o söledğini bnde düşündüm ama şu var o insanla bi gelecek düşünüosan cnm sonuna kadr bu fikrinin arkasında olmalısın insanların dereyi görmedn paçayı sıvamış demelerine izin vermemelisin bu senin hayatın ve eger o insanla bi gelecek düşünüosan tabiki de ileriyi görmen gerekio yere sağlam basabilmen için.. yani kısacası ailesini tanıman normal bişey bunda bi anormallik göremiorum ben..
allah allah kafana taktigina bak görümcem bana görümcelik ederse bende ona cok güzel gelin ferhunde olurum:umursamaz:
emma... =) çok olgun düşünüyorsun teşk ederim anlayışlı insan opuyorumnanaktan
ve ayrıldık...mafoldumben
konunu okuyordum tam msj nı görünce şaşırdım. Görümcenmi sebeb oldu tatlım ne oldu
soz yada isteme bile olmamis.. o aileye girebilecegin bile mechul.. sevgilinle gulup eglenerek gecirecegin bu vakitleri daha evlenecegin belli olmayan adamin ablasini dusunerek gecirmek cok sacma... daha evlenmeden beynine ablasiyla gecinemeyecegini empoze ediyorsun.. 2 gun sonra olduda resmiyete donustu.. en ufacik bir lafta patlayacaksin cunku kendini yillardir sisirmistin..
hem tum gunun sevgilinden cok gorumceni dusunmekle geciyorsa ayril ozaman cunku yeterince asik degilsin.. ben flort zamani askimdan gozlerim korlesmisti dunyayi gormuyordum.. yasananlar yasandi evlendikten sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?