Görümce

Calcifer

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
59.307
330.208
698
Merhaba kızlar,
Şimdi benim bir görümcen var 28 yaşlarında. Aramız çok iyidir abla kardeş gibiyiz. Bana her şeyini anlatır. Bir seneye yakındır biriyle görüşüyor onu bana hemen söylemedi 6 ayın sonunda falan söylemişti. Neden söylemediğini bana çocuğu anlatınca fark ettim. Çocuk kesinlikle olmayacak biri. Nereden tutsan elinde kalıyor.

Kayınvalidem biraz işkilleniyor üzerine gidiyor çocuğu öğrenince bu işin olmayacağını söylüyor. Abisi de istemiyor bayağı bir olaylar oluyor 6 ay önce. en son ben konuştum izah ettim durumu ayrılacağını söyledi mantıklı olanı bu olduğunu söyledi ben de daha üzerine düşmedim.
Bugün mesajlaşırken kiminle mesajlaştığını sordum. Baya ısrar ettim keşke esrar etmez olaydım aynı çocukla konuşmaya devam ediyormuş. ailesi kesinlikle karşı ben anlatsam beni dinlemiyor yaşı da küçük değil ne diyeyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sessiz kalsan vicdanım rahat değil konuşsam ortalık çok karışacak. Keşke hiç sormasaydım.
İstenmeme nedeni çocuk çok sorumsuz. Bir kız arkadaşı vardı çocuğun görümcem kızdan rahatsız oluyor mesafe koy diyor ama koymuyor. Kızın ilgisini bile bile o benim kardeşim hesabı yapıyor.

Sorumsuz derken ne anlamda sorumsuz? Çalışmıyor mu tembel erkekle gercekden olmaz çünkü ama kıza karşı sorumsuzca ve kız bunu kabul ediyorsa bilemedim..
Bence sen sus canım kafanın huzuru için mesajı görsen de görmemezlikten gelseydin keşke bazen biseyleri bilmemek daha huzurlu yapıyor insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…