Gorumce!!

Cok guzel yazmissiniz tsk ederim,cvp olarak donmus gorumcem,gelmedigin icin kirildim demis,herkes kendini dusunuyor senin acin mi var hic kimsenin umrunda degilki..
Bende kirilma daha nice dogum gunleri olur oglunun onlari kutlariz dedim yeterki saglikli uzun omurlu olsun dedim bende..

Ben olsam, 6 ay önce ikizlerini kaybetmiş kişiyi yedi kat yabancı olsa çağıramam. Bakış açısı.

Çok takılmayın, karşı tarafında çok takıldığını zannetmiyorum.

Canın gitmek istemezse bazı şeylere zorla katılma ki zaten, hani zor bir süreç geçirmen cabası. Ben tosun gibiyken bile bazen sırf canım istemiyor diye katılmıyorum böyle davetlere, tatsızlığımla neden ortamı gereyim ki diyorum...

Bununla beraber, mesajını görüp yoğun olduğundan cevaplayamamış olabilir. Ben bazen mesajlara da canım istemezse cevap vermiyorum Ne pislik bi insanmışım ben de, şimdi farkettim acaba bizim eltielr de buraya üye olup bana konu açıyor mudur?

Ben olsam, 6 ay önce ikizlerini kaybetmiş kişiyi yedi kat yabancı olsa çağıramam. Bakış açısı.

Çok takılmayın, karşı tarafında çok takıldığını zannetmiyorum.

Sagolun yorumunuz icin daha 3 ay oldu kaybedeli((

naber ne ya valla ban biri öle naber yazssa kızarım birde görümceniz yada naber diyorsan sonunu getir.alay eder gibi olmuş

Hayir yanlis anladiniz,naber elif dedim,ismiyle hitap ettim cvp verseydi devamini yazicaktim ama cvp vermedi,daha sonra heralde yogunsun donmedin,d.gunune gelenedim kusura bakma diycektim diye msj attim pesine,oda sabah donmus,

Saglik olsun gelmedigin icin kirildim yazmis...

Pardon ama sen boyle insanlara laf mi anlatiyorsun canim ya ? Yazik sana , Kusura bakma da sen hakediyorsun , mesajina da donmezler her turlu iskenceyi de ederler cunku sen istiyorsun bunu.Parasal acidan bir bagliligin mi var bu kisilere?Ne mesaj atarim ne bisey yaparim.Senin durumun belli.Bilen bilir anlayisli olur zaten.Ayrica dilekce yazmana gerek yok yani.Anlayissizlar ise zaten benim hayatimda yerleri olmaz o tarz insanlarin.Benim zamanim da ilgim de kendim de kiymetlidir.Siz de once kendinizin kiymetin bilin derim.Siz kendinizin kiymetini bilmedikten sonra elalem umur etmez derdinizi de yasinizi da yani.Basiniz sagolsun.Allah sabirlar versin.

:) guldurdunuz beni,ne kadar guzel ozetlemissiniz,mutsuzlugumla ortami germeye hakkim yok bende tam bu yuzden katilmadim,ister istemez yuzum asik negatif olucam millet agzi kulaklarinda gayet mutlu bense bebeklerini kaybetmis zavalli kadin modunda

Yok hic bir maddi yardimi yok,ne bilim bende ole dusunuyorum anlamayi birakin evimin alt kati cafe gorumcem d.gunu partisi icin orayi tuttunu duyunca agladim hic mi dusunmuyolar bu kiz uzulur duyunca diye,ama yok ben tasim,bagrima tas basip onlarin butun organizasyonlarina katilman gerek,dogum yaptikdan sonra bir kere gecmis olsuna geldiler sonra tatile gittiler gorumcem kv kp,bir kere aramadilar nasilsin diye.

:) guldurdunuz beni,ne kadar guzel ozetlemissiniz,mutsuzlugumla ortami germeye hakkim yok bende tam bu yuzden katilmadim,ister istemez yuzum asik negatif olucam millet agzi kulaklarinda gayet mutlu bense bebeklerini kaybetmis zavalli kadin modunda

Zavallı değilsin, öyle düşünmen duygusal çöküntü yaşamandan biliyorum ama hiçbir şey sonlanmış değil. Gençsin henüz, inşallah yeniden deneyeceksin ve o zaman nur topu gibi bebeğini kucağına alıp hepsini geride bırakacaksın. O zamana dek ipleme şu şunu dedi bu acaba ne demek istedi diye, duygusal olduğun için alınganlık da ediyor olabilirsin... Eşinle iyi ol, gerisi boş zaten :) adamı da üzme böyle yaparak... eşine sarıl, o da sana...

Doğum gününe çocuğu olmayanları hele ki sizin gibi evlatlarını yeni kaybetmiş birini davet etmeyi,davette icabet etmeyince de bozulmayı anlamıyorum. tamam eşinizin yeğeninin doğum günü şartlar uygun olsaydı giderdiniz de bu kadar uzatmanın anlamı yok.sanki siz gitmeyince çocuk yaşına girmedi boynu bükük kaldı.boş verin hiç oralı olmayın.3 ay sonra kızımın doğum günü var gelmek isteyen müsait olan gelir gelemeyenin de canı sağolsun.
Son olarak başınız sağolsun.istediğiniz ve hazır olduğunuz zaman tekrar anne olmanız dileğiyle.

canım ben böyle bana cevap yazmayanlara hemen diyeceğimi diyip byeee diyorum. mesela sen de naber yazmışsın ya sana baktın cevap vermiyor işte ''böyle böyle durumlar yüzünden gelemiycem bilgin olsun size iyi eglenceler'' diyebilirsin hem sen diyeceğini demiş olursun hem de artık cevap bekleme derdin olmaz.

Canimm,keske etrafimda sizin gibi anlayisli insanlar olsaydi belki daha kolay atlatirdim,o kadar zorki aglamadan bir gunum gecmiyo Rabbim kimseye bole aci vermesin

Canım yaşadıkların kolay değildir tabi üzüldüm.
Fakat bana da biri naber? dese cevap vermem şahsen....

Sonuçta o kişi görümceniz ve aranızda bir sorun yokmuş tamam özel nedenlerden dolayı gitmek istememiş olabilirsiniz ama sadece whatsapptan naber yazmakta çok soğuk bir davranış değil mi? telefonla aramak varken neden oradan yazıyorsunuz ki. Ararsınız oğlunun doğum gününü kutlar gelemeyeceğinizi kusura bakmamasını hediyesini bir ara getireceğinizi söylerdiniz belli ki alınmış.

Hediyesini esim dogum gununde goturdu verdi zaten bende naber elif dedim,konuya girecektim cvp verseydi,normalde konusurken watsapdan oda bana naber gulgonca86 der

Once naber elif dedim biraz bekledim cvp vermeyince kusura bakma dogum gunune gelemedim diycektim diye pesine msj attim,ertesi gun donmus bana,saglik olsun kirilmadim desem yalan olur demis..

Once naber elif dedim biraz bekledim cvp vermeyince kusura bakma dogum gunune gelemedim diycektim diye pesine msj attim,ertesi gun donmus bana,saglik olsun kirilmadim desem yalan olur demis..

anlayışlı olması gerekirdi tabi .. siz yine de haberdar etmişsiniz yapılması gerekeni yapmışsınız canınızı sıkmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…