Ya işte seviyorum bile bile kendini ateşe atmasını istemiyorum. Yoksa dediğiniz gibi ne yaparsa yapsın.Naparsa yapsin hic ilgilenmeyin
28 yasinda koskoca kadin.
Seviyorsunuzdur illa ki deYa işte seviyorum bile bile kendini ateşe atmasını istemiyorum. Yoksa dediğiniz gibi ne yaparsa yapsın.
Gevşek bir tip. Kızın üzerine bişeyler var onun hesabını yapıyor daha şimdidenAdamin sorunu ne peki? Neden hicbiriniz istemiyorsunuz?
Sanırım birine anlatmam lazımdı. Ben de buraya yazdım. Patşayacaktım yoksagörümcenin kendi hayatı .herkes konuşup üstüne düşeni yapmiş artık kendi sorumluluğu.
farzedin öyle bir soru sorup öyle bir cevap almadınız.
Tanıyoruz.Çocuğu tanıyor musunuz?
Yani adamın arkadaşıyla kusmesini beklemesi vs aşırı saçma. Görümce de çocuk değil. İleride evlenirler sen kötü olursun. Karışma.Tanıyoruz.
bence bacim bir an once kisiden ayirin gorumcenizi cok gec olmadan eyer ailenize girerse o kisi aile huzuru diye bise kalmaz sizdeGevşek bir tip. Kızın üzerine bişeyler var onun hesabını yapıyor daha şimdiden
Merhaba kızlar,
Şimdi benim bir görümcen var 28 yaşlarında. Aramız çok iyidir abla kardeş gibiyiz. Bana her şeyini anlatır. Bir seneye yakındır biriyle görüşüyor onu bana hemen söylemedi 6 ayın sonunda falan söylemişti. Neden söylemediğini bana çocuğu anlatınca fark ettim. Çocuk kesinlikle olmayacak biri. Nereden tutsan elinde kalıyor.
Kayınvalidem biraz işkilleniyor üzerine gidiyor çocuğu öğrenince bu işin olmayacağını söylüyor. Abisi de istemiyor bayağı bir olaylar oluyor 6 ay önce. en son ben konuştum izah ettim durumu ayrılacağını söyledi mantıklı olanı bu olduğunu söyledi ben de daha üzerine düşmedim.
Bugün mesajlaşırken kiminle mesajlaştığını sordum. Baya ısrar ettim keşke esrar etmez olaydım aynı çocukla konuşmaya devam ediyormuş. ailesi kesinlikle karşı ben anlatsam beni dinlemiyor yaşı da küçük değil ne diyeyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sessiz kalsan vicdanım rahat değil konuşsam ortalık çok karışacak. Keşke hiç sormasaydım.
İstenmeme nedeni çocuk çok sorumsuz. Bir kız arkadaşı vardı çocuğun görümcem kızdan rahatsız oluyor mesafe koy diyor ama koymuyor. Kızın ilgisini bile bile o benim kardeşim hesabı yapıyor.
[/QUOTE
Sizin elinizden ne gelir ki?Bosverin kendi düşen ağlamaz.Siz uyarmissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?