Görümce

Ailesinin istemediği biriyle evlenip mutlu olan var mı bilmiyorum ama geçen yıl çok trajik bir olay yaşadık ailenin başına dert oldu çok kötü bitti sonu
Umarım aklını başına toplar.

Kocana söyle veya kızın başka erkek akrabasına sizinle samimi olan görüştüğü çocuğa meydan okusunlar hatta babası veya annesiyle konuşsunlar kıza bundan kesinlikle bahsetmesin, kızın hormanları tavan laf dinlemez tam erkeğe kaçacak ayarından, bu iş ancak bu şekilde söndürülür, veya biter halen kızın peşini bırakmaz ise şiddet çözüm olur gibi

Yaşı da varmış çocuk değil. Umarım aklımı başına toplar calci sen fazla yuz göz olma bence. Ne yasayacaksa kendi görsün. Sonra sebep oldunuz derler.

Görümcenin özel hayatını merak edip herşeyini biliyorsa gereğini yapmazsa suçlu olur, o zaman merak edip deşirmiyecekti
Her şeye de merak edip deşirmeyin!

Yaşı da varmış çocuk değil. Umarım aklımı başına toplar calci sen fazla yuz göz olma bence. Ne yasayacaksa kendi görsün. Sonra sebep oldunuz derler.
Ya bununla normalde hayatta birlikte olmaz. Bir önceki sevgilisinden kötü ayrıldı bu çocuk teselli etti derken hop bizimki bununla beraber. Sevdiğini düşünmüyorum çünkü çok iyi tanıyorum görüncemi. Ama gözünü açmamakta inat ediyor. Evlense boşanmaz sürünür kalır

Görümcenin özel hayatını merak edip herşeyini biliyorsa gereğini yapmazsa suçlu olur, o zaman merak edip deşirmiyecekti
Her şeye de merak edip deşirmeyin!
Başkası sandım. Aynı kişi olduğunu bilsem hayatta sormazdım. Pişmanım saat kaç oldu uyuyamadım

Boşverin sessiz kalın okları kendinize çevirirsiniz o daha beter

Başkası sandım. Aynı kişi olduğunu bilsem hayatta sormazdım. Pişmanım saat kaç oldu uyuyamadım
Kusura bakma ama bu işin içindesin toparlamakta senin sorumluluğunda
Madem ki sırlarını açmış, direk görüştüğü erkeğin ailesi ile irtibata geçeceksiniz ve görümcenizle görüşmesini kesmesini isteyeceksiniz, yanınızda eşinizin akrabası olacak erkek hemde annesine ve babasına ayrıca da görüştüğü erkeğe, daha ilersi tehdit

Eğer ki bu olay çözüme kavuşursa görümcenin kesinlikle aşk hayatı ile ne soru sor nede samimi olup sırlarını öğrenmeye kalkışma, buda sana ders olsun, üstünüze vazife olmayan şeylere merak etmeyin

Peki

Judy_K @samdan @Cay6 Limonsuzzcay sizin de yorumlarınızı merak ediyorum
Canım benim, okudum. Konuyu da yorumları da. Bi çok arkadaş söylemiş zaten karışmaman gerektiğini. Onlarla hemfikirim canım. Öğrenmiş bulundun, kendini suçlama bunun için. Sevdiğin kişi, iyiliğini istiyorsun. Yakınsınız abla kardeş gibi. Ama abla kardeş değilsiniz. Olay büyürse hep senden nefret eder istikbalime mani oldun diye. Böyle durumlarda bazen kendi ablasını bile gözü görmez insanın, seni hiç görmez o yüzden. Karıştığınla kötü olduğunla kalırsın. Kendine dert etme bu konuyu. 28 yaşında koca kız. Kendi için neyin iyi neyin kötü olduğunu bilecek yaşta.
İnşallah hakkında hayırlısı olsun calsiciğim

Bazı konularda cahillik mutluluktur bence. Keşke en baştan beri karışmasaydınız hatta. Aile üyeleriyle ilgili olan konularda bilmek sorumluluk doğuruyor ne yazık ki. Görümcenizin bundan sonraki ilişkileriyle de nezaketen ilgilenirseniz kafanız rahat olur en azından.

28 yaşında insana istemediği bir şeyi yaptıramazsınız, onun aşktan gözü kör olmuş şimdi, ne deseniz boş.
Ayırmaya çalıştıkça daha da kıymete biner.
Ailesi olarak herkes fikrini söylemiş ama o bildiğini okumaya devam ediyorsa kararlarının sonuçlarına da katlanmak zorunda.
Ha tabi o kararın ucu herkese dokunur ama kendi istemezse vazgeçiremezsiniz maalesef.
Calciferr sen yorum yapma artık bu konu da, sonunda de kötü olursun.

Kesinlikle bir anlaşmazlık da düşman olunuyor. Kendi kardeşinin yaptığı affediliyor ama görümce gelin ilişkisin de bağ kopuyor.

Judy_K @samdan @Cay6 Limonsuzzcay sizin de yorumlarınızı merak ediyorum
Canım yorumları da okudum, talihsiz bi durum olmuş senin açından öğrendiğin için. Ama olan olmuş artık üzme kendini.
Benim görümcemle aram iyi olmasaydı bile kayıtsız kalamadım, o yüzden seni anlıyorum. Bi kadının hayatını mahvetmesine gönlüm razı gelmezdi ve elimden geleni yapardım. Evlendikten sonra kötü olursa neden sessiz kaldın diye seni suçlayacaktır herkes. Yazık babası da çok üzülüyormuş. Üstelik belkide mallarının derdinde adam.

Kesinlikle bir anlaşmazlık da düşman olunuyor. Kendi kardeşinin yaptığı affediliyor ama görümce gelin ilişkisin de bağ kopuyor.
Canım çok haklısın bu konuda. Ama bence durum biraz farklı. Çünkü görümce işi ilerletirse calci nin eşiyle de arası kötü olacak.

Susma kararı aldım zaten. Ya onun kötü bir evlilik yapması ilk onu sonra bizi etkiler. Zaten 2 kardeşler. Abisi düşkün. Bir sorun yaşasa kardeşini tutmaz orda. E kardeşi de gelmez. Ben de daha sormuyorum ona. Çünkü mantıksız hareket ettiğini anlayabilecek yaşta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…