Gorumce!!

Siz bebeğinizi kaybettiğiniz için ona karşı içinizde bi kıskançlık olduğunu düşünebilir. Aksine bu korkunun üstüne gitseniz daha çabuk aşarsınız. Allah yeniden nasip etsin.

Asamıyorum gercekten onun ve cocugunu gormeye tahamulum bile yok,ama dogumunda mevludunde hep gıttım bu sefer kv kp lede aram ıyı degıldı hıc gıdıp ne onları gormeyı nede o musmutlu annelerı ve bebeklerını gormeye tahamulum yoktu,sızce kıskanclık mı bu hissettıklerım?

Yapma canım ben olsam kıskandığını
düşünürdüm, görümcene oğluna tahammül
edemiyorum desen misal o böyle düşünmez mi? Ama şunu dicem görümcenin çocuğuna davranışlarında sana nispet yapıyomuş gibi hissediyosan elbette görüşme. En iyi sen tanıyosun.

Gorumcem nıspet yapmaz ama kv oluyo cocuk ıcın sureklı ondan bahseder mısal ben 5 yıl sonunda tup bebekle ıkızlere hamıle kaldım kaynana o zaman cocugu severken ılk goz agrım dıye severdı bana kaf carpıtoyo doye dusunuyodum gercı ben erken dogum yaotum kaybettım bebeklerımı dogumdan eve geldım ertesı gunu gorumcem geldı kucagından bebegı ındırnedı kv opup kokluyo ben bebegımı dogurup kaybetmısım bu kız uzulurmu demıyo

Sen de haklısın kinlenmişsin dua edicen veren de alan da Allah. Ne övünmek ne de isyan etmemek gerek.

Sen de haklısın kinlenmişsin dua edicen veren de alan da Allah. Ne övünmek ne de isyan etmemek gerek.

Oyle cok sukur ınanclıyım rabbım kımseye yasatmasın,ama kızı yasasa benım yasadıgımı kahrındam olur benım cocugumu bır kere kucagına alıp sevmezdı.Allahım versın layıgını herkesın napalım en zoru bana dusuyo sabretmek..
Tesekkurler cvp yazdıgın ıcın..

Başınız sağolsun öncelikle. Ama sadece Naber yazmak saçma olmuş. Ben olsam tekrardan msj atarım durumu anlatırım. Cevap yazmazsa kendi problemi.

alt tarafı bir doğum günü, gitseymişsiniz iyi olurmuş ama çok da önemli değil yani.görümcenizin cevap vermemesi hoş olmamış sonuçta zor bir şey değil yani cevap yazmak.bu kısımlarda haklı olduğunuzu düşünüyorum ama ben kayınvalidenizin torununa gösterdiği ilgiye takmanıza takıldım; benim tanıdığım neredeyse bütün anneanneler, babaanneler torunlarını öyle abartılı seviyorlar ve bu çok da normal bir şey bence bunları kıskanmanız(şimdi belki kıskanmıyorum yazacaksınız ama ben yazdıklarınızdan bunu anladım çünkü kıskanmasaydınız rahatsız olup da burada yazmak aklınıza bile gelmezdi diye düşünüyorum) hoş değil.evet zor bir dönemden geçiyor olabilirsiniz ve etrafınızdaki insanlardan anlayış bekliyorsunuz, onların da anlayış göstermesi gerekiyor zaten ama siz bir şeye üzülüyorsunuz diye herkesin sizinle eşit derecede üzülmesini beklemeniz(belki böyle düşündüğünüzün farkında değilsiniz ya da ben yanlış anladım bilmiyorum ama yazdıklarınızdan bunu çıkardım), yanınızda öbür torunun sevilmesinden rahatsız olmanız vs de yanlış bana göre.

Kizlar devamini soyle yazdim,
Sanirim yogunsun donmedin,pazar gunu dogum gunune gelemedim kusura bakma diycektim dedim,
annem rahatsizdi onda kalmistim dedim.bunuda okudu cvp yine vermedi..

Arkadasim neden cirpiniyorsunuz bu kadar Allah askina..
O kadar aciklama yapiyorsunuz kadin bakiyor donmuyor..
Belli "isim var sonra yazarim" olayi degil bu madem her mesaji okuyor..

Ben olsam esime annem rahatsiz bile dedirtmezdim..
Uzgunum ama benim halim yok boyle eglencelere katilmaya gelmek istemiyorum derdim..
Insan olan siz soylemeden dusunmeli zaten..
Birde kendi aciniz size yetmiyormus gibi gorumceyi takiyorsunuz..
Niye yapiyorsunuz bunu kendinize..
Basiniz sag olsun Allah sabir versin bu arada.

Keşke o gün akşam yazsaydın. Ama olanla ölene çare yom. Takma.

Eski konunu hatirliyorum. Gitmemekte hakliydin ve eminim esin zaten izah etmistir. Ama anlayissiz insan maalesef anlayissizdir. Takma kafani yeri geldiginde aciklama yapar gecersin.

Allah fesat kıskanç pislik görümceleri ıslah etsin. Bıktık be bu lanetlerden. Ben hala çekiyorum. Bana çektirdiklerinin bin katını çeker inşallah. Bırak ne hali varsa görsün muatap bile olma artık. Hiç bi şey kaybetmezsin moralin iyi olur.

Aynen bende deliriyorum bazen,dogum yaptim ebime vijtim kv gorumvenin cocugunu kucagindan indirmedi ope ope bir hal oldu,gozlerimden yaslar suzuldu gitti ama kimin umrunda..!!!
Aman bosver ya kim kimi operse bende cok aliniyordum falan ama simdi savma geliyor insanlara fazla anlam yuklememek gerekiyor

Belki bu bi tavır değildir
Benim gibi kafa bi milyon geziyosa sonra cevaplarım demiştir sonra da unutmuştur
Pişman olmanıza gerek yok gidememeniz çok normal

Allah başka acılar vermesin ... cennette meleklerin var... gitmemen gayet normal ama yavaş yavaş hayata atılmalısın gene bebeklerin olur inşallah sağlıkla alırsın kucağına hayat herkese ve herşeye rağmen devam ediyor...

Kizlar sagolun cevaplariniz icin...

Gorumcem sabah msjima donmus
Dun gec geldim cocuk hastaydi onu doktora goturdum demis
Saglik olsun, Kirilmadim desem yalan olur tabiki.. demis.

başınız sağolsun öncelikle ,
belki gördü ama fırsat olmadı yazmaya ,ondan sonrada unuttu olabilir,
Hı terside olabilir bu konuda alınmışsa kendinin ayıbı yaşadığınız hiç kolay değil,anlaması gerekli !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…