf sokma peşindeler ben niye onun akrabarına laf söylüyomuşum he bide şey var bizim düğünümüzden bir borç kalmadı bize bizim düğünümüzden borç kalmamış onlar kendi düğünlerini kendi yapmışlar banane arkadaş benim sorunum değil senin kayınvaliden düşünsün kayınvalide mede onun yaptıklarını söyleyince yok o yapmaz öyle şey diyolar dedimki anne kzın üstüme yürüdü bana dediki sende benim üstüme yürüdün ama ben öyle bişey yapmadım sadece ayağa kalktım ama artık çok yoruldum bıktım daraldım ne bebeğimi nede kendimi düşünebiliyorum bunlar evliliğimden beri olanların üçde biri bile değil öncesini saymıyorum bile artık ne yapmalıyım karar da veremiyorum

Yine "iyi ki erkek kardeşim yok" dedirterek sukrettiren bir konu.
Sonra elin kızı kendi ailesinden göremediği sevgi ve ilgiyi daha 2 gündür tanıdığı eşinin ailesinden bekleyecekti, kendini anamın babamın 30 yıllık kızlarıyla kiyaslayacakti falan komik komik işler.

Su saçmalığı aklınız mantiginiz alıyorsa devam edin tabii.
Gidip gorumcenize" anneni bana bırak, seni artık kayinvaliden düşünsün" deyin de kadın biraz gülsün, keyfi yerine gelsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X