- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
aman boşver yaaNaberden sonra yazdım,kusura bakma dogum gunune gelemedım dedım onada cvp vermedı,bu ne sımdı anlam veremedım yaa.
Siz bebeğinizi kaybettiğiniz için ona karşı içinizde bi kıskançlık olduğunu düşünebilir. Aksine bu korkunun üstüne gitseniz daha çabuk aşarsınız. Allah yeniden nasip etsin.Neden gitmeliydım dıye dusunuyorsunuz?
Siz bebeğinizi kaybettiğiniz için ona karşı içinizde bi kıskançlık olduğunu düşünebilir. Aksine bu korkunun üstüne gitseniz daha çabuk aşarsınız. Allah yeniden nasip etsin.
Yapma canım ben olsam kıskandığınıAsamıyorum gercekten onun ve cocugunu gormeye tahamulum bile yok,ama dogumunda mevludunde hep gıttım bu sefer kv kp lede aram ıyı degıldı hıc gıdıp ne onları gormeyı nede o musmutlu annelerı ve bebeklerını gormeye tahamulum yoktu,sızce kıskanclık mı bu hissettıklerım?
Yapma canım ben olsam kıskandığını
düşünürdüm, görümcene oğluna tahammül
edemiyorum desen misal o böyle düşünmez mi? Ama şunu dicem görümcenin çocuğuna davranışlarında sana nispet yapıyomuş gibi hissediyosan elbette görüşme. En iyi sen tanıyosun.
Sen de haklısın kinlenmişsin dua edicen veren de alan da Allah. Ne övünmek ne de isyan etmemek gerek.Gorumcem nıspet yapmaz ama kv oluyo cocuk ıcın sureklı ondan bahseder mısal ben 5 yıl sonunda tup bebekle ıkızlere hamıle kaldım kaynana o zaman cocugu severken ılk goz agrım dıye severdı bana kaf carpıtoyo doye dusunuyodum gercı ben erken dogum yaotum kaybettım bebeklerımı dogumdan eve geldım ertesı gunu gorumcem geldı kucagından bebegı ındırnedı kv opup kokluyo ben bebegımı dogurup kaybetmısım bu kız uzulurmu demıyo
Sen de haklısın kinlenmişsin dua edicen veren de alan da Allah. Ne övünmek ne de isyan etmemek gerek.
Tekrardan yazdım yukarıdada belirttım onada cvp yazmadı.Başınız sağolsun öncelikle. Ama sadece Naber yazmak saçma olmuş. Ben olsam tekrardan msj atarım durumu anlatırım. Cevap yazmazsa kendi problemi.
Kizlar devamini soyle yazdim,
Sanirim yogunsun donmedin,pazar gunu dogum gunune gelemedim kusura bakma diycektim dedim,
annem rahatsizdi onda kalmistim dedim.bunuda okudu cvp yine vermedi..
Allah fesat kıskanç pislik görümceleri ıslah etsin. Bıktık be bu lanetlerden. Ben hala çekiyorum. Bana çektirdiklerinin bin katını çeker inşallah. Bırak ne hali varsa görsün muatap bile olma artık. Hiç bi şey kaybetmezsin moralin iyi olur.Gectigimiz pazar gorumcemin oglunun dogum gunu vardi beni taniyan bilir 6 ay once 6 aylik ikizlerimi kaybettim,henuz dogum gunu dugun sunnet gibi eglencelere katilamiyorum kalfiramiyorum,hediyesini alfim edim gitti d.gunune bugunde eatsspdan 4 gibi mesaj yazdim naber....? Dedim cbp vermedi okudu donmedi bana ,bu arada kv kp lede aramiz bozuk gidip gelmiyorum cok pisman oldum msj attigim icin(,
Diycektimki,kusura bakma d.gununme gelemdim bi ara gelir telafi ederim ama cvp vermedi cok SİNİR oldum..
Aman bosver ya kim kimi operse bende cok aliniyordum falan ama simdi savma geliyor insanlara fazla anlam yuklememek gerekiyorAynen bende deliriyorum bazen,dogum yaptim ebime vijtim kv gorumvenin cocugunu kucagindan indirmedi ope ope bir hal oldu,gozlerimden yaslar suzuldu gitti ama kimin umrunda..!!!
Gectigimiz pazar gorumcemin oglunun dogum gunu vardi beni taniyan bilir 6 ay once 6 aylik ikizlerimi kaybettim,henuz dogum gunu dugun sunnet gibi eglencelere katilamiyorum kalfiramiyorum,hediyesini alfim edim gitti d.gunune bugunde eatsspdan 4 gibi mesaj yazdim naber....? Dedim cbp vermedi okudu donmedi bana ,bu arada kv kp lede aramiz bozuk gidip gelmiyorum cok pisman oldum msj attigim icin(,
Diycektimki,kusura bakma d.gununme gelemdim bi ara gelir telafi ederim ama cvp vermedi cok SİNİR oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?