Görümce :(

ilkyazim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2009
18
0
86
Antalya
biliyorm daha 20 yaşındayım ve siz her nekdar daha küçüksün ve ortada bişey yok deseniz bile çok kafama taktığım bi konu var.. sevgilimle gayet ciddi giden bi ilişkimiz var ve ailesini çok merak ettiğim için sürekli araştırıyorum. o çok ünlü arkadaşlık sitesi facebookta gördüğüm müstakbel görümcemi kime göstersem ''yandın sen kızım eğer bu çocukla evlenirsen bu kız sana çok pis görümcelik yapar.. çok uyuz bişeye benziyor'' gibi laflar işitiyorum.. açıkçası benim de ilk gözlemim öyle olduğuydu sürekli kendini beğenmiş tavırları dünyanın en güzeli benm gibi edaları var.. hergün aklıma takılıyor inanın ki sevgilimi bile bu kadar düşünmüyorum sanki hemen evlenmişiz ya da evleneceğiz gibi bunları takıyorum ya çok çaresizim daha tanışmadığım için de bilinmezlik kompleksi içindeyim belki öyle biri değildir sevgilim çok iyi biri olduğunu söylüyor ama ben inanmıyorum çünkü kardeşine öyle davranmayabilir işin içine kıskançlık girebilir.. evet bana yardım edin lütfen hergün bu konu yaaa kafam karmançorman oldu :çok üzgünüm

Son düzenleyen: Moderatör:
sen kendine görümcelik yapılmasına izin vermezsen hiç bişi yapamaz..ayrıca hemen önyargılı olma
belkide öyle biri değildir..

kafana takma bu kadar daha evlenmeden görümce sendromu yaşıyorsun..

şimdiden niye geleceği düşünüyorsun ki? daha tanışmadığın biri hakkında önyargılısın. ama mesela ben de soğuk görünürüm. ama gelinimize daha bir gün kırıcı bir lafım olmamıştır. hele bir tanış, ayrıca sevgilinle %100 evlenecek misin?

durun bu kadar önyargılı olmayın hemen, daha tek kelime bile etmemişsiniz. belki de gerçekten çok seveceksiniz..

hem tipinden nasıl anladınız ki? anlamadım ben :uhm:

Ohooooooo
ortada ne fol var ne de yumurta...
Hiç mi işiniz gücünüz yok yahu!:ecrin_bebek:

Daha sözlü nişanlı değilsin
Daha kızı hiç görmedin
Ve bi facebook profilinden mi karar veriyorsun
Darılma ama gerçekten çok çocukça

Ön yargı hiç bir zaman için iyi değildir... Hem şimdiden bunları düşünmenin ne manası var?
Bırakın iş bir resmiyete dökülsün ondan sonra düşündüğünüz gibi bir sorun çıkarsa kafanıza takarsınız...
Olmayan birşey için paronoya yapmak tuhaf...

bu kadar onyargı ve hoşgorusuzluk ıle yaklasırsanız gorumcenız melek dahı olsa sıze seytan goruncekdır hnuz tanısmadan o kısı hakkında bukadardusunmenız gercekdende sızın ıcın ıyı degıldır..
bıraz onyargılardan arının derım..

fotoğraftan karakter tahlili yapabilen arkadaşlarınız mı var? vay beee!!! psikolog, psikiyatristler bile kaç seans görüşme sonunda bir fikir belirtebiliyorlar, sizin arkadaşlarınız fotoğraftan çözmüş olayı!!! ne yetenekli insanlar var dünyada!

altı üstü bikaç fotoğrafa bakarak, en az 3-4 yıl sonra kurulacak bi izdivacın sıkıntısını ne yaşarsın be cnm :1ninca:

sen şimdi okudun mesleğini eline aldın işe başladın, sevgilinle ilişkinizi bu zaman içersinde sorunsuz devam ettirdiniz, aileler tanıştı uyum sağlandı, kesenize uygun ev buldunuz, eşyalar alındı hiç borcunuz yok, düğününüz sorunsuz yapıldı, evliliğinizde hiç bi sorun yok herşey tıkır tıkır ilerlioda, bi derdiniz fotoğraflardaki çılgın görümcemi oldu

ileri görüşlü dedikleri bu olsa gerek:1ninca:

hiçbişe çıkmaz cnm takma kafana sen.. tek derdin bu olur inş hayatın boyuncakaydirigubbakcemile5

gelin ata binmiş ya nasip demiş
dur allahın aşkına sen önce bi evlen görümce sonraki iş

hepinize teşkekkr ederim valla nerenizle gülseniz de haklısınız bu huyumdan vazgeçmem lazım çok takıntılıyım evt çocuksuyum heralde çok ayrıntı düşünüyorum ... :'(

Sen kendine sorun mu arıyosun?
Neden şimdi bunları düşünüyosun ki durduk yere..
Hem daha tanımıyosun bile.. Nerden biliceksin belki de tam tersi olucak..
Önyargılı olmak hiç güzel bişy değil.. en iyisi kendin gör tanış öyle anlarsın.
Hem bunları düşünmek için biraz erken değil mi?
Diyelim ki herşey yolunda gitti ve görümcen öyle biri..
Ozaman sende öyle davranmasına izin vermezsin yerimseniben

hepinize teşkekkr ederim valla nerenizle gülseniz de haklısınız bu huyumdan vazgeçmem lazım çok takıntılıyım evt çocuksuyum heralde çok ayrıntı düşünüyorum ... :'(

yok cnm nie gülelim..

neyse takma sen kafanı böle şeylere, bukadar sıkıntı yapman çok yersiz olmuşş:ecrin_bebek:

ilkyazım mümkünse bu konuyla ilgili sonyazın olsun bukaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…